Fortsätt till huvudinnehåll

Måndag igen

Så var det måndag igen, kanske till och med ska säga måndagkväll... fasiken var tiden går fort...

En helt vanlig måndag har det varit idag, började 9 och jobbade till halv 6, kom dock inte från jobbet förrän runt kvart i. Det blev en lunchpromma idag, även om det blev en "kort" en. Det var ett vitt Klockrike som tog emot mig när jag kom ut, halt och svårt att se var vägkanten är så jag gick runt och småsnubbla hela tiden. Hem, dra iväg och tanka (lillhandling) och sen hem och köra mina 20 min på crossen. Trött nu så jag lär sova gott... Äta macka med keso och en kopp te, fixa morgondagens lunch och måla naglar... Visst låter det som om jag har haft en underbar måndag. =)

Inte var det minus på vågen idag heller, +- 0 och det anser jag vara helt okej ändå. Det är inte plus iaf, nästa vecka ska det vara minus. Samtidigt som jag skriver här sitter jag och fyller i morgondagens matdagbok på viktklubb.se och det tar lite tid. Synd för annars tror jag att man skulle verkligen fylla i ordentligt.
Annars har det väl inte hänt så mycket... igår mådde jag inte 100 men idag så har jag inte känt nåt bortsett från att det svider i näsan och att det kliar i halsen. Hoppas det håller sig vid det och inte blir så mycket mer. Vi hade många barn sjuka idag, tydligen så hade det ringt stup i kvarten i morse.

Ny dag och nya tag i morgon...

KramKommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Tummen upp eller tummen ner?

Facebook.
Tummen upp, gilla eller likes.Det här resonemanget har jag läst på flera ställen, det här med att gilla olika statusuppdateringar, foton eller dylikt.
Vad gillar du?
Gillar du alls?
Gillar du allt?

Jag har en vän som beklagat sig lite till mig för att min vän i sin tur har en vän som gillar precis allt min vän gör. Det kan vara statusar, foton, incheckningar. ja, you name it. Varenda spår hon lämnar på facebook gillas. Hon börjar tröttna då det även kan komma spydiga kommentarer som kan uppfattas som stötande. Sen att relationen mellan dem är något komplicerad och hon känner att hon inte kan ta bort människan gör det hela något svårare.

Vad hade du gjort?

Sommarsemester 2017, del 1

Den här sommaren går nog till historien som den bästa hittills. Vad det beror på kan jag inte riktigt säga men jag är verkligen supernöjd med den. På måndag går jag tillbaka till jobbet, full av energi att ta mig an höstterminen. Sommaren är inte slut bara för det men dom spontana resorna som sträcker sig flera dagar är nog slut. 😜
En vecka for vi neråt och gjorde Skåne. Vi har inte riktigt än listat ut det hela med ställplatser/campingplatser och är helt enkelt nya på det. Vi stod en natt på parkeringen till Kosta Outlet och shoppade loss lite dagen efter. 

Där blev jag med hatt... vet inte när jag ska använda den men fin är jag i den. 😂
Efter det hamnade vi i Blekinge, hade tänkt Karlskrona men det blev Ronneby hamn. Fint ställe men det blåste väldigt i anslutning till havet. 
Sen blev det Skåne, Åhus seaside... med kändis-spoting. 😉
Syns det vem det är? 😉


Sen blev det en tur till Kivik där vi handlade lite gottis samt gick upp på den södra delen på Stenshuvud. Vackert så det förslog …

Sommar 2017, del 2

Vi åkte hem och mellanlandade dels för att det var dags för sophämtning samt vägning hos vv för mig. Jag hann tvätta upp det vi använt under första delen och tur var det för tvätt har vi med oss hem nu. 🙈 Vi for på fredagen och första stoppet var i Borensberg för att tanka lite vatten hos Eldarna. Vi har inget bra vatten som vi vill ha i vattentanken i bilen. Sen knappade vi in Laxå på gps'en för ett litet stopp på systembolag och Ica. Kan säga att i Laxå känner alla alla, vilket gjorde att jag blev rätt så uttittad på Ica. 😜😂Andra stoppet blev Hällefors, ett ställe som tydligen var en gammal restaurang som numera var nerlagd. Men att stå på deras veranda och titta ur över landskapet var fantastiskt. 

Nästa stopp var Sälen, jag som aldrig åkt slalom har heller aldrig varit i Sälen. Vi såg startfållan till Vasaloppet och juvelen fick jobba hårt i backarna upp. Vi parkerade bilen och gick en bit på södra Kungsleden innan vi parkerade bilen nere i Lindvallen. Bestämde oss för att lå…