Fortsätt till huvudinnehåll

Snökaos

Igår var det väl ett sjuhelsikes väder? Jag hann till jobbet innan allt började men när jag åkte hem (tidigare för jag inte mådde bra) var det rena kaosen.
Och det värsta av allt, jag hade sommardäck på bilen, dåliga sommardäck tillråga på allt...

När jag kom hem var Lokförarn hemma så medan jag tog panodil och gick och la mig, gav han sig iväg och bytte däck på bilen. Det är nån speciell mutter på våra däck och Lokförarn saknar det verktyget eller nåt sånt som gör att han själv inte byter. När han kom hem sen igen, bytte han på "sin pendlar" bil så även han åker säkert till Hallsberg. Mitt goa ♥...

Idag är jag hemma, har inte sovit mycket i natt. Att jobba på förskola, ha ont i magen och sen inte sovit på det gör att jag inte är den bästaste Sara som jag borde vara. Så jag valde att vara hemma med full förståelse från mina arbetskamrater.
Så jag myser inne, tittar ut på snön som ligger vit och fin, eldar i kamin och ja... känner humlan som surrar i mitt bröst som vår allas Ernst säger.

  

Kommentarer

 1. Maken fick åka o hämta däcken igår lite halvstressad för att sätta på dem på jobbet idag. Eg brukar vi byta på verkstad men de hade inga tider kvar på flera dagar och trots tjat från min sida hade ju inte N ringt o bokat tid... Ah well. Däcken kommer på idag iaf, det känns bra.

  Krya på dig!

  SvaraRadera
 2. Precis, bra gjort av dej att ara hemma. Alla vi som jobbar med barn vet hur mycket energi det tar.
  Krya på dej nu ...
  kram ullamaria

  SvaraRadera
 3. Trist att du inte mår bra! Krya på dig kära syster.....

  Gick igenom samma sak igår när jag skulle hem från min partnerskola....också bara sommardäck på bilen! Det gick inte fort men hem kom jag utan några problem.....bilen fick stå idag då älsklingen inte hunnit med att byta och jag har ingen lust att göra det...men ikväll blir det förhoppningsvis vinterdäck på bilen......

  Love U
  syrran

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en kommentar! Ställer du en fråga svarar jag i samma inlägg och ibland kan jag till och med kommentera det du skrivit så kika gärna in igen...

Populära inlägg i den här bloggen

Tummen upp eller tummen ner?

Facebook.
Tummen upp, gilla eller likes.Det här resonemanget har jag läst på flera ställen, det här med att gilla olika statusuppdateringar, foton eller dylikt.
Vad gillar du?
Gillar du alls?
Gillar du allt?

Jag har en vän som beklagat sig lite till mig för att min vän i sin tur har en vän som gillar precis allt min vän gör. Det kan vara statusar, foton, incheckningar. ja, you name it. Varenda spår hon lämnar på facebook gillas. Hon börjar tröttna då det även kan komma spydiga kommentarer som kan uppfattas som stötande. Sen att relationen mellan dem är något komplicerad och hon känner att hon inte kan ta bort människan gör det hela något svårare.

Vad hade du gjort?

Sommarsemester 2017, del 1

Den här sommaren går nog till historien som den bästa hittills. Vad det beror på kan jag inte riktigt säga men jag är verkligen supernöjd med den. På måndag går jag tillbaka till jobbet, full av energi att ta mig an höstterminen. Sommaren är inte slut bara för det men dom spontana resorna som sträcker sig flera dagar är nog slut. 😜
En vecka for vi neråt och gjorde Skåne. Vi har inte riktigt än listat ut det hela med ställplatser/campingplatser och är helt enkelt nya på det. Vi stod en natt på parkeringen till Kosta Outlet och shoppade loss lite dagen efter. 

Där blev jag med hatt... vet inte när jag ska använda den men fin är jag i den. 😂
Efter det hamnade vi i Blekinge, hade tänkt Karlskrona men det blev Ronneby hamn. Fint ställe men det blåste väldigt i anslutning till havet. 
Sen blev det Skåne, Åhus seaside... med kändis-spoting. 😉
Syns det vem det är? 😉


Sen blev det en tur till Kivik där vi handlade lite gottis samt gick upp på den södra delen på Stenshuvud. Vackert så det förslog …

Sommar 2017, del 2

Vi åkte hem och mellanlandade dels för att det var dags för sophämtning samt vägning hos vv för mig. Jag hann tvätta upp det vi använt under första delen och tur var det för tvätt har vi med oss hem nu. 🙈 Vi for på fredagen och första stoppet var i Borensberg för att tanka lite vatten hos Eldarna. Vi har inget bra vatten som vi vill ha i vattentanken i bilen. Sen knappade vi in Laxå på gps'en för ett litet stopp på systembolag och Ica. Kan säga att i Laxå känner alla alla, vilket gjorde att jag blev rätt så uttittad på Ica. 😜😂Andra stoppet blev Hällefors, ett ställe som tydligen var en gammal restaurang som numera var nerlagd. Men att stå på deras veranda och titta ur över landskapet var fantastiskt. 

Nästa stopp var Sälen, jag som aldrig åkt slalom har heller aldrig varit i Sälen. Vi såg startfållan till Vasaloppet och juvelen fick jobba hårt i backarna upp. Vi parkerade bilen och gick en bit på södra Kungsleden innan vi parkerade bilen nere i Lindvallen. Bestämde oss för att lå…