Fortsätt till huvudinnehåll

Yes...

Nu är julklapparna riktigt klara och det känns bra... visst jag skulle kunna fortsätta handla och slå in i paket, jag gillar verkligen det men man måste väl behärska sig antar jag. ;)
Lokförarn ska inhandla julklappen till mig i morgon, något som jag kommer få nytta av (även han själv säger han)... undrar vad det kan vara?
Först så säger han att det är nog något som jag inte kommer gilla... yeah, vilken grej att ge någon när man vet att personen som ska få den inte kommer gilla den... Men sen ångrade han sig och sa att jag visst skulle gilla den men att den kanske inte stämmer överens med min bild av julklapp... Visst inte att man kunde ha en bild av klappar... =)
Det blir spännande vad det än blir...

Gjort nya skorpor idag och dem här blev ännu bättre än förra. "Farmors bröd" har jag också bakat. Julskinkan är också fixat, både kokad och grilljerad. Lokförarn köpte en rimmad skinka för de kokta såg inte alls trevliga ut, innebar lite mer arbete men är säkert en supergod skinka. =)
Imorgon står det godis-kok på schemat, städning och julpyntning iform av upptagning av tomtar och julgran. 2 dagar för tidigt för julgranen men för att få lite stämning så kör jag på i morgon. Ser fram emot det...

Nu ska jag glo på tv, Love actually

Kram kram

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Tummen upp eller tummen ner?

Facebook.
Tummen upp, gilla eller likes.Det här resonemanget har jag läst på flera ställen, det här med att gilla olika statusuppdateringar, foton eller dylikt.
Vad gillar du?
Gillar du alls?
Gillar du allt?

Jag har en vän som beklagat sig lite till mig för att min vän i sin tur har en vän som gillar precis allt min vän gör. Det kan vara statusar, foton, incheckningar. ja, you name it. Varenda spår hon lämnar på facebook gillas. Hon börjar tröttna då det även kan komma spydiga kommentarer som kan uppfattas som stötande. Sen att relationen mellan dem är något komplicerad och hon känner att hon inte kan ta bort människan gör det hela något svårare.

Vad hade du gjort?

Sommarsemester 2017, del 1

Den här sommaren går nog till historien som den bästa hittills. Vad det beror på kan jag inte riktigt säga men jag är verkligen supernöjd med den. På måndag går jag tillbaka till jobbet, full av energi att ta mig an höstterminen. Sommaren är inte slut bara för det men dom spontana resorna som sträcker sig flera dagar är nog slut. 😜
En vecka for vi neråt och gjorde Skåne. Vi har inte riktigt än listat ut det hela med ställplatser/campingplatser och är helt enkelt nya på det. Vi stod en natt på parkeringen till Kosta Outlet och shoppade loss lite dagen efter. 

Där blev jag med hatt... vet inte när jag ska använda den men fin är jag i den. 😂
Efter det hamnade vi i Blekinge, hade tänkt Karlskrona men det blev Ronneby hamn. Fint ställe men det blåste väldigt i anslutning till havet. 
Sen blev det Skåne, Åhus seaside... med kändis-spoting. 😉
Syns det vem det är? 😉


Sen blev det en tur till Kivik där vi handlade lite gottis samt gick upp på den södra delen på Stenshuvud. Vackert så det förslog …

Semester-mode

Semester... ledighet utan några måsten, att bara få vara och ta dagen som den kommer. Lata dagar i hängmattan med en bra bok, sola och bada. Äta jordgubbar med grädde, äta glass i stora lass. Grilla till kvällen, både kött och halloumi, grönsaker, bearnaisesåser, rosé eller bubbel med fina vänner. Ostrukturerade måltider, sent och mycket... 
Nja, inte det här året. Nog för att jag ligger i hängmattan och läser, äter oanständiga mängder med jordgubbar men utan grädde. Gräddglassen är utbytt mot isglass, vi grillar men vinet avstår jag, inte varje gång dock. Motionen gör jag direkt på morgonen, morgonpromenad och sen kettlebelltränimg. Jag får andra härliga rutiner under semestern. Promenad och gofrulle på balkongen, kaffe i skuggan med min bok. Jag har det bra helt enkelt. Jag fortsätter att åka in på mötena på Viktväktarna för det vill jag inte missa. Det är liksom min tid och den är värdefull! För några veckor sen frågade coach Lena vad man hade för plan inför sommaren. Skulle man gå …