Fortsätt till huvudinnehåll

Samtal från igår?

Har precis lagt på telefon efter att ha pratat med en gammal vän från högstadiet, vi har varken setts eller pratats vid på iaf minst 10 år. Sist vi sågs hade han en rosa grisdräkt på sig (svensexa) och vi satt på en parkbänk och pratade skit hela natten.
Om två veckor är det dags för en återträff med högstadieklassen och det ska bli skoj att se alla. Tyvärr blir det ju inte "alla" eftersom alla inte kan eller vill men så är det och det är inte mycket man kan göra åt det.
Det har varit en träff (som anordnades av något företag) innan det här men jag var inte med då och nu har vi lyckats dra samman en del av gänget genom FB, men alla har ju inte FB och då blir det lite dektektivarbete. :)

Den här veckan har annars varit rätt hektiskt på ett eller annat sätt. Min tid har upptagits av olika saker som gjort att bloggen tyvärr kommit i skymundan och då är det tur att man kan mobilblogga. :)
Jag har inte kikat in hos er andra heller som jag brukar och det ber jag om ursäkt om, det ska bli bättre.
Var som sagt i Norrköping igår, i Ingelsta shoppingcentrum och vi kom faktiskt hem med kassar både jag och Lokförarn. :) Jag med ett par nya (walking)skor och ett allvädersställ och båda på rea, lovely!
Så nu jägarns kan jag powerwalka... :)

Lokförarn kom hem med en vårjacka så äntligen har han en jacka som det INTE står GreenCargo på... ;) Hittade lite annat med som gärna hade fått följa med hem men det ska jämföras med andra ställen först. :)

  

Kommentarer

  1. Visst är det lustigt med klassträffar, hur särskilt den manliga delen i klassen faller in i sina gamla roller i plugget!?!

    SvaraRadera
  2. Jag har bara varit på en enda klassträff - tio år efter nian. Tror inte att det blir fler och saknar dem inte. Hoppas att din blir bra!

    och du,i bloggvärlden behöver man inte be om ursäkt, man skriver när man kan och läser när man kan ♥

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en kommentar! Ställer du en fråga svarar jag i samma inlägg och ibland kan jag till och med kommentera det du skrivit så kika gärna in igen...

Populära inlägg i den här bloggen

Tummen upp eller tummen ner?

Facebook.
Tummen upp, gilla eller likes.Det här resonemanget har jag läst på flera ställen, det här med att gilla olika statusuppdateringar, foton eller dylikt.
Vad gillar du?
Gillar du alls?
Gillar du allt?

Jag har en vän som beklagat sig lite till mig för att min vän i sin tur har en vän som gillar precis allt min vän gör. Det kan vara statusar, foton, incheckningar. ja, you name it. Varenda spår hon lämnar på facebook gillas. Hon börjar tröttna då det även kan komma spydiga kommentarer som kan uppfattas som stötande. Sen att relationen mellan dem är något komplicerad och hon känner att hon inte kan ta bort människan gör det hela något svårare.

Vad hade du gjort?

Sommarsemester 2017, del 1

Den här sommaren går nog till historien som den bästa hittills. Vad det beror på kan jag inte riktigt säga men jag är verkligen supernöjd med den. På måndag går jag tillbaka till jobbet, full av energi att ta mig an höstterminen. Sommaren är inte slut bara för det men dom spontana resorna som sträcker sig flera dagar är nog slut. 😜
En vecka for vi neråt och gjorde Skåne. Vi har inte riktigt än listat ut det hela med ställplatser/campingplatser och är helt enkelt nya på det. Vi stod en natt på parkeringen till Kosta Outlet och shoppade loss lite dagen efter. 

Där blev jag med hatt... vet inte när jag ska använda den men fin är jag i den. 😂
Efter det hamnade vi i Blekinge, hade tänkt Karlskrona men det blev Ronneby hamn. Fint ställe men det blåste väldigt i anslutning till havet. 
Sen blev det Skåne, Åhus seaside... med kändis-spoting. 😉
Syns det vem det är? 😉


Sen blev det en tur till Kivik där vi handlade lite gottis samt gick upp på den södra delen på Stenshuvud. Vackert så det förslog …

Sommar 2017, del 2

Vi åkte hem och mellanlandade dels för att det var dags för sophämtning samt vägning hos vv för mig. Jag hann tvätta upp det vi använt under första delen och tur var det för tvätt har vi med oss hem nu. 🙈 Vi for på fredagen och första stoppet var i Borensberg för att tanka lite vatten hos Eldarna. Vi har inget bra vatten som vi vill ha i vattentanken i bilen. Sen knappade vi in Laxå på gps'en för ett litet stopp på systembolag och Ica. Kan säga att i Laxå känner alla alla, vilket gjorde att jag blev rätt så uttittad på Ica. 😜😂Andra stoppet blev Hällefors, ett ställe som tydligen var en gammal restaurang som numera var nerlagd. Men att stå på deras veranda och titta ur över landskapet var fantastiskt. 

Nästa stopp var Sälen, jag som aldrig åkt slalom har heller aldrig varit i Sälen. Vi såg startfållan till Vasaloppet och juvelen fick jobba hårt i backarna upp. Vi parkerade bilen och gick en bit på södra Kungsleden innan vi parkerade bilen nere i Lindvallen. Bestämde oss för att lå…