Fortsätt till huvudinnehåll

Min oskuld är tagen?!?

Igår var jag i Linköping och träffade en massa människor som jag aldrig träffat förut IRL iaf, jag har ju läst deras bloggar till och från (även om jag inte kommenterar varje gång) så är jag inne och ser vad ni har för er. :)
Jag har aldrig varit på en bloggträff, oskulden är borta, och som jag förstått pratas det om att försöka sammastråla typ 2ggr om året. Najs säger jag, skriv upp mig bara!!. :)

Det var riktigt trevligt, jag kom väl lite med andan i halsen kände jag. Visserligen var jag inte sen så men kändes som det. Trevliga människor med mestadels Linköping som bostadsort men det var även två galenpannor från Sthlm.
Det fotades rätt rejält, både folket och maten. Jag glömde ju tyvärr min kamera hemma så det fick bli några mobilbilder som inte är av bästa kvalitet. Ni som fotade igår och gärna delar med er av bilderna är jag otroligt glad om ni mailar över några till mig. ;) Kör på sarainekliden@live.se bara! :)

Ni som inte var med igår och är nyfiken på människorna och deras bloggar kan ni finna dem här
´
Den enda bilden som blev bra... :(
mörkaste laget va?

  

Kommentarer

 1. Fina Sara! Det var riktigt kul att du kom och jag hoppas du blir stadig medlem i vårt bloggäng! :D

  Kram

  SvaraRadera
 2. Då kommer du snart vara beroende ;-)

  SvaraRadera
 3. Vilket kul initiativ! Verkligen ett bra sätt att bygga nätverk på. Kram Kikan

  SvaraRadera
 4. Jättekul att träffas! Ses fram emot nästa gång! Kram!

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en kommentar! Ställer du en fråga svarar jag i samma inlägg och ibland kan jag till och med kommentera det du skrivit så kika gärna in igen...

Populära inlägg i den här bloggen

Tummen upp eller tummen ner?

Facebook.
Tummen upp, gilla eller likes.Det här resonemanget har jag läst på flera ställen, det här med att gilla olika statusuppdateringar, foton eller dylikt.
Vad gillar du?
Gillar du alls?
Gillar du allt?

Jag har en vän som beklagat sig lite till mig för att min vän i sin tur har en vän som gillar precis allt min vän gör. Det kan vara statusar, foton, incheckningar. ja, you name it. Varenda spår hon lämnar på facebook gillas. Hon börjar tröttna då det även kan komma spydiga kommentarer som kan uppfattas som stötande. Sen att relationen mellan dem är något komplicerad och hon känner att hon inte kan ta bort människan gör det hela något svårare.

Vad hade du gjort?

Sommarsemester 2017, del 1

Den här sommaren går nog till historien som den bästa hittills. Vad det beror på kan jag inte riktigt säga men jag är verkligen supernöjd med den. På måndag går jag tillbaka till jobbet, full av energi att ta mig an höstterminen. Sommaren är inte slut bara för det men dom spontana resorna som sträcker sig flera dagar är nog slut. 😜
En vecka for vi neråt och gjorde Skåne. Vi har inte riktigt än listat ut det hela med ställplatser/campingplatser och är helt enkelt nya på det. Vi stod en natt på parkeringen till Kosta Outlet och shoppade loss lite dagen efter. 

Där blev jag med hatt... vet inte när jag ska använda den men fin är jag i den. 😂
Efter det hamnade vi i Blekinge, hade tänkt Karlskrona men det blev Ronneby hamn. Fint ställe men det blåste väldigt i anslutning till havet. 
Sen blev det Skåne, Åhus seaside... med kändis-spoting. 😉
Syns det vem det är? 😉


Sen blev det en tur till Kivik där vi handlade lite gottis samt gick upp på den södra delen på Stenshuvud. Vackert så det förslog …

Semester-mode

Semester... ledighet utan några måsten, att bara få vara och ta dagen som den kommer. Lata dagar i hängmattan med en bra bok, sola och bada. Äta jordgubbar med grädde, äta glass i stora lass. Grilla till kvällen, både kött och halloumi, grönsaker, bearnaisesåser, rosé eller bubbel med fina vänner. Ostrukturerade måltider, sent och mycket... 
Nja, inte det här året. Nog för att jag ligger i hängmattan och läser, äter oanständiga mängder med jordgubbar men utan grädde. Gräddglassen är utbytt mot isglass, vi grillar men vinet avstår jag, inte varje gång dock. Motionen gör jag direkt på morgonen, morgonpromenad och sen kettlebelltränimg. Jag får andra härliga rutiner under semestern. Promenad och gofrulle på balkongen, kaffe i skuggan med min bok. Jag har det bra helt enkelt. Jag fortsätter att åka in på mötena på Viktväktarna för det vill jag inte missa. Det är liksom min tid och den är värdefull! För några veckor sen frågade coach Lena vad man hade för plan inför sommaren. Skulle man gå …