Fortsätt till huvudinnehåll

Sol från en blå himmel

Sätter mig ner här framför datorn för att skriva ett inlägg i bloggen, har ju inte skrivit nåt sen igår... Och tyvärr händer det inte så mycket just nu som gör det värt att blogga om.
Jag är trött på kvällarna, vi är ju ute hela dagarna på jobbet och det tar på krafterna. Det blir lätt så när man jobbar som jag gör, att man är ute hela dagarna menar jag.
Ut med ungarna på dagisgården och sen ut själv, enda gången man går in är för att äta lunch även om det sker motvilligt...
På nåt sätt är det ungefär som om vi måste kompensera för de dagarna under vintern då vi knappt kommer ut pga kyla eller snömängd som det var iår.
Det är också nu man får samma kommentar varje dag, när föräldrarna hämtar.


- Nu har ni det bästa jobbet...

Varför kan ingen säga samma sak när vinteroveraller ska på eller när gallonkläder gäller? ;)


Ett "litet" inlägg blev det allt... ;)

Jag har läst nånstans att kallduschar är bra för viktminskning, om inte annat intalar jag mig det!
För idag när jag stod i duschen, med schampoo i håret och kroppen intvålad, tar varmvattnet slut... Burr, behöver jag säga att det blev jävligt kallt?!?

Kommentarer

  1. Jag brukar säga att jag tycker synd om personalen som måste vara ute i skitväder. Men då säger personalen: "Men när solen är här så har vi världens bästa jobb". ;)

    Kram kram

    SvaraRadera
  2. Enligt föräldrar och allmänhet har jag världens bästa jobb på sommaren... :-)

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en kommentar! Ställer du en fråga svarar jag i samma inlägg och ibland kan jag till och med kommentera det du skrivit så kika gärna in igen...

Populära inlägg i den här bloggen

Tummen upp eller tummen ner?

Facebook.
Tummen upp, gilla eller likes.Det här resonemanget har jag läst på flera ställen, det här med att gilla olika statusuppdateringar, foton eller dylikt.
Vad gillar du?
Gillar du alls?
Gillar du allt?

Jag har en vän som beklagat sig lite till mig för att min vän i sin tur har en vän som gillar precis allt min vän gör. Det kan vara statusar, foton, incheckningar. ja, you name it. Varenda spår hon lämnar på facebook gillas. Hon börjar tröttna då det även kan komma spydiga kommentarer som kan uppfattas som stötande. Sen att relationen mellan dem är något komplicerad och hon känner att hon inte kan ta bort människan gör det hela något svårare.

Vad hade du gjort?

Sommarsemester 2017, del 1

Den här sommaren går nog till historien som den bästa hittills. Vad det beror på kan jag inte riktigt säga men jag är verkligen supernöjd med den. På måndag går jag tillbaka till jobbet, full av energi att ta mig an höstterminen. Sommaren är inte slut bara för det men dom spontana resorna som sträcker sig flera dagar är nog slut. 😜
En vecka for vi neråt och gjorde Skåne. Vi har inte riktigt än listat ut det hela med ställplatser/campingplatser och är helt enkelt nya på det. Vi stod en natt på parkeringen till Kosta Outlet och shoppade loss lite dagen efter. 

Där blev jag med hatt... vet inte när jag ska använda den men fin är jag i den. 😂
Efter det hamnade vi i Blekinge, hade tänkt Karlskrona men det blev Ronneby hamn. Fint ställe men det blåste väldigt i anslutning till havet. 
Sen blev det Skåne, Åhus seaside... med kändis-spoting. 😉
Syns det vem det är? 😉


Sen blev det en tur till Kivik där vi handlade lite gottis samt gick upp på den södra delen på Stenshuvud. Vackert så det förslog …

Sommar 2017, del 2

Vi åkte hem och mellanlandade dels för att det var dags för sophämtning samt vägning hos vv för mig. Jag hann tvätta upp det vi använt under första delen och tur var det för tvätt har vi med oss hem nu. 🙈 Vi for på fredagen och första stoppet var i Borensberg för att tanka lite vatten hos Eldarna. Vi har inget bra vatten som vi vill ha i vattentanken i bilen. Sen knappade vi in Laxå på gps'en för ett litet stopp på systembolag och Ica. Kan säga att i Laxå känner alla alla, vilket gjorde att jag blev rätt så uttittad på Ica. 😜😂Andra stoppet blev Hällefors, ett ställe som tydligen var en gammal restaurang som numera var nerlagd. Men att stå på deras veranda och titta ur över landskapet var fantastiskt. 

Nästa stopp var Sälen, jag som aldrig åkt slalom har heller aldrig varit i Sälen. Vi såg startfållan till Vasaloppet och juvelen fick jobba hårt i backarna upp. Vi parkerade bilen och gick en bit på södra Kungsleden innan vi parkerade bilen nere i Lindvallen. Bestämde oss för att lå…