Så var även denna månad över...

Imorgon startar en ny månad, marsmånad som förhoppningsvis ger lite värme så den här blöta, slask och skitiga snön försvinner... Jag har inget emot snön, som ni vet, när den är vit och kall så den ligger kvar utan att den blir slask.
Såg vädret på tv'n förut och såg ovädret som dragit in över Frankrike och som gett översvämmningar och annan kaos, det såg inte roligt ut och jag tänkte direkt på vår resa... Tur att det är 1.5vecka kvar för det hinner ju hända mycket på den tiden.

Dagen idag har inneburit en sväng till Lokförarns mormor för att överlämna en beställning hon gjorde hos mig. Det var nämligen så att hon i julklapp av oss, fick en flaska hemgjord glögg och hon tyckte så mycket om den att hon beställde två flaskor till. Jag blev riktigt glad när hon bad om det eftersom det är kul att göra saker som uppskattas. Lite fika med nästintill 7 sorters kakor där hon trugar oss att äta, vi måste hjälpa henne äta upp för det blir gammalt annars. Det roliga är ju att det hon bjuder på är i regel hembakt, om det nu blir gammalt varför baka? Hon är för rolig den lilla tanten!
Annars var vi en sväng till ÖoB, ungefär som alla andra Linköpingsbor kändes det som...

OS är snart över och bra har det gått den här gången, frågan är ju bara vad man nu ska göra på kvällarna? Har ni samma problem? :)

  

Kommentarer

Populära inlägg