Drömma om julen?

Usch, vilket tråkigt väder... grått, grått, grått och nästan så pass tjockt att man kan skära i det gråa med kniv. I morse när jag vaknade regnade det rätt ordentligt, i sidled till och med.
Hade tänkt mig en morgonpromenad idag men fick ge mig, så entusiastisk är jag inte att jag promenerar i ösregn.
Nej, nej, nån måtta på det får det vara...

men en liten promenad blev det sen på eftermiddagen

Jag måste ju börja med det roligaste, jag har fått en bloggaward och det är väl inget som jag är direkt bortskämd med. Det är skoj med sånt men är inte jätteledsen över att jag inte får så många... :)
Men idag fick jag två, en av Anni en chokladälskade kvinna som jag träffat på ett forum där vi hade ett gemensamt intresse. :) Eller vad säger du Anni? Och den andra kommer från Babsan kommer den andra. En go människa som jag träffat på samma ställe som Anni.

Tanken med den här awarden är väl att berätta 7 saker om mig själv som ni inte visste. Undrar hur det ska gå till, jag tror nog att de flesta som läser min blogg vet det mesta om mig men jag får helt enkelt försöka. :)

Har lyckast gå ner 30kg (hittills)
Jag är en hejare på att steka raggmunk
Jag brukar göra mina egna julkort
Rätt duktig på att teckna och texta
Har en liten tatuering (ska föreställa en skorpion) på skulderbladet
Gillar att brodera
Tycker om att sjunga

Inget avancerat kanske men det var svårt att hitta 7 saker som ni inte vet. :)
Nu ska ju denna award och uppmaning skickas vidare och jag sänder den till ett gäng goa bloggare
Elin , Åsa , Anna , Terese
så jag säger vassego! :)

Idag har jag varit iväg och hälsat på hos Lokförarns mormor, skrev ju att jag skulle göra det igår men menade idag. Jag ringde henne precis i samma ögonblick som hon skulle hälla upp kaffe åt sig så jag lyckades pricka in det perfekt. :) Satt hos henne en stund och pratade lite. Innan jag åkte dit, var jag på ÖB och inhandlade diverse hudkemikalier som var slut här hemma.
Framme i kassan gjorde de reklam för saffran, ett paket 0.5gr kostade 29kr, jösses! Men jag köpte två, iår hade jag inte tänkt göra några lussekatter utan det får bli "mammas goda saffransskorpor" som är taget ur Leila Lindholms kokbok, a piece of cake... Goda som Sören är dem! :)
Lokförarns mormor trodde inte på mig när jag sa vad de kostade utan jag fick helt sonika plocka fram kvittot för att bevisa. Fast 29kr är väl inte så farligt ändå, har hört andra som köpt för dyrare kronor.

Lagom så här års brukar det vimla av tomtar i affärerna, små tomtar som finns i små röda påsar... Vet nån vilka jag menar? Jo, då min svaghet... skumtomtarna! Fy så goda dem är! Köpte med mig en påse och norpade även åt mig tidningen Drömhem och trädgårds jultidning, så efter mitt blogginlägg och en viss annan surfning så ska jag hänge mig åt den och drömma om julen. :)
Kommentarer

 1. Ouups, jag skickade en till dig i morse med!...

  Så var det med det!

  SvaraRadera
 2. jag köpte min första skumtomte-påse igår.....det lär inte bli den sista heller då jag precis som du är svag för de röda gubbarna!
  Fast allt godis är gott........
  Love U

  SvaraRadera
 3. Hur kunde jag missa att du fått en av Babsan? Inte för att det gör så mycket, men det är ju kul att få sprida dem lite ;-)

  Och så löste du uppgiften galant, tycker jag ♥

  SvaraRadera
 4. Anni, jag missade med att jag fått en av Babsan. Men jag gjorde inte som du och skrev 14 saker utan det fick räcka med 7. :)

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en kommentar! Ställer du en fråga svarar jag i samma inlägg och ibland kan jag till och med kommentera det du skrivit så kika gärna in igen...

Populära inlägg