Fortsätt till huvudinnehåll

1 års bloggande

Okej, idag är det mindre buttert... men man måste ha såna dagar eller hur?

Idag är det 1 år sen jag startade att blogga, mycket vatten har runnit under broarna och jag bytte bloggsajt och det var kul ett tag men i längden var det inte bra. Mindre "tillgång" till att lägga upp bilder och då bestämde jag mig för att gå tillbaka hit.
Vad har jag bloggat för då? Vad har jag bloggat om och varför?
För ett år sen var det många som startade bloggar hit och dit, jag var inte sen att hoppa på. Tyckte det var en kul grej och ett enkelt sätt att låta familjen (som bor på annat håll) ha lite koll vad som händer hos mig. Sen att man fått några andra intressenter för sin blogg är ju bara ett plus i kanten. =)
Ekliden - ett vanligt liv på landet handlar om mig och Lokförarns liv, vad som händer och sker runt oss... Någon kanske finner det intressant, andra inte...

Idag var det vägdag också, jag hade mitt måldatum idag för ett av mina delmål (5kg på 5v). Jag nådde inte riktigt ända fram utan snubblade lite på mållinjen men jag är nöjd ändå då jag lyckades med 4.5kg på 5 veckor. =) Nu har jag lagt upp ett nytt delmål på samma 5kg på 5v... Denna gång borde jag väl ändå lyckas.

Men vet ni vad jag ska göra nu; poppa lite popcorn och glo på tv.


Cheerio

Kommentarer

 1. hade gärna mumsat popcornen med dig......
  saknar dig!
  hälsa T och sköt om dig
  love U

  SvaraRadera
 2. Det var väl Ok att vara SÅ nära målet! Grattis både till det och till 1 årsdagen.
  Kram.

  SvaraRadera
 3. Grattis!!
  Bra kämpat!!!!

  Kram Lena

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en kommentar! Ställer du en fråga svarar jag i samma inlägg och ibland kan jag till och med kommentera det du skrivit så kika gärna in igen...

Populära inlägg i den här bloggen

Tummen upp eller tummen ner?

Facebook.
Tummen upp, gilla eller likes.Det här resonemanget har jag läst på flera ställen, det här med att gilla olika statusuppdateringar, foton eller dylikt.
Vad gillar du?
Gillar du alls?
Gillar du allt?

Jag har en vän som beklagat sig lite till mig för att min vän i sin tur har en vän som gillar precis allt min vän gör. Det kan vara statusar, foton, incheckningar. ja, you name it. Varenda spår hon lämnar på facebook gillas. Hon börjar tröttna då det även kan komma spydiga kommentarer som kan uppfattas som stötande. Sen att relationen mellan dem är något komplicerad och hon känner att hon inte kan ta bort människan gör det hela något svårare.

Vad hade du gjort?

Sommarsemester 2017, del 1

Den här sommaren går nog till historien som den bästa hittills. Vad det beror på kan jag inte riktigt säga men jag är verkligen supernöjd med den. På måndag går jag tillbaka till jobbet, full av energi att ta mig an höstterminen. Sommaren är inte slut bara för det men dom spontana resorna som sträcker sig flera dagar är nog slut. 😜
En vecka for vi neråt och gjorde Skåne. Vi har inte riktigt än listat ut det hela med ställplatser/campingplatser och är helt enkelt nya på det. Vi stod en natt på parkeringen till Kosta Outlet och shoppade loss lite dagen efter. 

Där blev jag med hatt... vet inte när jag ska använda den men fin är jag i den. 😂
Efter det hamnade vi i Blekinge, hade tänkt Karlskrona men det blev Ronneby hamn. Fint ställe men det blåste väldigt i anslutning till havet. 
Sen blev det Skåne, Åhus seaside... med kändis-spoting. 😉
Syns det vem det är? 😉


Sen blev det en tur till Kivik där vi handlade lite gottis samt gick upp på den södra delen på Stenshuvud. Vackert så det förslog …

Sommar 2017, del 2

Vi åkte hem och mellanlandade dels för att det var dags för sophämtning samt vägning hos vv för mig. Jag hann tvätta upp det vi använt under första delen och tur var det för tvätt har vi med oss hem nu. 🙈 Vi for på fredagen och första stoppet var i Borensberg för att tanka lite vatten hos Eldarna. Vi har inget bra vatten som vi vill ha i vattentanken i bilen. Sen knappade vi in Laxå på gps'en för ett litet stopp på systembolag och Ica. Kan säga att i Laxå känner alla alla, vilket gjorde att jag blev rätt så uttittad på Ica. 😜😂Andra stoppet blev Hällefors, ett ställe som tydligen var en gammal restaurang som numera var nerlagd. Men att stå på deras veranda och titta ur över landskapet var fantastiskt. 

Nästa stopp var Sälen, jag som aldrig åkt slalom har heller aldrig varit i Sälen. Vi såg startfållan till Vasaloppet och juvelen fick jobba hårt i backarna upp. Vi parkerade bilen och gick en bit på södra Kungsleden innan vi parkerade bilen nere i Lindvallen. Bestämde oss för att lå…