Så här är det...

Sen i måndags har jag gått på nutrilett-kur, dsv jag har ätit och druckit utifrån ett kick-start paket från nutrilett. Paketet köpte jag på hälsokost på Ikano-huset för 300kr och innehöll:
 • 5 påsar shake's (choklad och jordgubb)
 • 10 påsar grönsaksbuljong
 • 5 bars i olika smaker
 • 4 pasta (2 tomatpasta och 2 ostpasta)
 • 5 desserter (choklad och vanilj)
Jag har under en längre tid stått still, jag går ner för att stå still för att sen gå upp. Det här var ett test från min sida för att se om jag kunde få igång det igen. Själva ätandet har gått bra, vissa dagar har jag ätit "vanlig" mat bortsett från att jag skippat kolhydrater och det har funkat bra. Visst har det sett otroligt gott ut när Lokförarn har ätit pasta och köttfärssås men det är bara att stå på sig! :)
Jag åt vanlig mat helt igår vilket gjorde att jag avslutade min kur idag, behöver jag säga att jag njöt i stora skalor igår... Det var riktigt mumsigt med påskmat! :)

Hur som haver, det har fungerat bra och jag har lärt mig massor av det här. Som t ex att jag faktiskt har karaktär när jag väl bestämmer mig. Vågen visar 2kg minus sen i måndags och det känns riktigt bra att man faktiskt minskat, eller som Lokförarn sa... Det kanske inte är så konstigt när du inte ätit ?!?
Nu återstår det bara att se hur det står till på måndag, då det är dags att väga sig igen...
Och vet ni, jag har knappt ätit godis under påsk!?! Jag menar, jag godisråttan nr 1 har knappt ätit nåt, kanske smakat nån enstaka bit men långt ifrån det vanliga påsksnasket...
  

Kommentarer

 1. Jag har inte druckit nån påskmust!

  Å bara ätit lite godis.... så jag är jättenöjd.

  Allt gott!

  SvaraRadera
 2. Låter ju fantastiskt! Bra jobbat! Hoppas du fått igång det igen och att du fortsätter att minska!

  Kram

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en kommentar! Ställer du en fråga svarar jag i samma inlägg och ibland kan jag till och med kommentera det du skrivit så kika gärna in igen...

Populära inlägg