Fortsätt till huvudinnehåll

Sommaren är kort?!?

Nu går jag in i sista helgen innan jobbet kallar mig tillbaka...
Tillbaka till verkligheten, tillbaka till rutiner och tillbaka till det vanliga...

Tråkigt för det är skönt med semester, det är skönt att vara ledig och använda tiden till det JAG vill. Att bara göra sånt som jag gillar, hoppa över sånt som inte lockar för stunden.

I förra veckan hade jag min syster med familj här på besök, då stod det en husvagn på uppfarten. 
Det är perfekt när nattgäster har med sig sitt eget boende, det underlättar både för dem själva och för oss då vi inte har så stort inne. Det var superkul att de var här och tillsammans, fast i varsin bil, for vi vidare mot Lindesberg efter en tre dagar.
Idag for min svågers syster och familj vidare mot nya mål, de har varit hos oss sen i onsdags. Sist de var hos oss var i samband med min mammas bortgång för 4 år sen. Det var riktigt trevligt att ha dem här, tråkigt bara att Lokförarn jobbade och inte var hemma. Men i dagarna här nu, stod det en husvagn igen på uppfarten. :)
Samtidigt som min svågers syster och familj var hade min kusin och hennes kille bestämt sig för att semestra i Linköping, de tog in på hotell Radisson mitt i stan och tyckte vi skulle ses.
Därför har jag direkt inte hunnit med att blogga något...

Idag pustar jag, tar det lugnt med Lokförarn som börjar sin semester idag, i morgon är det FRI FART på Göta Kanal. Ett rätt fånigt evenemang om du frågar mig, men det har väl med alla besökare att göra. Vi blir totalt "insnöade" och kommer inte ut för folk parkerar som idioter...
Och vi som hade tänkt åka till Mora i helgen...


Träffen med kusin och sambon på Bishop Arms i Linköping.
Mia har sett nåt spännande och Magnus dricker nån la Frog "special"
(vet inte vad whiskeyn egentligen heter.)
Jag blev bjuden på middag i restaurang Hys av besökarna.
Visas det lite foton
Catrin leker med min kamera

 
Det är roligt med vänner som kommer och hälsar på, för då får jag "leka" i köket på ett annat sätt än när det bara är jag och Lokförarn. "Göra mig till" skulle folk kalla det men jag tycker det är skoj och jag kanske inte "slappnar av" som jag borde, känner nu att jag skulle behöva semester för att jag haft semester. ;)

  

Kommentarer

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en kommentar! Ställer du en fråga svarar jag i samma inlägg och ibland kan jag till och med kommentera det du skrivit så kika gärna in igen...

Populära inlägg i den här bloggen

Tummen upp eller tummen ner?

Facebook.
Tummen upp, gilla eller likes.Det här resonemanget har jag läst på flera ställen, det här med att gilla olika statusuppdateringar, foton eller dylikt.
Vad gillar du?
Gillar du alls?
Gillar du allt?

Jag har en vän som beklagat sig lite till mig för att min vän i sin tur har en vän som gillar precis allt min vän gör. Det kan vara statusar, foton, incheckningar. ja, you name it. Varenda spår hon lämnar på facebook gillas. Hon börjar tröttna då det även kan komma spydiga kommentarer som kan uppfattas som stötande. Sen att relationen mellan dem är något komplicerad och hon känner att hon inte kan ta bort människan gör det hela något svårare.

Vad hade du gjort?

Sommarsemester 2017, del 1

Den här sommaren går nog till historien som den bästa hittills. Vad det beror på kan jag inte riktigt säga men jag är verkligen supernöjd med den. På måndag går jag tillbaka till jobbet, full av energi att ta mig an höstterminen. Sommaren är inte slut bara för det men dom spontana resorna som sträcker sig flera dagar är nog slut. 😜
En vecka for vi neråt och gjorde Skåne. Vi har inte riktigt än listat ut det hela med ställplatser/campingplatser och är helt enkelt nya på det. Vi stod en natt på parkeringen till Kosta Outlet och shoppade loss lite dagen efter. 

Där blev jag med hatt... vet inte när jag ska använda den men fin är jag i den. 😂
Efter det hamnade vi i Blekinge, hade tänkt Karlskrona men det blev Ronneby hamn. Fint ställe men det blåste väldigt i anslutning till havet. 
Sen blev det Skåne, Åhus seaside... med kändis-spoting. 😉
Syns det vem det är? 😉


Sen blev det en tur till Kivik där vi handlade lite gottis samt gick upp på den södra delen på Stenshuvud. Vackert så det förslog …

Sommar 2017, del 2

Vi åkte hem och mellanlandade dels för att det var dags för sophämtning samt vägning hos vv för mig. Jag hann tvätta upp det vi använt under första delen och tur var det för tvätt har vi med oss hem nu. 🙈 Vi for på fredagen och första stoppet var i Borensberg för att tanka lite vatten hos Eldarna. Vi har inget bra vatten som vi vill ha i vattentanken i bilen. Sen knappade vi in Laxå på gps'en för ett litet stopp på systembolag och Ica. Kan säga att i Laxå känner alla alla, vilket gjorde att jag blev rätt så uttittad på Ica. 😜😂Andra stoppet blev Hällefors, ett ställe som tydligen var en gammal restaurang som numera var nerlagd. Men att stå på deras veranda och titta ur över landskapet var fantastiskt. 

Nästa stopp var Sälen, jag som aldrig åkt slalom har heller aldrig varit i Sälen. Vi såg startfållan till Vasaloppet och juvelen fick jobba hårt i backarna upp. Vi parkerade bilen och gick en bit på södra Kungsleden innan vi parkerade bilen nere i Lindvallen. Bestämde oss för att lå…