Fortsätt till huvudinnehåll

Hur gick det då?!?

Nu undrar ni ju säkert hur det gick med mitt lilla experiment, visst gör ni? ;)
Efter en vecka med nutrilett-kur och proteinrik mat visade min våg igår
-2.6kg, visst är det underbart?!? Jag har passerat min "platå" med råge, nästan med ett kg faktiskt.
Jag har, sen jag startat min viktresa, gått ner 35kg! :)


Nu gäller det bara att se till att det fortsätter neråt och inte uppåt, men jag kan ju det här så det borde ju gå, inte sant? ;)

Har en liten fråga, är det nån som har erfarenhet av att sälja grejer på Tradera?

  

Kommentarer

 1. Va duktig du är gumman, kämpa på. You can do it!!!!
  När det gäller Tradera så är jag ett proffs..;) Sålt massor där, behöver du hjälp så säg bara till. Kram

  SvaraRadera
 2. Vilken skillnad. Va fin du är!!!

  SvaraRadera
 3. Gör ett första besök här efter länken i Anna Drotts inlägg. Hej!

  Vilken skillnad! Jag hade inte ens trott att det var samma person! Själv har jag precis påbörjat en kamp neråt.

  SvaraRadera
 4. O just det ja. Tradera. Har sålt lite då och då där. Mest barnkläder. Funkar bra, men ha koll på portot innan du lägger ut det!

  SvaraRadera
 5. Hej på dej,
  för det första vill jag säga att jag är så imponerad av människor som går ner i vikt som du gjort.
  Sedan är jag åxå faktiskt nybörjare på scrapping, men tycker att det är så himla kul att komponera osv, så det blir rätt bra ändå, tror jag.
  Anna hjälpte mej att fixa min blogg, efter det att vi tittat på dina kanter på bloggen. Så vill jag ha det, sa jag.
  Vi ses, Ulla

  SvaraRadera
 6. Grattis! vilken skillnad det är på bilderna! Tittar in hos dej ganska ofta och har gjort det en tid, hur jag hittade hit kommer jag inte ihåg.Kram.

  SvaraRadera
 7. Söt både då och nu! Men wow vilken skillnad! GRATTIS till ett måbraliv!! Kram

  SvaraRadera
 8. Vilken skillnad Sara!

  Är van Traderare, både som köpare och säljare. :-) Brukar funka bra!

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en kommentar! Ställer du en fråga svarar jag i samma inlägg och ibland kan jag till och med kommentera det du skrivit så kika gärna in igen...

Populära inlägg i den här bloggen

Tummen upp eller tummen ner?

Facebook.
Tummen upp, gilla eller likes.Det här resonemanget har jag läst på flera ställen, det här med att gilla olika statusuppdateringar, foton eller dylikt.
Vad gillar du?
Gillar du alls?
Gillar du allt?

Jag har en vän som beklagat sig lite till mig för att min vän i sin tur har en vän som gillar precis allt min vän gör. Det kan vara statusar, foton, incheckningar. ja, you name it. Varenda spår hon lämnar på facebook gillas. Hon börjar tröttna då det även kan komma spydiga kommentarer som kan uppfattas som stötande. Sen att relationen mellan dem är något komplicerad och hon känner att hon inte kan ta bort människan gör det hela något svårare.

Vad hade du gjort?

Sommarsemester 2017, del 1

Den här sommaren går nog till historien som den bästa hittills. Vad det beror på kan jag inte riktigt säga men jag är verkligen supernöjd med den. På måndag går jag tillbaka till jobbet, full av energi att ta mig an höstterminen. Sommaren är inte slut bara för det men dom spontana resorna som sträcker sig flera dagar är nog slut. 😜
En vecka for vi neråt och gjorde Skåne. Vi har inte riktigt än listat ut det hela med ställplatser/campingplatser och är helt enkelt nya på det. Vi stod en natt på parkeringen till Kosta Outlet och shoppade loss lite dagen efter. 

Där blev jag med hatt... vet inte när jag ska använda den men fin är jag i den. 😂
Efter det hamnade vi i Blekinge, hade tänkt Karlskrona men det blev Ronneby hamn. Fint ställe men det blåste väldigt i anslutning till havet. 
Sen blev det Skåne, Åhus seaside... med kändis-spoting. 😉
Syns det vem det är? 😉


Sen blev det en tur till Kivik där vi handlade lite gottis samt gick upp på den södra delen på Stenshuvud. Vackert så det förslog …

Sommar 2017, del 2

Vi åkte hem och mellanlandade dels för att det var dags för sophämtning samt vägning hos vv för mig. Jag hann tvätta upp det vi använt under första delen och tur var det för tvätt har vi med oss hem nu. 🙈 Vi for på fredagen och första stoppet var i Borensberg för att tanka lite vatten hos Eldarna. Vi har inget bra vatten som vi vill ha i vattentanken i bilen. Sen knappade vi in Laxå på gps'en för ett litet stopp på systembolag och Ica. Kan säga att i Laxå känner alla alla, vilket gjorde att jag blev rätt så uttittad på Ica. 😜😂Andra stoppet blev Hällefors, ett ställe som tydligen var en gammal restaurang som numera var nerlagd. Men att stå på deras veranda och titta ur över landskapet var fantastiskt. 

Nästa stopp var Sälen, jag som aldrig åkt slalom har heller aldrig varit i Sälen. Vi såg startfållan till Vasaloppet och juvelen fick jobba hårt i backarna upp. Vi parkerade bilen och gick en bit på södra Kungsleden innan vi parkerade bilen nere i Lindvallen. Bestämde oss för att lå…