Fortsätt till huvudinnehåll

Nu kör vi...

... även mobilbloggning. Det kan ju vara kul! =)
För att göra en förklaring till förra inlägget (från mobilen) så fick jag ett litet brev med brevbäraren i dag. En nära vän som tyckte jag behövde muntras upp lite...
Ett brev med tepåsar och lite lektyr, det ska bli spännande att läsa. =)
Anledningen till att hon tyckte jag behövde muntras upp var det att livet kändes väldigt orättvist ett tag. Min svärmor har varit dålig en tid men har blivit sämre de sista dagarna. Svärmor har cancer och det känns tungt eftersom min mamma gick bort i cancer för dryga 2.5 år sen. Lokförarn har varit hemma från jobbet och varit hos sina föräldrar för att finnas till hands, vara nära och kunna hjälpa sin pappa. Jag var där igår, fick träffa svärmor och prata lite. Satt på sängkanten och höll handen... det kändes bra i både hjärta och själen. I morgon åker vi dit båda två, både jag och Lokförarn, det känns skönt att vara där och jag tror att svärmor uppskattar det.
Kram

Kommentarer

 1. Usch... det är aldrig roligt att förlora människor som står en nära.
  Ta hand om er!

  Kram!

  SvaraRadera
 2. Barsen och pillrena som BOKSTAVLIGEN rensar magen köper jag på Studio fitness inne i stan! Barsen kostar 30 kronor/styck. MEN är grymt goda. De smakar precis som skumbananer! Jag trodde de skulle ha en konstgjord smak, men inte!

  Stegen snittar jag på dryga 6000/dag. Har inte tid med promenader på lunchen längre. Kan ju bero på att jag inte har tid för lunch ens en gång...:)

  Kram!

  SvaraRadera
 3. Krama om lokföraren från oss alla! Tänker på er, känns jobbigt eftersom det väcker känslorna från mammas sjukdom. Önskar jag fanns i närheten nu så jag kunde få krama om dig ordentligt!
  Love U and see U soon

  SvaraRadera
 4. Stora kramar till er alla!
  ♥ ♥ ♥

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en kommentar! Ställer du en fråga svarar jag i samma inlägg och ibland kan jag till och med kommentera det du skrivit så kika gärna in igen...

Populära inlägg i den här bloggen

Tummen upp eller tummen ner?

Facebook.
Tummen upp, gilla eller likes.Det här resonemanget har jag läst på flera ställen, det här med att gilla olika statusuppdateringar, foton eller dylikt.
Vad gillar du?
Gillar du alls?
Gillar du allt?

Jag har en vän som beklagat sig lite till mig för att min vän i sin tur har en vän som gillar precis allt min vän gör. Det kan vara statusar, foton, incheckningar. ja, you name it. Varenda spår hon lämnar på facebook gillas. Hon börjar tröttna då det även kan komma spydiga kommentarer som kan uppfattas som stötande. Sen att relationen mellan dem är något komplicerad och hon känner att hon inte kan ta bort människan gör det hela något svårare.

Vad hade du gjort?

Sommarsemester 2017, del 1

Den här sommaren går nog till historien som den bästa hittills. Vad det beror på kan jag inte riktigt säga men jag är verkligen supernöjd med den. På måndag går jag tillbaka till jobbet, full av energi att ta mig an höstterminen. Sommaren är inte slut bara för det men dom spontana resorna som sträcker sig flera dagar är nog slut. 😜
En vecka for vi neråt och gjorde Skåne. Vi har inte riktigt än listat ut det hela med ställplatser/campingplatser och är helt enkelt nya på det. Vi stod en natt på parkeringen till Kosta Outlet och shoppade loss lite dagen efter. 

Där blev jag med hatt... vet inte när jag ska använda den men fin är jag i den. 😂
Efter det hamnade vi i Blekinge, hade tänkt Karlskrona men det blev Ronneby hamn. Fint ställe men det blåste väldigt i anslutning till havet. 
Sen blev det Skåne, Åhus seaside... med kändis-spoting. 😉
Syns det vem det är? 😉


Sen blev det en tur till Kivik där vi handlade lite gottis samt gick upp på den södra delen på Stenshuvud. Vackert så det förslog …

Sommar 2017, del 2

Vi åkte hem och mellanlandade dels för att det var dags för sophämtning samt vägning hos vv för mig. Jag hann tvätta upp det vi använt under första delen och tur var det för tvätt har vi med oss hem nu. 🙈 Vi for på fredagen och första stoppet var i Borensberg för att tanka lite vatten hos Eldarna. Vi har inget bra vatten som vi vill ha i vattentanken i bilen. Sen knappade vi in Laxå på gps'en för ett litet stopp på systembolag och Ica. Kan säga att i Laxå känner alla alla, vilket gjorde att jag blev rätt så uttittad på Ica. 😜😂Andra stoppet blev Hällefors, ett ställe som tydligen var en gammal restaurang som numera var nerlagd. Men att stå på deras veranda och titta ur över landskapet var fantastiskt. 

Nästa stopp var Sälen, jag som aldrig åkt slalom har heller aldrig varit i Sälen. Vi såg startfållan till Vasaloppet och juvelen fick jobba hårt i backarna upp. Vi parkerade bilen och gick en bit på södra Kungsleden innan vi parkerade bilen nere i Lindvallen. Bestämde oss för att lå…