Fortsätt till huvudinnehåll

Det flyter då inte på...

Jo, här är det inte direkt smärtfritt... men inte på det fysiska planet att vi har en massa ont inte.
Nej, inte på så sätt... utan här handlar det om att saker och ting inte flyter på som det brukar.

Lokförarn har (inte han) trubbel på jobbet, det är mycket strul med tågavgångar, förseningar och div annat att han för tillfället inte vet om tåget går eller inte. Går det inte, får han något annat? Om det går, blir det försenat eller inte? Åka upp de 10 mil han har (enkel resa) till utgångsorten för att sen få veta att han inte behövs och då får åka hem?
Det är inte direkt upplyftande för honom att inte veta...
Men, vi ser det positiva... han har ledig helg. :)
För mig har det inte heller varit smärtfritt, inatt vaknade jag av att jag hade en elefant i min säng och inte nog med det. Den tokfan satt på bröstet på mig, hade jättesvårt att andas och svårt att (såklart) sova... Vet inte vad det berodde på men lyckades iaf till slut somna men kan ju inte direkt påstå att jag vaknade utvilad.
Trubbel med internetuppkopplingen har vi med, vet inte vad det är för fel men trögt går det...
Nu har jag gnällt klart, ska inte gnälla utan jag återkommer i morgon med mitt vanliga solskens humör. ;)

  

Kommentarer

 1. trist att inte veta om han får jobba eller inte....det kostar ju både tid och pengar att sitta och åka.......
  Hoppas du inte blir sjuk! Ses snart, även om anledningen till det är farmors begravning......

  Love U

  SvaraRadera
 2. I bland är det riktigt motigt!!!!

  Hoppas denna dag är bättre = )

  Kram Lena

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en kommentar! Ställer du en fråga svarar jag i samma inlägg och ibland kan jag till och med kommentera det du skrivit så kika gärna in igen...

Populära inlägg i den här bloggen

Tummen upp eller tummen ner?

Facebook.
Tummen upp, gilla eller likes.Det här resonemanget har jag läst på flera ställen, det här med att gilla olika statusuppdateringar, foton eller dylikt.
Vad gillar du?
Gillar du alls?
Gillar du allt?

Jag har en vän som beklagat sig lite till mig för att min vän i sin tur har en vän som gillar precis allt min vän gör. Det kan vara statusar, foton, incheckningar. ja, you name it. Varenda spår hon lämnar på facebook gillas. Hon börjar tröttna då det även kan komma spydiga kommentarer som kan uppfattas som stötande. Sen att relationen mellan dem är något komplicerad och hon känner att hon inte kan ta bort människan gör det hela något svårare.

Vad hade du gjort?

Sommarsemester 2017, del 1

Den här sommaren går nog till historien som den bästa hittills. Vad det beror på kan jag inte riktigt säga men jag är verkligen supernöjd med den. På måndag går jag tillbaka till jobbet, full av energi att ta mig an höstterminen. Sommaren är inte slut bara för det men dom spontana resorna som sträcker sig flera dagar är nog slut. 😜
En vecka for vi neråt och gjorde Skåne. Vi har inte riktigt än listat ut det hela med ställplatser/campingplatser och är helt enkelt nya på det. Vi stod en natt på parkeringen till Kosta Outlet och shoppade loss lite dagen efter. 

Där blev jag med hatt... vet inte när jag ska använda den men fin är jag i den. 😂
Efter det hamnade vi i Blekinge, hade tänkt Karlskrona men det blev Ronneby hamn. Fint ställe men det blåste väldigt i anslutning till havet. 
Sen blev det Skåne, Åhus seaside... med kändis-spoting. 😉
Syns det vem det är? 😉


Sen blev det en tur till Kivik där vi handlade lite gottis samt gick upp på den södra delen på Stenshuvud. Vackert så det förslog …

Sommar 2017, del 2

Vi åkte hem och mellanlandade dels för att det var dags för sophämtning samt vägning hos vv för mig. Jag hann tvätta upp det vi använt under första delen och tur var det för tvätt har vi med oss hem nu. 🙈 Vi for på fredagen och första stoppet var i Borensberg för att tanka lite vatten hos Eldarna. Vi har inget bra vatten som vi vill ha i vattentanken i bilen. Sen knappade vi in Laxå på gps'en för ett litet stopp på systembolag och Ica. Kan säga att i Laxå känner alla alla, vilket gjorde att jag blev rätt så uttittad på Ica. 😜😂Andra stoppet blev Hällefors, ett ställe som tydligen var en gammal restaurang som numera var nerlagd. Men att stå på deras veranda och titta ur över landskapet var fantastiskt. 

Nästa stopp var Sälen, jag som aldrig åkt slalom har heller aldrig varit i Sälen. Vi såg startfållan till Vasaloppet och juvelen fick jobba hårt i backarna upp. Vi parkerade bilen och gick en bit på södra Kungsleden innan vi parkerade bilen nere i Lindvallen. Bestämde oss för att lå…