Fortsätt till huvudinnehåll

Jag är fast...

Oh, oh, oh... den står därnere, "ny" och skinande, med rätt belysning så blir det värsta stillebenet. Man kan stå lite tillbaka och bara titta på den, ett tag iaf innan man vill bestiga den... Vilket jag gjorde, i 30 min. =)
Problemet är ju att den står ju mitt på golvet, Lokförarn blir inte glad över det men den får fan stå där så vacker som den är. Det måste han ju tycka också... Restultatet av den kommer ju bli vackert, alltså måste han tycka att den är vacker!
Men det kanske inte så kul om vi får främmande eftersom den säkerligen ger en massa bilder i huvudet på alla som ser den. Där sa jag nåt, den kanske inte ska stå mitt på golvet eller ens vara upplyst? Vill jag verkligen ge bilder i huvudet hos alla som kommer hit? Det tål att tänkas på...

Men hur som haver, det var värsta fyndet och jag kunde inte låta det passera mellan fingrarna utan var verkligen tvungen att fånga ögonblicket. 500 kr för underverket när den i själva verket kostar dryga 1800 som ny, kan man låta det passera då?

Nu är det ju bara en liten ceremoni kvar, vad ska jag kalla mitt lilla stilleben?
Rubriken lyder att jag är fast och det är jag, fast i orbitreck-träsket! ;)

Taget med mobilkameran, den andra kameran ville jag inte hämta
för jag ville inte släppa skönheten med ögonen. =)


Kram


Kommentarer

  1. Men åhhh, vilket kap! Förstår att du inte vill släppa den med blicken. Det skulle inte jag heller gjort.

    SvaraRadera
  2. Åh, vad avis jag blir. Skulle gärna haft något sådant här hemma... men det finns liksom inte plats för något sådant.

    Men jag tar chansen på gymmet, fast efter 10 min (som visserligen var de avslutande 10 min på timmen jag var i simhallens gym) var jag helt slut.

    Kör hårt nu!

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en kommentar! Ställer du en fråga svarar jag i samma inlägg och ibland kan jag till och med kommentera det du skrivit så kika gärna in igen...

Populära inlägg i den här bloggen

Tummen upp eller tummen ner?

Facebook.
Tummen upp, gilla eller likes.Det här resonemanget har jag läst på flera ställen, det här med att gilla olika statusuppdateringar, foton eller dylikt.
Vad gillar du?
Gillar du alls?
Gillar du allt?

Jag har en vän som beklagat sig lite till mig för att min vän i sin tur har en vän som gillar precis allt min vän gör. Det kan vara statusar, foton, incheckningar. ja, you name it. Varenda spår hon lämnar på facebook gillas. Hon börjar tröttna då det även kan komma spydiga kommentarer som kan uppfattas som stötande. Sen att relationen mellan dem är något komplicerad och hon känner att hon inte kan ta bort människan gör det hela något svårare.

Vad hade du gjort?

Sommarsemester 2017, del 1

Den här sommaren går nog till historien som den bästa hittills. Vad det beror på kan jag inte riktigt säga men jag är verkligen supernöjd med den. På måndag går jag tillbaka till jobbet, full av energi att ta mig an höstterminen. Sommaren är inte slut bara för det men dom spontana resorna som sträcker sig flera dagar är nog slut. 😜
En vecka for vi neråt och gjorde Skåne. Vi har inte riktigt än listat ut det hela med ställplatser/campingplatser och är helt enkelt nya på det. Vi stod en natt på parkeringen till Kosta Outlet och shoppade loss lite dagen efter. 

Där blev jag med hatt... vet inte när jag ska använda den men fin är jag i den. 😂
Efter det hamnade vi i Blekinge, hade tänkt Karlskrona men det blev Ronneby hamn. Fint ställe men det blåste väldigt i anslutning till havet. 
Sen blev det Skåne, Åhus seaside... med kändis-spoting. 😉
Syns det vem det är? 😉


Sen blev det en tur till Kivik där vi handlade lite gottis samt gick upp på den södra delen på Stenshuvud. Vackert så det förslog …

Sommar 2017, del 2

Vi åkte hem och mellanlandade dels för att det var dags för sophämtning samt vägning hos vv för mig. Jag hann tvätta upp det vi använt under första delen och tur var det för tvätt har vi med oss hem nu. 🙈 Vi for på fredagen och första stoppet var i Borensberg för att tanka lite vatten hos Eldarna. Vi har inget bra vatten som vi vill ha i vattentanken i bilen. Sen knappade vi in Laxå på gps'en för ett litet stopp på systembolag och Ica. Kan säga att i Laxå känner alla alla, vilket gjorde att jag blev rätt så uttittad på Ica. 😜😂Andra stoppet blev Hällefors, ett ställe som tydligen var en gammal restaurang som numera var nerlagd. Men att stå på deras veranda och titta ur över landskapet var fantastiskt. 

Nästa stopp var Sälen, jag som aldrig åkt slalom har heller aldrig varit i Sälen. Vi såg startfållan till Vasaloppet och juvelen fick jobba hårt i backarna upp. Vi parkerade bilen och gick en bit på södra Kungsleden innan vi parkerade bilen nere i Lindvallen. Bestämde oss för att lå…