Fortsätt till huvudinnehåll

Vilken underbar dag!

Efter snöovädret igår, både med snön som föll och vinden som ven, gjorde landskapet här i Ekliden otroligt vackert. Som jag i ett tidigare inlägg skrev, med risk att bli lynchad sticker jag ut hakan och säger att jag gillar vintern.
Det kan ju verka motsägelsefullt då jag förra året skrev här i bloggen att jag inte ville ha mer snö eller mer vinter. Men i det här fallet är det annorlunda, när snön väl ligger och som den gjort den här vintern legat länge gör det inget att det kommer mer snö. Men om den försvinner och kommer tillbaka när man "vant" sig vid barmark och ett par plusgrader, mja då är jag inte intresserad längre.

Jag längtar också till våren och till sommaren och kommer tycka det är underbart när den kommer men just nu är det vinter och det finns inte ett skit att göra åt det. Så det är bara att gilla läget, ut i snön och gör en snöängel och låt barnasinnet ta över. ;)  

Kommentarer

  1. Otroligt fina bilder du bjuder på tjejen! Vi tycker rätt lika om vinern du och jag! En sund inställning! Härlig dag för dig! Vår sol försvann på eftermiddagen, men det var skön så länge den varade... Ha en fin kommande vecka!

    SvaraRadera
  2. ängeln blev jättefin!
    är dock lite sliten i kroppen nu efter att ha flyttat så mycket snö......man fick ju lyfta högt då det inte finns så mycket ställen att lägga snön på längre.....men visst är det vackert och det var underbart med lite solsken på näsan idag!
    Love U

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en kommentar! Ställer du en fråga svarar jag i samma inlägg och ibland kan jag till och med kommentera det du skrivit så kika gärna in igen...

Populära inlägg i den här bloggen

Tummen upp eller tummen ner?

Facebook.
Tummen upp, gilla eller likes.Det här resonemanget har jag läst på flera ställen, det här med att gilla olika statusuppdateringar, foton eller dylikt.
Vad gillar du?
Gillar du alls?
Gillar du allt?

Jag har en vän som beklagat sig lite till mig för att min vän i sin tur har en vän som gillar precis allt min vän gör. Det kan vara statusar, foton, incheckningar. ja, you name it. Varenda spår hon lämnar på facebook gillas. Hon börjar tröttna då det även kan komma spydiga kommentarer som kan uppfattas som stötande. Sen att relationen mellan dem är något komplicerad och hon känner att hon inte kan ta bort människan gör det hela något svårare.

Vad hade du gjort?

Sommarsemester 2017, del 1

Den här sommaren går nog till historien som den bästa hittills. Vad det beror på kan jag inte riktigt säga men jag är verkligen supernöjd med den. På måndag går jag tillbaka till jobbet, full av energi att ta mig an höstterminen. Sommaren är inte slut bara för det men dom spontana resorna som sträcker sig flera dagar är nog slut. 😜
En vecka for vi neråt och gjorde Skåne. Vi har inte riktigt än listat ut det hela med ställplatser/campingplatser och är helt enkelt nya på det. Vi stod en natt på parkeringen till Kosta Outlet och shoppade loss lite dagen efter. 

Där blev jag med hatt... vet inte när jag ska använda den men fin är jag i den. 😂
Efter det hamnade vi i Blekinge, hade tänkt Karlskrona men det blev Ronneby hamn. Fint ställe men det blåste väldigt i anslutning till havet. 
Sen blev det Skåne, Åhus seaside... med kändis-spoting. 😉
Syns det vem det är? 😉


Sen blev det en tur till Kivik där vi handlade lite gottis samt gick upp på den södra delen på Stenshuvud. Vackert så det förslog …

Semester-mode

Semester... ledighet utan några måsten, att bara få vara och ta dagen som den kommer. Lata dagar i hängmattan med en bra bok, sola och bada. Äta jordgubbar med grädde, äta glass i stora lass. Grilla till kvällen, både kött och halloumi, grönsaker, bearnaisesåser, rosé eller bubbel med fina vänner. Ostrukturerade måltider, sent och mycket... 
Nja, inte det här året. Nog för att jag ligger i hängmattan och läser, äter oanständiga mängder med jordgubbar men utan grädde. Gräddglassen är utbytt mot isglass, vi grillar men vinet avstår jag, inte varje gång dock. Motionen gör jag direkt på morgonen, morgonpromenad och sen kettlebelltränimg. Jag får andra härliga rutiner under semestern. Promenad och gofrulle på balkongen, kaffe i skuggan med min bok. Jag har det bra helt enkelt. Jag fortsätter att åka in på mötena på Viktväktarna för det vill jag inte missa. Det är liksom min tid och den är värdefull! För några veckor sen frågade coach Lena vad man hade för plan inför sommaren. Skulle man gå …