Fortsätt till huvudinnehåll

Vilken dag...

Vilken underbar dag det har varit idag, solen har lyst från en klarblå himmel, kylan har bitit i kinderna och jag har slutat tidigt. Kan det bli bättre än så?
Jodå, det kan det... Lokförarn var ledig fram till kvällen och eftersom jag hade tidig dag kunde vi utnyttja dagen på ett bra sätt, dvs i skogen på en bilfri väg, med kamera och ryggsäcken med kaffetermosen och ca 30 stycken rådjur. :)
Vi har ett ställe vi brukar gå på och nu hade markägaren ställt ut höbalar (traktor-bajs) som rådjuren/hjortar/älgar får mumsa och när vi gick på vägen och rundade en krök stod där ca 25-30 stycken rådjur som mumsade, men som fick en väldans fart när vi kom och störde.

Det var en underbar promenad, som avslutades med en kopp kaffe som sagt. :) Middag hemma sen och så iväg till simhallen för lite simning och vattengympa.

Skönt med fredag i morgon, Lokförarn kommer hem till kvällen och sen är det en ledig helg. Men om det blir så ledigt vet jag inte, vi har lite grejer som måste göras plus att ett par olika besök som är inbokade. Lokförarns syster är hemma i Sverige igen och nångång under helgen blir det en träff, vilken dag är dock lite osäkert än så länge.
Det tråkiga är att min systerson Isak fyller 10 år på måndag och i går fick jag en inbjudan till kalas på söndag för att fira honom. Tyvärr går ju inte det så det får bli en tripp längre fram då vi åker upp, men presenten har jag relativt klar och jag hoppas/tror att han kommer gilla den. :)

Tänk vad tiden går, Isak blir redan 10 år...

Nu till planeringen för morgondagen!

  

Kommentarer

  1. han blev superglad över presenten! Bara säg till när det passar, men du ska veta att han är ganska ivrig.......=)
    Love U

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en kommentar! Ställer du en fråga svarar jag i samma inlägg och ibland kan jag till och med kommentera det du skrivit så kika gärna in igen...

Populära inlägg i den här bloggen

Tummen upp eller tummen ner?

Facebook.
Tummen upp, gilla eller likes.Det här resonemanget har jag läst på flera ställen, det här med att gilla olika statusuppdateringar, foton eller dylikt.
Vad gillar du?
Gillar du alls?
Gillar du allt?

Jag har en vän som beklagat sig lite till mig för att min vän i sin tur har en vän som gillar precis allt min vän gör. Det kan vara statusar, foton, incheckningar. ja, you name it. Varenda spår hon lämnar på facebook gillas. Hon börjar tröttna då det även kan komma spydiga kommentarer som kan uppfattas som stötande. Sen att relationen mellan dem är något komplicerad och hon känner att hon inte kan ta bort människan gör det hela något svårare.

Vad hade du gjort?

Sommarsemester 2017, del 1

Den här sommaren går nog till historien som den bästa hittills. Vad det beror på kan jag inte riktigt säga men jag är verkligen supernöjd med den. På måndag går jag tillbaka till jobbet, full av energi att ta mig an höstterminen. Sommaren är inte slut bara för det men dom spontana resorna som sträcker sig flera dagar är nog slut. 😜
En vecka for vi neråt och gjorde Skåne. Vi har inte riktigt än listat ut det hela med ställplatser/campingplatser och är helt enkelt nya på det. Vi stod en natt på parkeringen till Kosta Outlet och shoppade loss lite dagen efter. 

Där blev jag med hatt... vet inte när jag ska använda den men fin är jag i den. 😂
Efter det hamnade vi i Blekinge, hade tänkt Karlskrona men det blev Ronneby hamn. Fint ställe men det blåste väldigt i anslutning till havet. 
Sen blev det Skåne, Åhus seaside... med kändis-spoting. 😉
Syns det vem det är? 😉


Sen blev det en tur till Kivik där vi handlade lite gottis samt gick upp på den södra delen på Stenshuvud. Vackert så det förslog …

Semester-mode

Semester... ledighet utan några måsten, att bara få vara och ta dagen som den kommer. Lata dagar i hängmattan med en bra bok, sola och bada. Äta jordgubbar med grädde, äta glass i stora lass. Grilla till kvällen, både kött och halloumi, grönsaker, bearnaisesåser, rosé eller bubbel med fina vänner. Ostrukturerade måltider, sent och mycket... 
Nja, inte det här året. Nog för att jag ligger i hängmattan och läser, äter oanständiga mängder med jordgubbar men utan grädde. Gräddglassen är utbytt mot isglass, vi grillar men vinet avstår jag, inte varje gång dock. Motionen gör jag direkt på morgonen, morgonpromenad och sen kettlebelltränimg. Jag får andra härliga rutiner under semestern. Promenad och gofrulle på balkongen, kaffe i skuggan med min bok. Jag har det bra helt enkelt. Jag fortsätter att åka in på mötena på Viktväktarna för det vill jag inte missa. Det är liksom min tid och den är värdefull! För några veckor sen frågade coach Lena vad man hade för plan inför sommaren. Skulle man gå …