Fortsätt till huvudinnehåll

Bloggar och kommentarer

Jaha så var jag igång med två bloggar, men jag måste ändå högt och tydligt meddela att min viktkamp kommer det fortsätta skrivas om i den här bloggen. Det är en del av mig och vad som sker i min vardag skriver jag om och är man inte intresserad av det så är det inte mitt bekymmer.Den andra är en ren träningsblogg, dvs där skriver jag min träningsplan för veckan och veckans steg.


En annan sak som gjorde mig riktigt glad är ändå hur många det är som ändå läser min blogg. Det trodde inte jag, man vet ju inte vem/vilka som läser en blogg då inte det kommenteras i mina inlägg. Min syster har kommenterat och en och en annan "bloggvän" men annars har det varit rätt "tyst" i kommentarsfältet. Kom ju på mig själv dock att jag inte kommenterar i alla bloggar jag läser... Men nu har det alltså visat sig att det är fler som läser min blogg än som visar sig. =)
Kan ni inte ge er tillkänna och säga hej? Det vore jätteskoj och då lovar jag att jag ska skriva ett litet hej iaf...
Till Malin (som jag pratade med idag) säger jag bara:
Jag förväntar mig en liten kommentar nångång för jag vet ju att du läser... ;)Nu ska Lokförarn och jag ge oss iväg och handla.
See ya!
Kram

Kommentarer

 1. Ja, att jag läser det vet du ju redan. :)

  Tycker som du att det är för tyst i min blogg, men jag vet att jag själv är kass på att kommentera. :)
  Lösenordet på min blogg gjorde väl kanske sitt till tystnaden också.

  Min sambo är förresten uttagen till första deltestet för lokförarutbildningen. Jag hoppas så att han klarar det.

  Kram!

  SvaraRadera
 2. Hejsan
  Jag är en av dom som läser din blogg varje dag!! Jag trivs alldeles utmärkt här ;-)
  Kram Sinna

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en kommentar! Ställer du en fråga svarar jag i samma inlägg och ibland kan jag till och med kommentera det du skrivit så kika gärna in igen...

Populära inlägg i den här bloggen

Tummen upp eller tummen ner?

Facebook.
Tummen upp, gilla eller likes.Det här resonemanget har jag läst på flera ställen, det här med att gilla olika statusuppdateringar, foton eller dylikt.
Vad gillar du?
Gillar du alls?
Gillar du allt?

Jag har en vän som beklagat sig lite till mig för att min vän i sin tur har en vän som gillar precis allt min vän gör. Det kan vara statusar, foton, incheckningar. ja, you name it. Varenda spår hon lämnar på facebook gillas. Hon börjar tröttna då det även kan komma spydiga kommentarer som kan uppfattas som stötande. Sen att relationen mellan dem är något komplicerad och hon känner att hon inte kan ta bort människan gör det hela något svårare.

Vad hade du gjort?

Sommarsemester 2017, del 1

Den här sommaren går nog till historien som den bästa hittills. Vad det beror på kan jag inte riktigt säga men jag är verkligen supernöjd med den. På måndag går jag tillbaka till jobbet, full av energi att ta mig an höstterminen. Sommaren är inte slut bara för det men dom spontana resorna som sträcker sig flera dagar är nog slut. 😜
En vecka for vi neråt och gjorde Skåne. Vi har inte riktigt än listat ut det hela med ställplatser/campingplatser och är helt enkelt nya på det. Vi stod en natt på parkeringen till Kosta Outlet och shoppade loss lite dagen efter. 

Där blev jag med hatt... vet inte när jag ska använda den men fin är jag i den. 😂
Efter det hamnade vi i Blekinge, hade tänkt Karlskrona men det blev Ronneby hamn. Fint ställe men det blåste väldigt i anslutning till havet. 
Sen blev det Skåne, Åhus seaside... med kändis-spoting. 😉
Syns det vem det är? 😉


Sen blev det en tur till Kivik där vi handlade lite gottis samt gick upp på den södra delen på Stenshuvud. Vackert så det förslog …

Sommar 2017, del 2

Vi åkte hem och mellanlandade dels för att det var dags för sophämtning samt vägning hos vv för mig. Jag hann tvätta upp det vi använt under första delen och tur var det för tvätt har vi med oss hem nu. 🙈 Vi for på fredagen och första stoppet var i Borensberg för att tanka lite vatten hos Eldarna. Vi har inget bra vatten som vi vill ha i vattentanken i bilen. Sen knappade vi in Laxå på gps'en för ett litet stopp på systembolag och Ica. Kan säga att i Laxå känner alla alla, vilket gjorde att jag blev rätt så uttittad på Ica. 😜😂Andra stoppet blev Hällefors, ett ställe som tydligen var en gammal restaurang som numera var nerlagd. Men att stå på deras veranda och titta ur över landskapet var fantastiskt. 

Nästa stopp var Sälen, jag som aldrig åkt slalom har heller aldrig varit i Sälen. Vi såg startfållan till Vasaloppet och juvelen fick jobba hårt i backarna upp. Vi parkerade bilen och gick en bit på södra Kungsleden innan vi parkerade bilen nere i Lindvallen. Bestämde oss för att lå…