Surdeg?


Jag har satt min första surdeg men jag är ändå tveksam till om det är surdeg. För jag har fått för mig att surdeg matar du i flera dagar men den här gör jag idag och bakar i morgon, på allt. Surdeg tar man väl bara lite av, eller har jag fattat helt fel?

Kommentarer

  1. Det finns nog flera sorter, dels de som matas en gång i veckan och alltid sparas lite av (eller som förr, då degrester satt kvar i spillkummen till nästa bak) och den där som tycks mera som ett skållat recept, om man nu kan säga så.
    Lite svårt att svara på utan att ha sett receptet...

    Nu har jag googlat och tycker att du provbakar enl recept - det blir säkert alldeles för gott ;-)

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en kommentar! Ställer du en fråga svarar jag i samma inlägg och ibland kan jag till och med kommentera det du skrivit så kika gärna in igen...

Populära inlägg i den här bloggen

Tiden går fort när man har roligt...

Sommar 2017, del 2

Tummen upp eller tummen ner?