Fortsätt till huvudinnehåll

Lantligt och ljust


Något vitt, något grått,
något nytt, något fått,
något gammalt och slitet,
något blankt, feminint och slitet ...

Jag är så sugen på att pyssla inne, har så många idéer och tankar på vad jag ska göra... Har dock bara ett litet problem, var nånstans ska jag börja?!? Oavsett var jag börjar så blir det ju en serie av fortsatt pyssel, eftersom våra rum går ihop på nederplan, finns inga naturliga "rum" utan bara ett stort så att säga.
Jag, som många andra, gillar det ljusa och lantliga stilen. Den är fräsch och ljus, charmig och romantisk... så som ett hem på landet borde vara. :)
Jag har köpt en bok, en liten tipsbok som i sin tur gjort mig alldeles tankspridd. Mycket fint och tjusigt i den och en bok som gav mig många idéer till vad man kan göra.
Idag var vi iväg en sväng till Motala, en fika hos goa vänner och som i sin tur gav mig möjligheten att diskutera det här. Att göra det med Lokförarn gör jag ju förstås också men får kanske inte samma respons på mina idéer, if you know what I mean? ;)
Innan vi var där, stannade vi vill i Borensberg för uttag av pengar, jag gick därför in på Götas boning, en liten butik i hjärtat av Borensberg som är lite "shabby chic"-influerad. Tjusiga grejer som attan har dem, jag hittade en liten ängel som fick följa med mig hem. Urtjusig är den iaf, lovar en bild när ljuset är bättre... :)

Var nånstans ska jag börja?!?


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Tummen upp eller tummen ner?

Facebook.
Tummen upp, gilla eller likes.Det här resonemanget har jag läst på flera ställen, det här med att gilla olika statusuppdateringar, foton eller dylikt.
Vad gillar du?
Gillar du alls?
Gillar du allt?

Jag har en vän som beklagat sig lite till mig för att min vän i sin tur har en vän som gillar precis allt min vän gör. Det kan vara statusar, foton, incheckningar. ja, you name it. Varenda spår hon lämnar på facebook gillas. Hon börjar tröttna då det även kan komma spydiga kommentarer som kan uppfattas som stötande. Sen att relationen mellan dem är något komplicerad och hon känner att hon inte kan ta bort människan gör det hela något svårare.

Vad hade du gjort?

Sommarsemester 2017, del 1

Den här sommaren går nog till historien som den bästa hittills. Vad det beror på kan jag inte riktigt säga men jag är verkligen supernöjd med den. På måndag går jag tillbaka till jobbet, full av energi att ta mig an höstterminen. Sommaren är inte slut bara för det men dom spontana resorna som sträcker sig flera dagar är nog slut. 😜
En vecka for vi neråt och gjorde Skåne. Vi har inte riktigt än listat ut det hela med ställplatser/campingplatser och är helt enkelt nya på det. Vi stod en natt på parkeringen till Kosta Outlet och shoppade loss lite dagen efter. 

Där blev jag med hatt... vet inte när jag ska använda den men fin är jag i den. 😂
Efter det hamnade vi i Blekinge, hade tänkt Karlskrona men det blev Ronneby hamn. Fint ställe men det blåste väldigt i anslutning till havet. 
Sen blev det Skåne, Åhus seaside... med kändis-spoting. 😉
Syns det vem det är? 😉


Sen blev det en tur till Kivik där vi handlade lite gottis samt gick upp på den södra delen på Stenshuvud. Vackert så det förslog …

Sommar 2017, del 2

Vi åkte hem och mellanlandade dels för att det var dags för sophämtning samt vägning hos vv för mig. Jag hann tvätta upp det vi använt under första delen och tur var det för tvätt har vi med oss hem nu. 🙈 Vi for på fredagen och första stoppet var i Borensberg för att tanka lite vatten hos Eldarna. Vi har inget bra vatten som vi vill ha i vattentanken i bilen. Sen knappade vi in Laxå på gps'en för ett litet stopp på systembolag och Ica. Kan säga att i Laxå känner alla alla, vilket gjorde att jag blev rätt så uttittad på Ica. 😜😂Andra stoppet blev Hällefors, ett ställe som tydligen var en gammal restaurang som numera var nerlagd. Men att stå på deras veranda och titta ur över landskapet var fantastiskt. 

Nästa stopp var Sälen, jag som aldrig åkt slalom har heller aldrig varit i Sälen. Vi såg startfållan till Vasaloppet och juvelen fick jobba hårt i backarna upp. Vi parkerade bilen och gick en bit på södra Kungsleden innan vi parkerade bilen nere i Lindvallen. Bestämde oss för att lå…