Fortsätt till huvudinnehåll

Vårtecken?

Dag två på en ny månad, vi går mot våren även om det fortfarande är kallt och snöigt ute. :) Som en arbetskamrat sa på jobbet idag, första vårtecknet är ju faktiskt på lördag redan, nån som kan gissa vad det är för tecken?
Inte? Vad sägs om melodifestivalen? Första avsnittet och innan vi vet ordet av är det i maj och finalen i Eurovision Song Contest är genomförd, inte illa va? ;)
Men misstolka inte min önskan om vår nu. Jag gillar vintern, jag gillar snön och tycket faktiskt det är rätt skoj att det kommer mer. :) Däremot är det inget man vågar säga högt för då åker man ju på en propp.
Idag har jag varit ute med barnen och lekt i snön, vi har byggt snögrottor och jisses vad kidsen gillade det. Behöver jag säga att jag gillade det? ;)

Nu till motionsplaneringen för veckan som var; jag hade ju en lustig vecka eftersom jag hade en begravning som spökade och jag lyckades därför inte riktigt ända fram med min planering.
1x vattengympa
♥ 1x á 30 min crosstrainer – nope, blev inget
2x á 20 min crosstrainern – check plus ytterligare ett pass
♥ 2x á 45 min långpromenad – nope, blev bara en promenad
3x lunchpromenad – check

Den här veckans (v5) planering ser ut som följande:
♥ 4 x lunchpromenad
♥ 3x crosstrainern á 30 min
♥ 2 pass vattengympa
♥ 1 långpromenad á 45 min

Jo, jag glömde ju säga att vågen var snäll även i måndags. Det var inte nån jättemängd men ett -0.4kg är helt okej. :)

Nu kallar sängen!

  

Kommentarer

  1. Hoppas du får en bra dag!
    Min våg var också ganska snäll mot mig trots begravning och annat gott i helgen.....jag fick ett minus på 0,9 kg så totalt har jag tappat 2,7 kg sen jag började. Sakta men säkert är meningen!
    Love U

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en kommentar! Ställer du en fråga svarar jag i samma inlägg och ibland kan jag till och med kommentera det du skrivit så kika gärna in igen...

Populära inlägg i den här bloggen

Tummen upp eller tummen ner?

Facebook.
Tummen upp, gilla eller likes.Det här resonemanget har jag läst på flera ställen, det här med att gilla olika statusuppdateringar, foton eller dylikt.
Vad gillar du?
Gillar du alls?
Gillar du allt?

Jag har en vän som beklagat sig lite till mig för att min vän i sin tur har en vän som gillar precis allt min vän gör. Det kan vara statusar, foton, incheckningar. ja, you name it. Varenda spår hon lämnar på facebook gillas. Hon börjar tröttna då det även kan komma spydiga kommentarer som kan uppfattas som stötande. Sen att relationen mellan dem är något komplicerad och hon känner att hon inte kan ta bort människan gör det hela något svårare.

Vad hade du gjort?

Sommarsemester 2017, del 1

Den här sommaren går nog till historien som den bästa hittills. Vad det beror på kan jag inte riktigt säga men jag är verkligen supernöjd med den. På måndag går jag tillbaka till jobbet, full av energi att ta mig an höstterminen. Sommaren är inte slut bara för det men dom spontana resorna som sträcker sig flera dagar är nog slut. 😜
En vecka for vi neråt och gjorde Skåne. Vi har inte riktigt än listat ut det hela med ställplatser/campingplatser och är helt enkelt nya på det. Vi stod en natt på parkeringen till Kosta Outlet och shoppade loss lite dagen efter. 

Där blev jag med hatt... vet inte när jag ska använda den men fin är jag i den. 😂
Efter det hamnade vi i Blekinge, hade tänkt Karlskrona men det blev Ronneby hamn. Fint ställe men det blåste väldigt i anslutning till havet. 
Sen blev det Skåne, Åhus seaside... med kändis-spoting. 😉
Syns det vem det är? 😉


Sen blev det en tur till Kivik där vi handlade lite gottis samt gick upp på den södra delen på Stenshuvud. Vackert så det förslog …

Sommar 2017, del 2

Vi åkte hem och mellanlandade dels för att det var dags för sophämtning samt vägning hos vv för mig. Jag hann tvätta upp det vi använt under första delen och tur var det för tvätt har vi med oss hem nu. 🙈 Vi for på fredagen och första stoppet var i Borensberg för att tanka lite vatten hos Eldarna. Vi har inget bra vatten som vi vill ha i vattentanken i bilen. Sen knappade vi in Laxå på gps'en för ett litet stopp på systembolag och Ica. Kan säga att i Laxå känner alla alla, vilket gjorde att jag blev rätt så uttittad på Ica. 😜😂Andra stoppet blev Hällefors, ett ställe som tydligen var en gammal restaurang som numera var nerlagd. Men att stå på deras veranda och titta ur över landskapet var fantastiskt. 

Nästa stopp var Sälen, jag som aldrig åkt slalom har heller aldrig varit i Sälen. Vi såg startfållan till Vasaloppet och juvelen fick jobba hårt i backarna upp. Vi parkerade bilen och gick en bit på södra Kungsleden innan vi parkerade bilen nere i Lindvallen. Bestämde oss för att lå…