What a day?!?

Oj vilken dag...
Upp och stressa iväg med att köra Lokförarn till tåget, hem och upp på crosstrainern 20 min, käka frukost, duscha och göra sig i ordning. Komma på att jag glömt väga mig... (något jag gör varje måndag men glömmer just idag?!?!). Ingen idé att väga sig efter frukost och duschen utan jag får ta det i morgon.
Till jobbet (i nya bilen), jobba och upptäcka världens huvudvärk som dunkar och dunkar. Tabletter hjälper inte...
Skaparverkstad med barnen, lägger rumpan (öh, hallå!?!?) i en teckning med färg och får hela baken full av lila, rosa och alla andra möjliga färger (på helt nytvättade jeans). Tålamod tryter, huvudet dunkar och ögonen gör ont. Lunch, får i barnen mat och även i mig själv, en kopp kaffe efter, mår illa och bestämmer mig för att åka hem.
Hemma tar jag tablett, tar på mig goströjan, kryper ner under filten i sovrummet och sover 1.5 timme. Vaknar och mår något bättre, men huvudet gör sig fortfarande påmint.


Vad kan det vara? Migrän, kolla upp synen (har ju haft glasögon) eller är det bara trötthet?
Återstår att se imorgon, planen är i af att arbeta men min första uppgift är att väga mig.


Hur har du haft det idag?

Kram

Kommentarer

 1. Var sitter huvudvärken? Bak eller fram i huvudet? Är det bak mot nacken, så är det spänningshuvudvärk. Sitter det i tinningarna så kan det vara migrän. Det brukar inte vara något annat än vila som hjälper då. Jag hade det rätt ofta förr, men numera vet jag hur jag ska förebygga det! När jag känner att det är på g så tar jag tabletter och lägger mig och sover en stund. Har jag tur räcker det...:)

  Sköt om dig å hoppas det går över snart! Kram!

  SvaraRadera
 2. Hejsan
  Jag har haft en tuff dag på jobbet, nya tag i morgon. utlottning hos mig.
  Kram Sara

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en kommentar! Ställer du en fråga svarar jag i samma inlägg och ibland kan jag till och med kommentera det du skrivit så kika gärna in igen...

Populära inlägg