Fortsätt till huvudinnehåll

Packad och relativt resklar

Igår var en kort dag men ändå lång, hade lite saker att uträtta under dagen igår och sen till kvällen blev det vattengympa. Det gjorde att när jag väl slog mig ner vid datorn sa det error i hjärnan och jag hade ingen aning om vad jag skulle blogga om. :)
Ny dag idag, hjärnan säger inte error utan här är jag.
Idag åker vi och min väska är packad, jag lyckades begränsa mig i klädväg men stövlarna får åka i Lokförarns väska. Det ska bli jätteskoj att komma iväg faktiskt, bara vara liksom. :) Det gillar jag eller me likey som jag brukar säga. :)

Slutar 11 idag, tåget går 13 men bussen till stan går 11.50 och jag ville hem och fixa lite hemma innan. Är kanske lite fånig men jag vill gärna plocka undan och "städa" till lite innan man ger sig iväg. Kanske därför att man inte vet om man kommer hem igen och för att underlätta för de som får ta hand om det så gör man snyggt. Visst låter det makabert? Det är väl ungefär som (nån som sa) att när man reser ska man alltid ha rena trosor på sig, om man råkar ut för nåt... :) Fånigt va?

Det blir väl mest mobilbloggning i helgen, har inte med oss nån dator och vet inte hur mycket tillgång jag har till nån på hotellet. Leta upp nåt internetcafé känns inte aktuellt. :)

Så jag önskar er alla (ni som läser, vilka ni nu är) en riktigt trevlig helg!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Tummen upp eller tummen ner?

Facebook.
Tummen upp, gilla eller likes.Det här resonemanget har jag läst på flera ställen, det här med att gilla olika statusuppdateringar, foton eller dylikt.
Vad gillar du?
Gillar du alls?
Gillar du allt?

Jag har en vän som beklagat sig lite till mig för att min vän i sin tur har en vän som gillar precis allt min vän gör. Det kan vara statusar, foton, incheckningar. ja, you name it. Varenda spår hon lämnar på facebook gillas. Hon börjar tröttna då det även kan komma spydiga kommentarer som kan uppfattas som stötande. Sen att relationen mellan dem är något komplicerad och hon känner att hon inte kan ta bort människan gör det hela något svårare.

Vad hade du gjort?

Sommarsemester 2017, del 1

Den här sommaren går nog till historien som den bästa hittills. Vad det beror på kan jag inte riktigt säga men jag är verkligen supernöjd med den. På måndag går jag tillbaka till jobbet, full av energi att ta mig an höstterminen. Sommaren är inte slut bara för det men dom spontana resorna som sträcker sig flera dagar är nog slut. 😜
En vecka for vi neråt och gjorde Skåne. Vi har inte riktigt än listat ut det hela med ställplatser/campingplatser och är helt enkelt nya på det. Vi stod en natt på parkeringen till Kosta Outlet och shoppade loss lite dagen efter. 

Där blev jag med hatt... vet inte när jag ska använda den men fin är jag i den. 😂
Efter det hamnade vi i Blekinge, hade tänkt Karlskrona men det blev Ronneby hamn. Fint ställe men det blåste väldigt i anslutning till havet. 
Sen blev det Skåne, Åhus seaside... med kändis-spoting. 😉
Syns det vem det är? 😉


Sen blev det en tur till Kivik där vi handlade lite gottis samt gick upp på den södra delen på Stenshuvud. Vackert så det förslog …

Semester-mode

Semester... ledighet utan några måsten, att bara få vara och ta dagen som den kommer. Lata dagar i hängmattan med en bra bok, sola och bada. Äta jordgubbar med grädde, äta glass i stora lass. Grilla till kvällen, både kött och halloumi, grönsaker, bearnaisesåser, rosé eller bubbel med fina vänner. Ostrukturerade måltider, sent och mycket... 
Nja, inte det här året. Nog för att jag ligger i hängmattan och läser, äter oanständiga mängder med jordgubbar men utan grädde. Gräddglassen är utbytt mot isglass, vi grillar men vinet avstår jag, inte varje gång dock. Motionen gör jag direkt på morgonen, morgonpromenad och sen kettlebelltränimg. Jag får andra härliga rutiner under semestern. Promenad och gofrulle på balkongen, kaffe i skuggan med min bok. Jag har det bra helt enkelt. Jag fortsätter att åka in på mötena på Viktväktarna för det vill jag inte missa. Det är liksom min tid och den är värdefull! För några veckor sen frågade coach Lena vad man hade för plan inför sommaren. Skulle man gå …