Så härligt...

Vi börjar äntligen se slutet på vår lilla omrenovering och det känns skönt. I över en veckas tid har nu möblerna stått mitt på golvet, böcker har belamrat hela köksbordet så vi har fått sitta och äta i pass. Ja jo jag vet att det är lätt att flytta böckerna men har man väl lagt dem på ett ställe så flyttar man inte gärna på dem igen. Kanske inte så genomtänkt att ha dem på bordet då förstås...
Jag har lite målning längs listen i taken kvar, det tar jag i morgon efter jobbet och sen när Lokförarn kommer hem ska vi flytta möbler. Jag lovar, det kommer att komma bilder. =)
Vi har dock diskussioner över hur det ska stå, vi försöker "känna" in lite vad som känns bäst och just nu står tv'n på ett ställe som jag inte var så överförtjust i från början. Nu tyckte jag det var helt okej medan Lokförarn tyckte det inte... Vi får se vad slutresultatet blir.
Han gjorde en liten fuling, Lokförarn, och bytte plats på grejerna medan jag var på vattengympan ikväll... Hm...

Imorgon ska jag ha lönesamtal, det känns sisådär eftersom lönen ändå redan är "satt" när man kommer dit. Jag ska fylla i ett papper, "betygssätta" mig själv och min chef gör likadant, sen ska vi träffas och jämföra och utifrån det sätta en lön som redan är satt?!? Visst låter det logiskt?

Idag hände en olycka på dagis, en av flickorna ramlade baklänges av en stol och slog i bakhuvudet. Det var ett riktigt hjärtskärande skrik och det tog ett tag innan hon slutade gråta. Efter att ha suttit i min famn i dryga 20 min reste hon på sig och skulle hjälpa en annan fröken plocka fram grejer till en samling, bara för att se om flickan visade några tecken på hjärnskakning. Det tog ungefär 10-15 min sen kräktes hon första gången, då blev det rapport till mamman som en av oss åkte iväg och mötte upp tillsammans med flickan så de fick åka till akuten. Usch, det skar verkligen i hjärtat på mig när hon skrek och grät när olyckan hade hänt men jag tror att flickan mår rätt bra men vi får se om hon kommer imorgon.

Snart kallar sängen men först planering av morgondagens matintag.

Tjingeling

Kommentarer

 1. Hua vad jobbigt med barnet! Förstår att det var ett skärande skrik...

  Jag ska på flera intervjuer för jobb som lärare i förskolan. Det känns jättespännande.
  Jobbar du fortfarande några dagar i skolan, eller var det bara i höstas! Vad ska jag tänka på inför intervjuerna? Läskigt!

  Bokrea - ja det ska jag spana på när jag åker ner till Stockholm på intervjuer om några veckor! Mysigt!

  Väntar med spänning på bilder från renoveringen!

  KRAM

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en kommentar! Ställer du en fråga svarar jag i samma inlägg och ibland kan jag till och med kommentera det du skrivit så kika gärna in igen...

Populära inlägg