Fortsätt till huvudinnehåll

Åh vet ni... =)

Imorgon ska jag åka och hälsa på Åsa, ni vet hon som fick barn nu i januari. Namnet pojken fick var Simon, det ska bli kul att äntligen få se både Åsa och guldklimpen. Kameran ska ju självklart med... Klämma, känna och snusa lite. =)

Jag känner lite inspiration till alla dessa tävlingar som många har i sina bloggar och nu tänkte även jag ha en liten tävling. Det får vara en delad tävling, dels för bloggen som fyllt 1 år och dels för att det faktiskt är alla ♥:s dag på lördag.
Vill man vara med i tävlingen, skriv en kommentar i kommentarsfältet så drar jag en vinnare på söndag. Det har ingen betydelse om du har en blogg eller inte, skriv en rad och drar jag ett namn utan blogg löser vi det på nåt snyggt sätt. =)
Vad man kan vinna är än så länge hemligt så det blir en överraskning sen. =)

Kram
psst... måste göra ett tillägg ang tävlingen. Vinsten är redan bestämd så jag bestämmer inte vinsten efteråt. Så det är klart du kan vara med Anni... ;)

Kommentarer

 1. En tävling!!!!!!!

  Klart jag vill vara med ; )))))))

  Som du märkt älskar jag tävlingar,, hi,hi!

  Nu håller jag tummarna ; ))))))

  Sov gott!

  Kram Lena

  SvaraRadera
 2. Jag vill såklart också vara med! :-) Kram kram

  SvaraRadera
 3. Törs man vara med? Du kanske bestämmer vinsten först när du ser vem som vinner...

  SvaraRadera
 4. Åhh så HÄRLIGT att gosa med en underbar liten beibs!! Hoppas att du får en kanon dag :-))
  ja självklart så vill jag vara med :-))
  Kram Sinna

  SvaraRadera
 5. Klart att jag vill vara med och tävla!
  Gillar din blogg (i fall jag inte har sagt det förr).
  Kram.

  SvaraRadera
 6. Tävlingar är alltid spännande, så det är klart jag är med.

  Kram ♥

  SvaraRadera
 7. Ha en underbar fredagskväll!

  Kram Lena

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en kommentar! Ställer du en fråga svarar jag i samma inlägg och ibland kan jag till och med kommentera det du skrivit så kika gärna in igen...

Populära inlägg i den här bloggen

Tummen upp eller tummen ner?

Facebook.
Tummen upp, gilla eller likes.Det här resonemanget har jag läst på flera ställen, det här med att gilla olika statusuppdateringar, foton eller dylikt.
Vad gillar du?
Gillar du alls?
Gillar du allt?

Jag har en vän som beklagat sig lite till mig för att min vän i sin tur har en vän som gillar precis allt min vän gör. Det kan vara statusar, foton, incheckningar. ja, you name it. Varenda spår hon lämnar på facebook gillas. Hon börjar tröttna då det även kan komma spydiga kommentarer som kan uppfattas som stötande. Sen att relationen mellan dem är något komplicerad och hon känner att hon inte kan ta bort människan gör det hela något svårare.

Vad hade du gjort?

Sommarsemester 2017, del 1

Den här sommaren går nog till historien som den bästa hittills. Vad det beror på kan jag inte riktigt säga men jag är verkligen supernöjd med den. På måndag går jag tillbaka till jobbet, full av energi att ta mig an höstterminen. Sommaren är inte slut bara för det men dom spontana resorna som sträcker sig flera dagar är nog slut. 😜
En vecka for vi neråt och gjorde Skåne. Vi har inte riktigt än listat ut det hela med ställplatser/campingplatser och är helt enkelt nya på det. Vi stod en natt på parkeringen till Kosta Outlet och shoppade loss lite dagen efter. 

Där blev jag med hatt... vet inte när jag ska använda den men fin är jag i den. 😂
Efter det hamnade vi i Blekinge, hade tänkt Karlskrona men det blev Ronneby hamn. Fint ställe men det blåste väldigt i anslutning till havet. 
Sen blev det Skåne, Åhus seaside... med kändis-spoting. 😉
Syns det vem det är? 😉


Sen blev det en tur till Kivik där vi handlade lite gottis samt gick upp på den södra delen på Stenshuvud. Vackert så det förslog …

Sommar 2017, del 2

Vi åkte hem och mellanlandade dels för att det var dags för sophämtning samt vägning hos vv för mig. Jag hann tvätta upp det vi använt under första delen och tur var det för tvätt har vi med oss hem nu. 🙈 Vi for på fredagen och första stoppet var i Borensberg för att tanka lite vatten hos Eldarna. Vi har inget bra vatten som vi vill ha i vattentanken i bilen. Sen knappade vi in Laxå på gps'en för ett litet stopp på systembolag och Ica. Kan säga att i Laxå känner alla alla, vilket gjorde att jag blev rätt så uttittad på Ica. 😜😂Andra stoppet blev Hällefors, ett ställe som tydligen var en gammal restaurang som numera var nerlagd. Men att stå på deras veranda och titta ur över landskapet var fantastiskt. 

Nästa stopp var Sälen, jag som aldrig åkt slalom har heller aldrig varit i Sälen. Vi såg startfållan till Vasaloppet och juvelen fick jobba hårt i backarna upp. Vi parkerade bilen och gick en bit på södra Kungsleden innan vi parkerade bilen nere i Lindvallen. Bestämde oss för att lå…