Ögonen går i kors...

Idag har jag varit vaken sen 04.50 och det bara för att ta mig en morgon-PW som förövrigt var underbart härlig. :) En kompis och jag går tillsammans, "problemet" är bara att jag går utmed Göta Kanal och hon går i Sparsör, som ligger utanför Borås...
Men vaddå går tillsammans tänker ni nu? Vi bestämmer en tid och sen "ses" vi via sms och mms under hela promenaden, det är rätt roligt faktiskt. Tur är väl att jag betalar ett fast pris för sms, häromdagen låg sms-trafiken på mellan 30-40sms under 1.5timmes tid.


Hur som haver, 1.5timme blev det idag sen hem och duscha, fixa frukost (som jag tog med till jobbet) och sen gav mig av. Har varit ute hela dagen idag för det har ju varit underbart väder ute, som igår. Kan det vara så att sommaren äntligen är här?
När jag kom hem blev det en tur på crosstrainern och sen middag, kaffe ute i min (gullvive)trädgård och sen blev det tv-soffan och Poirot på fyran. Problemet var då att luften gick ur mig, kände hur trött jag blev och kunde med lätthet har somnat där och då... Satte mig här istället för att hålla mig vaken en stund till iaf.

Det var min dag, hur har din varit? :)

  

Kommentarer

Populära inlägg