Förklaring?

Okej, orken var som bortblåst även igår och jag hade till och från feber som gjorde små fina rosor på mina kinder. Halsen gjorde ont som attan men idag mår jag bättre, något iaf. =) Men febern var nog en stor anledning till varför jag inte hade nån ork.
Det känns skönt att jag mår något bättre eftersom jag är bortbjuden på middag ikväll som tack för att jag hjälpte till och serverade på ett bröllop. Det ska bli trevligt...
Annars har jag min far här idag, hjälper Lokförarn att "installera" en motorvärmare i nya bilen. Det kan behövas eftersom den står ute i kylan. Men nu gör sig all bakning tillkänna och far mumsar på. =)
All inredning går framåt, det börjar bli klart men vi går fortfarande och känner in lite. En av bokhyllorna (har jag känt klart) för jag fyllde den med böcker igår och medan jag gjorde det fick jag ett oerthört givande samtal från en vän. Ett samtal som fick mig att fundera en hel del.
Nej, nu har jag lite att fixa!
Tjingtjing

Kommentarer

 1. Hoppas du har haft en trevlig kväll!

  Krya på dig!

  Kram Lena

  SvaraRadera
 2. Hoppas att du är OK idag!!så du kan njuta av en härlig söndag
  Får vi se lite inredningsbilder sen kanske?? ;-)
  kram Sinna

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en kommentar! Ställer du en fråga svarar jag i samma inlägg och ibland kan jag till och med kommentera det du skrivit så kika gärna in igen...

Populära inlägg