Min oskuld är tagen?!?

Igår var jag i Linköping och träffade en massa människor som jag aldrig träffat förut IRL iaf, jag har ju läst deras bloggar till och från (även om jag inte kommenterar varje gång) så är jag inne och ser vad ni har för er. :)
Jag har aldrig varit på en bloggträff, oskulden är borta, och som jag förstått pratas det om att försöka sammastråla typ 2ggr om året. Najs säger jag, skriv upp mig bara!!. :)

Det var riktigt trevligt, jag kom väl lite med andan i halsen kände jag. Visserligen var jag inte sen så men kändes som det. Trevliga människor med mestadels Linköping som bostadsort men det var även två galenpannor från Sthlm.
Det fotades rätt rejält, både folket och maten. Jag glömde ju tyvärr min kamera hemma så det fick bli några mobilbilder som inte är av bästa kvalitet. Ni som fotade igår och gärna delar med er av bilderna är jag otroligt glad om ni mailar över några till mig. ;) Kör på sarainekliden@live.se bara! :)

Ni som inte var med igår och är nyfiken på människorna och deras bloggar kan ni finna dem här
´
Den enda bilden som blev bra... :(
mörkaste laget va?

  

Kommentarer

 1. Fina Sara! Det var riktigt kul att du kom och jag hoppas du blir stadig medlem i vårt bloggäng! :D

  Kram

  SvaraRadera
 2. Då kommer du snart vara beroende ;-)

  SvaraRadera
 3. Vilket kul initiativ! Verkligen ett bra sätt att bygga nätverk på. Kram Kikan

  SvaraRadera
 4. Jättekul att träffas! Ses fram emot nästa gång! Kram!

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en kommentar! Ställer du en fråga svarar jag i samma inlägg och ibland kan jag till och med kommentera det du skrivit så kika gärna in igen...

Populära inlägg