Uppdatera?

Jomensåatt...
Jag har tänkt göra en uppdatering av mitt mobilabonnemang och på så sätt kan jag inhandla en ny mobil. :) Sånt gillar vi!
Jag sitter på ett abonnemang idag som med största säkerhet inte gynnar mig och nu har jag surfat runt lite och hittat det som passar mig. Till råga på allt har jag även hittat mobilen som passar mig eller jag har hittat två, däremot har den ena, enligt sonyericssons egen hemsida, inte bloggfunktionen och den vill jag ju ha.
Att kunna skicka bilder till bloggen känns ju faktiskt rätt angeläget och trevligt och eftersom jag har vant mig vid att kunna göra det så känns det ju lustigt att ta bort den möjligheten.
Det som däremot skapar lite huvudbry är det faktum varför SE väljer att ta bort bloggerpunkten i en nyare telefon då jag har den i min?!?
Hur som haver, ska åka in till Tornby ev i morgon och prata med några "experter" och kanske få känna på båda telefonerna. :)

Hoho, me like ny teknik! :)

  

Kommentarer

  1. snygg design!
    Vad blir det för en lur nu då? Jag får allt vänta ett tag till innan det blir en ny lur för mig......<3

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en kommentar! Ställer du en fråga svarar jag i samma inlägg och ibland kan jag till och med kommentera det du skrivit så kika gärna in igen...

Populära inlägg