Vårtecken?

Dag två på en ny månad, vi går mot våren även om det fortfarande är kallt och snöigt ute. :) Som en arbetskamrat sa på jobbet idag, första vårtecknet är ju faktiskt på lördag redan, nån som kan gissa vad det är för tecken?
Inte? Vad sägs om melodifestivalen? Första avsnittet och innan vi vet ordet av är det i maj och finalen i Eurovision Song Contest är genomförd, inte illa va? ;)
Men misstolka inte min önskan om vår nu. Jag gillar vintern, jag gillar snön och tycket faktiskt det är rätt skoj att det kommer mer. :) Däremot är det inget man vågar säga högt för då åker man ju på en propp.
Idag har jag varit ute med barnen och lekt i snön, vi har byggt snögrottor och jisses vad kidsen gillade det. Behöver jag säga att jag gillade det? ;)

Nu till motionsplaneringen för veckan som var; jag hade ju en lustig vecka eftersom jag hade en begravning som spökade och jag lyckades därför inte riktigt ända fram med min planering.
1x vattengympa
♥ 1x á 30 min crosstrainer – nope, blev inget
2x á 20 min crosstrainern – check plus ytterligare ett pass
♥ 2x á 45 min långpromenad – nope, blev bara en promenad
3x lunchpromenad – check

Den här veckans (v5) planering ser ut som följande:
♥ 4 x lunchpromenad
♥ 3x crosstrainern á 30 min
♥ 2 pass vattengympa
♥ 1 långpromenad á 45 min

Jo, jag glömde ju säga att vågen var snäll även i måndags. Det var inte nån jättemängd men ett -0.4kg är helt okej. :)

Nu kallar sängen!

  

Kommentarer

  1. Hoppas du får en bra dag!
    Min våg var också ganska snäll mot mig trots begravning och annat gott i helgen.....jag fick ett minus på 0,9 kg så totalt har jag tappat 2,7 kg sen jag började. Sakta men säkert är meningen!
    Love U

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en kommentar! Ställer du en fråga svarar jag i samma inlägg och ibland kan jag till och med kommentera det du skrivit så kika gärna in igen...

Populära inlägg