Fortsätt till huvudinnehåll

Är det mycket nu?

Förra veckan var jag på en introduktionskurs i en datautbildning som vi alla på enheten ska genomföra innan 2013. För det får vi 40 tim komp då utbildningen ligger på fritiden, så inte nog med att jag ska springa på en jävla massa möten på min fritid, jag ska även genomföra en familjegrupp (gällande ICDP – vägledande samspel som visserligen är självvald) plus att jag då ska genomföra den här PIM, som det heter.
Det bästa (för mig) är att jag tycker det är kul, jag gillar ju att sitta vid datorn och gör det ofta. PIM utgår från att man ska göra ett dokument i WORD eller liknande program, göra en PowerPoint-pres och göra en film (rörligt eller stillbild). Men det här är ju ”lätt” om man har lätt för datorer men har man problem med att bara slå på den är det här svårt, och då är 40 tim lite.
Så ärligt, det här kanske inte tar mig några 40 tim att göra, men jag får 40 tim komp som jag kan ta ut i sommar istället för 4veckors sem, tar jag bara 3 och 1 veckas komp och sparar allstå en vecka sem. *hoho* ME like!! :D
 
Men det är alltså delvis det här som gör att jag saknas här på bloggen, om nån saknar mig förstås. ;) Jag kikar in hos er andra men inte skrivit några kommentarer. Däremot lovar jag bättring på det området. :)
Jag hinner knappt träffa min sambo Lokförarn, vi har nu i två veckors tid gått om varann, Lokförarn kommer hem mitt i natten, kommer och lägger sig. Jag vaknar, går upp och åker till jobbet. Innan jag kommer hem har han åkt igen och så samma visa på natten…
Boooooring att leva med en Lokförare, men man måste se det positiva…
Vi sliter inte på varann. ;)

Kommentarer

  1. allting har sin tid.....

    Love U

    SvaraRadera
  2. PIM är a piece of cake. Jag hann igenom alla tre nivåer superfort! Hade jag inte gått hem för att föda barn hade jag gjort 4an o 5an också, som inte var obligatoriska, bara för att liksom. :-)

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en kommentar! Ställer du en fråga svarar jag i samma inlägg och ibland kan jag till och med kommentera det du skrivit så kika gärna in igen...

Populära inlägg i den här bloggen

Tummen upp eller tummen ner?

Facebook.
Tummen upp, gilla eller likes.Det här resonemanget har jag läst på flera ställen, det här med att gilla olika statusuppdateringar, foton eller dylikt.
Vad gillar du?
Gillar du alls?
Gillar du allt?

Jag har en vän som beklagat sig lite till mig för att min vän i sin tur har en vän som gillar precis allt min vän gör. Det kan vara statusar, foton, incheckningar. ja, you name it. Varenda spår hon lämnar på facebook gillas. Hon börjar tröttna då det även kan komma spydiga kommentarer som kan uppfattas som stötande. Sen att relationen mellan dem är något komplicerad och hon känner att hon inte kan ta bort människan gör det hela något svårare.

Vad hade du gjort?

Sommarsemester 2017, del 1

Den här sommaren går nog till historien som den bästa hittills. Vad det beror på kan jag inte riktigt säga men jag är verkligen supernöjd med den. På måndag går jag tillbaka till jobbet, full av energi att ta mig an höstterminen. Sommaren är inte slut bara för det men dom spontana resorna som sträcker sig flera dagar är nog slut. 😜
En vecka for vi neråt och gjorde Skåne. Vi har inte riktigt än listat ut det hela med ställplatser/campingplatser och är helt enkelt nya på det. Vi stod en natt på parkeringen till Kosta Outlet och shoppade loss lite dagen efter. 

Där blev jag med hatt... vet inte när jag ska använda den men fin är jag i den. 😂
Efter det hamnade vi i Blekinge, hade tänkt Karlskrona men det blev Ronneby hamn. Fint ställe men det blåste väldigt i anslutning till havet. 
Sen blev det Skåne, Åhus seaside... med kändis-spoting. 😉
Syns det vem det är? 😉


Sen blev det en tur till Kivik där vi handlade lite gottis samt gick upp på den södra delen på Stenshuvud. Vackert så det förslog …

Sommar 2017, del 2

Vi åkte hem och mellanlandade dels för att det var dags för sophämtning samt vägning hos vv för mig. Jag hann tvätta upp det vi använt under första delen och tur var det för tvätt har vi med oss hem nu. 🙈 Vi for på fredagen och första stoppet var i Borensberg för att tanka lite vatten hos Eldarna. Vi har inget bra vatten som vi vill ha i vattentanken i bilen. Sen knappade vi in Laxå på gps'en för ett litet stopp på systembolag och Ica. Kan säga att i Laxå känner alla alla, vilket gjorde att jag blev rätt så uttittad på Ica. 😜😂Andra stoppet blev Hällefors, ett ställe som tydligen var en gammal restaurang som numera var nerlagd. Men att stå på deras veranda och titta ur över landskapet var fantastiskt. 

Nästa stopp var Sälen, jag som aldrig åkt slalom har heller aldrig varit i Sälen. Vi såg startfållan till Vasaloppet och juvelen fick jobba hårt i backarna upp. Vi parkerade bilen och gick en bit på södra Kungsleden innan vi parkerade bilen nere i Lindvallen. Bestämde oss för att lå…