Fortsätt till huvudinnehåll

Första arbetsdagen på det nya året

Ja, idag var det dags igen. Ta tjuren vid hornen och kliva upp till klockan i ottan... trött som sören var jag men det var ju tvunget att gå så är det ju bara. Väl på plats blir det rätt skoj ändå att se arbetskamrater och alla barnen eller de som redan börjat. Många barn har lite jullov även denna vecka men jag tror de flesta är tillbaka i morgon.
Men det var en lång dag idag, mitt onsdagsschema är ändrat från 7.30-16.30 till 7.30-17.00 och den där lilla extra halvtimmen gör himla mycket, mer än vad jag trodde.
Blev en promenad på lunchen, en kortis då jag hade sällskap med M som i sin tur inte var klädd för kylan. En annan har ju vanan inne, långkalsonger, pälsmössa... dock blåste det och det trodde inte jag så halsduken missade jag kvar i skåpet.
Imorgon är det en tidig dag, så det kommer bli en lång promenad för mig när jag kommer hem. Lokförarn ska åka iväg till svärföräldrarna i morgon så han lär nog inte vara hemma och då kan jag utnyttja tiden som jag vill. =)

Min bror J, som är kunnig på hemsidor har suttit och försökt lösa ett litet problem jag har. Min signatur som jag lägger in är (idag) en bild men jag vill ju inte lägga in den som bild. Jag vill ju inte ha ramen runt som det blir på de bilder jag lägger in. Låter det logiskt?
Men idag när jag kollade min mail, finns där inte bara ett mail från J utan två. Två stycken med en hel del html-koder och förklaringar som var som gallimattias för mig, men jag förstod vad han ville säga. Inte var det lätt och inte tror jag heller att jag kommer lära min just den koden för min signatur utantill. Tur är att man kan spara, kopiera och klistra in... =)

uppdatering:
Tyvärr fungerade det inte eller så är det säkert jag som gör fel... ;)


Kram

Kommentarer

 1. Prova igen ; )
  Skam den som ger sig!
  Datorer brukar kunnaa leva sitt eget liv ; )))

  Ganska skönt att det är vardag igen, rutinerna faller liksom på plats igen ; ))

  Men, jag längtar till helgen!!!!

  Ha en skön kväll!

  Kram Lena

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en kommentar! Ställer du en fråga svarar jag i samma inlägg och ibland kan jag till och med kommentera det du skrivit så kika gärna in igen...

Populära inlägg i den här bloggen

Tummen upp eller tummen ner?

Facebook.
Tummen upp, gilla eller likes.Det här resonemanget har jag läst på flera ställen, det här med att gilla olika statusuppdateringar, foton eller dylikt.
Vad gillar du?
Gillar du alls?
Gillar du allt?

Jag har en vän som beklagat sig lite till mig för att min vän i sin tur har en vän som gillar precis allt min vän gör. Det kan vara statusar, foton, incheckningar. ja, you name it. Varenda spår hon lämnar på facebook gillas. Hon börjar tröttna då det även kan komma spydiga kommentarer som kan uppfattas som stötande. Sen att relationen mellan dem är något komplicerad och hon känner att hon inte kan ta bort människan gör det hela något svårare.

Vad hade du gjort?

Sommarsemester 2017, del 1

Den här sommaren går nog till historien som den bästa hittills. Vad det beror på kan jag inte riktigt säga men jag är verkligen supernöjd med den. På måndag går jag tillbaka till jobbet, full av energi att ta mig an höstterminen. Sommaren är inte slut bara för det men dom spontana resorna som sträcker sig flera dagar är nog slut. 😜
En vecka for vi neråt och gjorde Skåne. Vi har inte riktigt än listat ut det hela med ställplatser/campingplatser och är helt enkelt nya på det. Vi stod en natt på parkeringen till Kosta Outlet och shoppade loss lite dagen efter. 

Där blev jag med hatt... vet inte när jag ska använda den men fin är jag i den. 😂
Efter det hamnade vi i Blekinge, hade tänkt Karlskrona men det blev Ronneby hamn. Fint ställe men det blåste väldigt i anslutning till havet. 
Sen blev det Skåne, Åhus seaside... med kändis-spoting. 😉
Syns det vem det är? 😉


Sen blev det en tur till Kivik där vi handlade lite gottis samt gick upp på den södra delen på Stenshuvud. Vackert så det förslog …

Sommar 2017, del 2

Vi åkte hem och mellanlandade dels för att det var dags för sophämtning samt vägning hos vv för mig. Jag hann tvätta upp det vi använt under första delen och tur var det för tvätt har vi med oss hem nu. 🙈 Vi for på fredagen och första stoppet var i Borensberg för att tanka lite vatten hos Eldarna. Vi har inget bra vatten som vi vill ha i vattentanken i bilen. Sen knappade vi in Laxå på gps'en för ett litet stopp på systembolag och Ica. Kan säga att i Laxå känner alla alla, vilket gjorde att jag blev rätt så uttittad på Ica. 😜😂Andra stoppet blev Hällefors, ett ställe som tydligen var en gammal restaurang som numera var nerlagd. Men att stå på deras veranda och titta ur över landskapet var fantastiskt. 

Nästa stopp var Sälen, jag som aldrig åkt slalom har heller aldrig varit i Sälen. Vi såg startfållan till Vasaloppet och juvelen fick jobba hårt i backarna upp. Vi parkerade bilen och gick en bit på södra Kungsleden innan vi parkerade bilen nere i Lindvallen. Bestämde oss för att lå…