Fortsätt till huvudinnehåll

What a day?!?

Oj vilken dag...
Upp och stressa iväg med att köra Lokförarn till tåget, hem och upp på crosstrainern 20 min, käka frukost, duscha och göra sig i ordning. Komma på att jag glömt väga mig... (något jag gör varje måndag men glömmer just idag?!?!). Ingen idé att väga sig efter frukost och duschen utan jag får ta det i morgon.
Till jobbet (i nya bilen), jobba och upptäcka världens huvudvärk som dunkar och dunkar. Tabletter hjälper inte...
Skaparverkstad med barnen, lägger rumpan (öh, hallå!?!?) i en teckning med färg och får hela baken full av lila, rosa och alla andra möjliga färger (på helt nytvättade jeans). Tålamod tryter, huvudet dunkar och ögonen gör ont. Lunch, får i barnen mat och även i mig själv, en kopp kaffe efter, mår illa och bestämmer mig för att åka hem.
Hemma tar jag tablett, tar på mig goströjan, kryper ner under filten i sovrummet och sover 1.5 timme. Vaknar och mår något bättre, men huvudet gör sig fortfarande påmint.


Vad kan det vara? Migrän, kolla upp synen (har ju haft glasögon) eller är det bara trötthet?
Återstår att se imorgon, planen är i af att arbeta men min första uppgift är att väga mig.


Hur har du haft det idag?

Kram

Kommentarer

 1. Var sitter huvudvärken? Bak eller fram i huvudet? Är det bak mot nacken, så är det spänningshuvudvärk. Sitter det i tinningarna så kan det vara migrän. Det brukar inte vara något annat än vila som hjälper då. Jag hade det rätt ofta förr, men numera vet jag hur jag ska förebygga det! När jag känner att det är på g så tar jag tabletter och lägger mig och sover en stund. Har jag tur räcker det...:)

  Sköt om dig å hoppas det går över snart! Kram!

  SvaraRadera
 2. Hejsan
  Jag har haft en tuff dag på jobbet, nya tag i morgon. utlottning hos mig.
  Kram Sara

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en kommentar! Ställer du en fråga svarar jag i samma inlägg och ibland kan jag till och med kommentera det du skrivit så kika gärna in igen...

Populära inlägg i den här bloggen

Tummen upp eller tummen ner?

Facebook.
Tummen upp, gilla eller likes.Det här resonemanget har jag läst på flera ställen, det här med att gilla olika statusuppdateringar, foton eller dylikt.
Vad gillar du?
Gillar du alls?
Gillar du allt?

Jag har en vän som beklagat sig lite till mig för att min vän i sin tur har en vän som gillar precis allt min vän gör. Det kan vara statusar, foton, incheckningar. ja, you name it. Varenda spår hon lämnar på facebook gillas. Hon börjar tröttna då det även kan komma spydiga kommentarer som kan uppfattas som stötande. Sen att relationen mellan dem är något komplicerad och hon känner att hon inte kan ta bort människan gör det hela något svårare.

Vad hade du gjort?

Sommarsemester 2017, del 1

Den här sommaren går nog till historien som den bästa hittills. Vad det beror på kan jag inte riktigt säga men jag är verkligen supernöjd med den. På måndag går jag tillbaka till jobbet, full av energi att ta mig an höstterminen. Sommaren är inte slut bara för det men dom spontana resorna som sträcker sig flera dagar är nog slut. 😜
En vecka for vi neråt och gjorde Skåne. Vi har inte riktigt än listat ut det hela med ställplatser/campingplatser och är helt enkelt nya på det. Vi stod en natt på parkeringen till Kosta Outlet och shoppade loss lite dagen efter. 

Där blev jag med hatt... vet inte när jag ska använda den men fin är jag i den. 😂
Efter det hamnade vi i Blekinge, hade tänkt Karlskrona men det blev Ronneby hamn. Fint ställe men det blåste väldigt i anslutning till havet. 
Sen blev det Skåne, Åhus seaside... med kändis-spoting. 😉
Syns det vem det är? 😉


Sen blev det en tur till Kivik där vi handlade lite gottis samt gick upp på den södra delen på Stenshuvud. Vackert så det förslog …

Sommar 2017, del 2

Vi åkte hem och mellanlandade dels för att det var dags för sophämtning samt vägning hos vv för mig. Jag hann tvätta upp det vi använt under första delen och tur var det för tvätt har vi med oss hem nu. 🙈 Vi for på fredagen och första stoppet var i Borensberg för att tanka lite vatten hos Eldarna. Vi har inget bra vatten som vi vill ha i vattentanken i bilen. Sen knappade vi in Laxå på gps'en för ett litet stopp på systembolag och Ica. Kan säga att i Laxå känner alla alla, vilket gjorde att jag blev rätt så uttittad på Ica. 😜😂Andra stoppet blev Hällefors, ett ställe som tydligen var en gammal restaurang som numera var nerlagd. Men att stå på deras veranda och titta ur över landskapet var fantastiskt. 

Nästa stopp var Sälen, jag som aldrig åkt slalom har heller aldrig varit i Sälen. Vi såg startfållan till Vasaloppet och juvelen fick jobba hårt i backarna upp. Vi parkerade bilen och gick en bit på södra Kungsleden innan vi parkerade bilen nere i Lindvallen. Bestämde oss för att lå…