Fortsätt till huvudinnehåll

Inspirationen flödar...

Igår var vi även ute i skogen och gick, det var både skönt och härligt. Luften var klar och det var alldeles tyst, ibland bröts tystnaden av någon hjort som kom studsandes genom skogen. Vid ett tillfällen stod en hjort och blängde på oss, vet inte om vi störde honom på nåt sätt. Jag hann få några fina bilder på honom, några riktigt bra närbilder som troligtvis kommer att framkallas i större format. :)


Efter promenaden och matlagning blev vi lite inspirerade att pyssla inne. Ni vet ju att jag för ett par veckor sen var på IKEA och där jag köpte mig ett par hyllor som skulle sättas upp på min vita vägg. Nu har hyllorna kommit upp på väggen. Det lilla problemet är bara, de sitter inte på den vita väggen som det var planerat att de skulle sitta på. Efter diskussion med Lokförarn hamnade de istället på den lilla väggen som är bredvid altandörren.
Jag är nöjd men problemet med den vita väggen återstår ju... och vad ska jag göra med den? Nån som har förslag?

Inspirationen flöt på igår och en tavla kom upp som inte blivit uppsatt sen vi målade om. Det måste kännas in lite innan man slår en spik i väggen för att hänga upp tavla. Nu sitter den på plats och är kanonbra. Vi har planer på att köpa ett gäng ramar, framkalla några av de foton jag tagit och sätta på väggen. Lite tema-relaterat så nu sitter jag och letar billiga framkallningsställen. Det är riktigt roligt! :)

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Tummen upp eller tummen ner?

Facebook.
Tummen upp, gilla eller likes.Det här resonemanget har jag läst på flera ställen, det här med att gilla olika statusuppdateringar, foton eller dylikt.
Vad gillar du?
Gillar du alls?
Gillar du allt?

Jag har en vän som beklagat sig lite till mig för att min vän i sin tur har en vän som gillar precis allt min vän gör. Det kan vara statusar, foton, incheckningar. ja, you name it. Varenda spår hon lämnar på facebook gillas. Hon börjar tröttna då det även kan komma spydiga kommentarer som kan uppfattas som stötande. Sen att relationen mellan dem är något komplicerad och hon känner att hon inte kan ta bort människan gör det hela något svårare.

Vad hade du gjort?

Sommarsemester 2017, del 1

Den här sommaren går nog till historien som den bästa hittills. Vad det beror på kan jag inte riktigt säga men jag är verkligen supernöjd med den. På måndag går jag tillbaka till jobbet, full av energi att ta mig an höstterminen. Sommaren är inte slut bara för det men dom spontana resorna som sträcker sig flera dagar är nog slut. 😜
En vecka for vi neråt och gjorde Skåne. Vi har inte riktigt än listat ut det hela med ställplatser/campingplatser och är helt enkelt nya på det. Vi stod en natt på parkeringen till Kosta Outlet och shoppade loss lite dagen efter. 

Där blev jag med hatt... vet inte när jag ska använda den men fin är jag i den. 😂
Efter det hamnade vi i Blekinge, hade tänkt Karlskrona men det blev Ronneby hamn. Fint ställe men det blåste väldigt i anslutning till havet. 
Sen blev det Skåne, Åhus seaside... med kändis-spoting. 😉
Syns det vem det är? 😉


Sen blev det en tur till Kivik där vi handlade lite gottis samt gick upp på den södra delen på Stenshuvud. Vackert så det förslog …

Semester-mode

Semester... ledighet utan några måsten, att bara få vara och ta dagen som den kommer. Lata dagar i hängmattan med en bra bok, sola och bada. Äta jordgubbar med grädde, äta glass i stora lass. Grilla till kvällen, både kött och halloumi, grönsaker, bearnaisesåser, rosé eller bubbel med fina vänner. Ostrukturerade måltider, sent och mycket... 
Nja, inte det här året. Nog för att jag ligger i hängmattan och läser, äter oanständiga mängder med jordgubbar men utan grädde. Gräddglassen är utbytt mot isglass, vi grillar men vinet avstår jag, inte varje gång dock. Motionen gör jag direkt på morgonen, morgonpromenad och sen kettlebelltränimg. Jag får andra härliga rutiner under semestern. Promenad och gofrulle på balkongen, kaffe i skuggan med min bok. Jag har det bra helt enkelt. Jag fortsätter att åka in på mötena på Viktväktarna för det vill jag inte missa. Det är liksom min tid och den är värdefull! För några veckor sen frågade coach Lena vad man hade för plan inför sommaren. Skulle man gå …