Fortsätt till huvudinnehåll

Annan prioritering?

Jag återkommer hela tiden till att det känns som om tiden rinner mig ur händerna, jag hinner inte det jag förut brukade hinna.
Har jag lagt till med nya aktiviteter som gör att tiden inte räcker till?
Har saker fått nya prioriteringar?

Jag jobbar, pysslar om hemmet och allt som hör till där, fixar med Viktklubben och allt som hör till det så egentligen där ligger det inte något nytt. Det nya är motionen...
Förr gick jag på morgonen, nu finns inte alltid tiden till det. Mitt morgonschema ser annorlunda ut och jag hinner inte alltid ut, vilket gör att jag tränar på eftermiddagarna. Då hinner jag inte alltid med bloggen...
Jag gör så gott jag kan och jag hoppas ni har överseende med mig... ;)

Det går kanon det här med GI-grejen, gillar det skarpt även om det ibland kan vara lite tungt att planera frukosten utan knäckemackan. Jag älskar ju knäckemackor, framförallt Wasa Havre... så gott!
Vågen visar härliga siffror, jag har gått ner 3.9kg sen den 9 augusti och det känns bra. Har inte gjort någon mätning än men ska göra det tänkte jag, kan ju vara kul att se skillnaden där också.

Nu ska jag glo på Whitechapel på 4:an, nån annan som följt serien?
En brittisk serie som utspelar sig i samma område där Jack the Ripper härjade 1888... Mord som sker på exakt samma sätt, spännande är den iaf. :)

Kommentarer

  1. En mycket bra serie......fast jag hade gärna sett ett annat slut......kul att det funkar med GI, jag är lite nyfiken också men det har inte blivit av än......vem vet när.....Kul med resultat!

    Love U

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en kommentar! Ställer du en fråga svarar jag i samma inlägg och ibland kan jag till och med kommentera det du skrivit så kika gärna in igen...

Populära inlägg i den här bloggen

Tummen upp eller tummen ner?

Facebook.
Tummen upp, gilla eller likes.Det här resonemanget har jag läst på flera ställen, det här med att gilla olika statusuppdateringar, foton eller dylikt.
Vad gillar du?
Gillar du alls?
Gillar du allt?

Jag har en vän som beklagat sig lite till mig för att min vän i sin tur har en vän som gillar precis allt min vän gör. Det kan vara statusar, foton, incheckningar. ja, you name it. Varenda spår hon lämnar på facebook gillas. Hon börjar tröttna då det även kan komma spydiga kommentarer som kan uppfattas som stötande. Sen att relationen mellan dem är något komplicerad och hon känner att hon inte kan ta bort människan gör det hela något svårare.

Vad hade du gjort?

Sommarsemester 2017, del 1

Den här sommaren går nog till historien som den bästa hittills. Vad det beror på kan jag inte riktigt säga men jag är verkligen supernöjd med den. På måndag går jag tillbaka till jobbet, full av energi att ta mig an höstterminen. Sommaren är inte slut bara för det men dom spontana resorna som sträcker sig flera dagar är nog slut. 😜
En vecka for vi neråt och gjorde Skåne. Vi har inte riktigt än listat ut det hela med ställplatser/campingplatser och är helt enkelt nya på det. Vi stod en natt på parkeringen till Kosta Outlet och shoppade loss lite dagen efter. 

Där blev jag med hatt... vet inte när jag ska använda den men fin är jag i den. 😂
Efter det hamnade vi i Blekinge, hade tänkt Karlskrona men det blev Ronneby hamn. Fint ställe men det blåste väldigt i anslutning till havet. 
Sen blev det Skåne, Åhus seaside... med kändis-spoting. 😉
Syns det vem det är? 😉


Sen blev det en tur till Kivik där vi handlade lite gottis samt gick upp på den södra delen på Stenshuvud. Vackert så det förslog …

Sommar 2017, del 2

Vi åkte hem och mellanlandade dels för att det var dags för sophämtning samt vägning hos vv för mig. Jag hann tvätta upp det vi använt under första delen och tur var det för tvätt har vi med oss hem nu. 🙈 Vi for på fredagen och första stoppet var i Borensberg för att tanka lite vatten hos Eldarna. Vi har inget bra vatten som vi vill ha i vattentanken i bilen. Sen knappade vi in Laxå på gps'en för ett litet stopp på systembolag och Ica. Kan säga att i Laxå känner alla alla, vilket gjorde att jag blev rätt så uttittad på Ica. 😜😂Andra stoppet blev Hällefors, ett ställe som tydligen var en gammal restaurang som numera var nerlagd. Men att stå på deras veranda och titta ur över landskapet var fantastiskt. 

Nästa stopp var Sälen, jag som aldrig åkt slalom har heller aldrig varit i Sälen. Vi såg startfållan till Vasaloppet och juvelen fick jobba hårt i backarna upp. Vi parkerade bilen och gick en bit på södra Kungsleden innan vi parkerade bilen nere i Lindvallen. Bestämde oss för att lå…