Fortsätt till huvudinnehåll

Idag tog jag cykeln igen!


Idag tog jag fram cykeln igen, andra gången för i år och idag gick turen till affärn. Lokförarn och jag var in till stan på eftermiddagen och hälsade på hans mormor och lagom till vi kommer hem piper min mobil och meddelar att mitt paket från Ellos har kommit. Så är det banne mig alltid, så fort jag kommer hem får jag de där sms'en och aldrig när jag ändå är nånstans så jag "passerar" mer automatiskt.
Så idag bestämde jag mig för att det fick bli cykeln, 30 min tog det fram och tillbaka och Sara var både andfådd och svettig när hon kom hem. Jag kan nämligen inte "nöjes-cykla" utan jag trampar hela tiden och fort ska det gå. :)
Allt i paketet satt som smäck och jag kan lätt påstå att allt kommer bli sommarfavoriter, minst 2 av dem iaf!

bilder lånade från Ellos.se

Det bästa med att cykla till affären är att jag kan cykla utmed kanalen, behöver inte åka på vägen nånting. :) Däremot ska det bli intressant med min morgonpromenad i morgon för att se hur det ser ut längs med. Det finns en "rastplats" med bänkar, grillmöjligheten och ett dass på sträckan och det brukar vara ett tillhåll för ungdomar på sommaren. Idag var det ett gäng grabbar som satt med både öl, sprit och whiskey, problemet var bara att de var definitivt inte "torra bakom öronen"... Antar att det var lite skolavslutningsfirande på gång.
Undrar om någon "nattvandrar" där? Vet föräldrarna om deras tillhåll?
Förhoppningsvis bromsade regnet deras lilla fest, så det inte gick så hårt till menar jag. Det är ju ändå vatten runt i kring, djupa diken på sina ställen och ja ett kanske inte idealiskt ställe att få sig en fylla på.

  

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Tummen upp eller tummen ner?

Facebook.
Tummen upp, gilla eller likes.Det här resonemanget har jag läst på flera ställen, det här med att gilla olika statusuppdateringar, foton eller dylikt.
Vad gillar du?
Gillar du alls?
Gillar du allt?

Jag har en vän som beklagat sig lite till mig för att min vän i sin tur har en vän som gillar precis allt min vän gör. Det kan vara statusar, foton, incheckningar. ja, you name it. Varenda spår hon lämnar på facebook gillas. Hon börjar tröttna då det även kan komma spydiga kommentarer som kan uppfattas som stötande. Sen att relationen mellan dem är något komplicerad och hon känner att hon inte kan ta bort människan gör det hela något svårare.

Vad hade du gjort?

Sommarsemester 2017, del 1

Den här sommaren går nog till historien som den bästa hittills. Vad det beror på kan jag inte riktigt säga men jag är verkligen supernöjd med den. På måndag går jag tillbaka till jobbet, full av energi att ta mig an höstterminen. Sommaren är inte slut bara för det men dom spontana resorna som sträcker sig flera dagar är nog slut. 😜
En vecka for vi neråt och gjorde Skåne. Vi har inte riktigt än listat ut det hela med ställplatser/campingplatser och är helt enkelt nya på det. Vi stod en natt på parkeringen till Kosta Outlet och shoppade loss lite dagen efter. 

Där blev jag med hatt... vet inte när jag ska använda den men fin är jag i den. 😂
Efter det hamnade vi i Blekinge, hade tänkt Karlskrona men det blev Ronneby hamn. Fint ställe men det blåste väldigt i anslutning till havet. 
Sen blev det Skåne, Åhus seaside... med kändis-spoting. 😉
Syns det vem det är? 😉


Sen blev det en tur till Kivik där vi handlade lite gottis samt gick upp på den södra delen på Stenshuvud. Vackert så det förslog …

Semester-mode

Semester... ledighet utan några måsten, att bara få vara och ta dagen som den kommer. Lata dagar i hängmattan med en bra bok, sola och bada. Äta jordgubbar med grädde, äta glass i stora lass. Grilla till kvällen, både kött och halloumi, grönsaker, bearnaisesåser, rosé eller bubbel med fina vänner. Ostrukturerade måltider, sent och mycket... 
Nja, inte det här året. Nog för att jag ligger i hängmattan och läser, äter oanständiga mängder med jordgubbar men utan grädde. Gräddglassen är utbytt mot isglass, vi grillar men vinet avstår jag, inte varje gång dock. Motionen gör jag direkt på morgonen, morgonpromenad och sen kettlebelltränimg. Jag får andra härliga rutiner under semestern. Promenad och gofrulle på balkongen, kaffe i skuggan med min bok. Jag har det bra helt enkelt. Jag fortsätter att åka in på mötena på Viktväktarna för det vill jag inte missa. Det är liksom min tid och den är värdefull! För några veckor sen frågade coach Lena vad man hade för plan inför sommaren. Skulle man gå …