Fortsätt till huvudinnehåll

Rosa månad...

Det är väl ingen som missat att det är tuttmånad nu. :)
Rosa bandet finns överallt och jag stödjer självklart. Mamma hade ju bröstcancer... Men är det nån som vet skillnaden på de olika banden?
Det finns ju det ljusrosa som är designat och sen finns det ju ett mörkrosa men vad är skillnaden? Jag köpte det sistnämnda igår på Åhléns för 20kr...

Idag köpte jag rattar, det är väl ok att äta godis om det är för en god sak? ;)
Tidigare idag blev jag även en rosa hjälte, bli det du med vettja! :) Klicka på bilden så kommer du dit direkt, bara ladda upp en bild så stödjer du den goda saken.


Kommentarer

 1. Efter mycket googlande fann jag info från 2007, det kanske gäller i år också?
  De två banden som säljs under kampanjen skiljer sig åt:

  – Cancerfondens rosa band, som i år designats av Lars Wallin, säljs bland annat på Lindex, Ica, Apoteket, Scandic, Pressbyrån, plus i en mängd olika butiker och föreningar. Syftet med Cancerfondens Rosa Bandet-kampanj är att öka medvetenheten om bröstcancer och samla in pengar till cancerforskningen, säger Marie Hammargren på Cancerfonden.

  Det lite mörkare, nästan cerisefärgade bandet, levereras gratis av Estée Lauder till BRO till förmån för Bröstcancerfonden och bröstcancerföreningarna. BRO:s band säljs bland annat på Åhléns och Kicks.

  – BRO-bandens intäkter går till stipendier, stöd till cancerdrabbade, deras anhöriga, kontaktpersonsverksamhet och en ytterst liten andel till flärd, vilket exempelvis kan gå till inköp av baddräkt och tatuering av ögonbryn. Men BRO för också vidare medel till cancerforskningen, säger Marie Hammargren.

  SvaraRadera
 2. Saknar dig!
  Hoppas du har det bra, vi får höras på telefon snart och försöka hitta en dag att träffas på.
  Håller på och gör om hos mamma, tänkte ta bort ljuslyktorna då den ena är spräckt men jag vill behålla ängeln.....
  Ställer dit en batterilykta och sen tänkte jag eventuellt köpa en ny lykta för att kunna tända ljus också......

  Love U
  syrran

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en kommentar! Ställer du en fråga svarar jag i samma inlägg och ibland kan jag till och med kommentera det du skrivit så kika gärna in igen...

Populära inlägg i den här bloggen

Tummen upp eller tummen ner?

Facebook.
Tummen upp, gilla eller likes.Det här resonemanget har jag läst på flera ställen, det här med att gilla olika statusuppdateringar, foton eller dylikt.
Vad gillar du?
Gillar du alls?
Gillar du allt?

Jag har en vän som beklagat sig lite till mig för att min vän i sin tur har en vän som gillar precis allt min vän gör. Det kan vara statusar, foton, incheckningar. ja, you name it. Varenda spår hon lämnar på facebook gillas. Hon börjar tröttna då det även kan komma spydiga kommentarer som kan uppfattas som stötande. Sen att relationen mellan dem är något komplicerad och hon känner att hon inte kan ta bort människan gör det hela något svårare.

Vad hade du gjort?

Sommarsemester 2017, del 1

Den här sommaren går nog till historien som den bästa hittills. Vad det beror på kan jag inte riktigt säga men jag är verkligen supernöjd med den. På måndag går jag tillbaka till jobbet, full av energi att ta mig an höstterminen. Sommaren är inte slut bara för det men dom spontana resorna som sträcker sig flera dagar är nog slut. 😜
En vecka for vi neråt och gjorde Skåne. Vi har inte riktigt än listat ut det hela med ställplatser/campingplatser och är helt enkelt nya på det. Vi stod en natt på parkeringen till Kosta Outlet och shoppade loss lite dagen efter. 

Där blev jag med hatt... vet inte när jag ska använda den men fin är jag i den. 😂
Efter det hamnade vi i Blekinge, hade tänkt Karlskrona men det blev Ronneby hamn. Fint ställe men det blåste väldigt i anslutning till havet. 
Sen blev det Skåne, Åhus seaside... med kändis-spoting. 😉
Syns det vem det är? 😉


Sen blev det en tur till Kivik där vi handlade lite gottis samt gick upp på den södra delen på Stenshuvud. Vackert så det förslog …

Semester-mode

Semester... ledighet utan några måsten, att bara få vara och ta dagen som den kommer. Lata dagar i hängmattan med en bra bok, sola och bada. Äta jordgubbar med grädde, äta glass i stora lass. Grilla till kvällen, både kött och halloumi, grönsaker, bearnaisesåser, rosé eller bubbel med fina vänner. Ostrukturerade måltider, sent och mycket... 
Nja, inte det här året. Nog för att jag ligger i hängmattan och läser, äter oanständiga mängder med jordgubbar men utan grädde. Gräddglassen är utbytt mot isglass, vi grillar men vinet avstår jag, inte varje gång dock. Motionen gör jag direkt på morgonen, morgonpromenad och sen kettlebelltränimg. Jag får andra härliga rutiner under semestern. Promenad och gofrulle på balkongen, kaffe i skuggan med min bok. Jag har det bra helt enkelt. Jag fortsätter att åka in på mötena på Viktväktarna för det vill jag inte missa. Det är liksom min tid och den är värdefull! För några veckor sen frågade coach Lena vad man hade för plan inför sommaren. Skulle man gå …