Fortsätt till huvudinnehåll

Experimenterar den här veckan

Först måste jag bara ställa frågan; vad är det för fel på blogger? Inga bilder visas ju, hoppas det är något övergående iaf.
update: som ändrades lagom till jag la upp inlägget :)

Den här veckan experimenterar jag lite. Jag har under en tid hamnat på en "viktplatå", jag har gått upp 2kg för att sen gå ner 2kg för att sen stanna upp en vecka, för att gå upp, för att gå ner och för att stanna upp igen... Det känns något tröttsamt när det inget händer. Därför har jag nu bestämt mig för ett litet test...
Jag har idag börjat med Nutrilett kick-start paket, som innehåller allt för en fem dagars diet. Det är shakes, det är buljong, bars, pasta och desserter. Det är alltså inte bara pulver, det skulle jag inte fixa. Att bara dricka liksom, det skulle inte gå.
Jag har även planerat in ett mål mat om dagen, och då mest protein för det har jag fått tipsat om och jag känner mig ruggigt inspirerad för det här! :)

För att göra min prövning ännu större idag, kom vår chef och langade upp påskägget med massor av godis, med alla mina favoritsorter, som om någon sort inte var favorit. ;) Men jag åt inget, varken då eller senare.
Till råga på allt kom en förälder och bjöd oss i personalen på tårta. Så det har varit en prövodag för mig, på många sätt och jag har klarat det galant! :)

Nu är det planering för morgondagen som gäller och sen sussa.

  

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Tummen upp eller tummen ner?

Facebook.
Tummen upp, gilla eller likes.Det här resonemanget har jag läst på flera ställen, det här med att gilla olika statusuppdateringar, foton eller dylikt.
Vad gillar du?
Gillar du alls?
Gillar du allt?

Jag har en vän som beklagat sig lite till mig för att min vän i sin tur har en vän som gillar precis allt min vän gör. Det kan vara statusar, foton, incheckningar. ja, you name it. Varenda spår hon lämnar på facebook gillas. Hon börjar tröttna då det även kan komma spydiga kommentarer som kan uppfattas som stötande. Sen att relationen mellan dem är något komplicerad och hon känner att hon inte kan ta bort människan gör det hela något svårare.

Vad hade du gjort?

Sommarsemester 2017, del 1

Den här sommaren går nog till historien som den bästa hittills. Vad det beror på kan jag inte riktigt säga men jag är verkligen supernöjd med den. På måndag går jag tillbaka till jobbet, full av energi att ta mig an höstterminen. Sommaren är inte slut bara för det men dom spontana resorna som sträcker sig flera dagar är nog slut. 😜
En vecka for vi neråt och gjorde Skåne. Vi har inte riktigt än listat ut det hela med ställplatser/campingplatser och är helt enkelt nya på det. Vi stod en natt på parkeringen till Kosta Outlet och shoppade loss lite dagen efter. 

Där blev jag med hatt... vet inte när jag ska använda den men fin är jag i den. 😂
Efter det hamnade vi i Blekinge, hade tänkt Karlskrona men det blev Ronneby hamn. Fint ställe men det blåste väldigt i anslutning till havet. 
Sen blev det Skåne, Åhus seaside... med kändis-spoting. 😉
Syns det vem det är? 😉


Sen blev det en tur till Kivik där vi handlade lite gottis samt gick upp på den södra delen på Stenshuvud. Vackert så det förslog …

Semester-mode

Semester... ledighet utan några måsten, att bara få vara och ta dagen som den kommer. Lata dagar i hängmattan med en bra bok, sola och bada. Äta jordgubbar med grädde, äta glass i stora lass. Grilla till kvällen, både kött och halloumi, grönsaker, bearnaisesåser, rosé eller bubbel med fina vänner. Ostrukturerade måltider, sent och mycket... 
Nja, inte det här året. Nog för att jag ligger i hängmattan och läser, äter oanständiga mängder med jordgubbar men utan grädde. Gräddglassen är utbytt mot isglass, vi grillar men vinet avstår jag, inte varje gång dock. Motionen gör jag direkt på morgonen, morgonpromenad och sen kettlebelltränimg. Jag får andra härliga rutiner under semestern. Promenad och gofrulle på balkongen, kaffe i skuggan med min bok. Jag har det bra helt enkelt. Jag fortsätter att åka in på mötena på Viktväktarna för det vill jag inte missa. Det är liksom min tid och den är värdefull! För några veckor sen frågade coach Lena vad man hade för plan inför sommaren. Skulle man gå …