Fortsätt till huvudinnehåll

Inte bara bilder

Det blir ju bara bilder nu i bloggen. Har ju fotat en hel del under julafton men också dagarna som passerat sen dess. Juldagen var jag hos min far och åt middag, bubblade en massa med Rakels dotter och sambo. Trevligt som attan var det. Åkte tillbaka till min syster och sov där, satt hos Yvonne och Svenne på kvällen och drack lite vin, trevligt det med.
Annandagen tog bilen mig hemåt, dock via Hallsberg där jag fick plocka upp Lokförarn. Det var ett äventyr bara det, att åka åt ett håll jag aldrig annars åker. =)

Igår och idag var jag och Lokförarn ute och rörde på oss och självklart hade jag kameran med mig. Vackra bilder blev det och några smakprov kommer att dyka upp här. =)
Min förhoppning är att kunna ta så pass fina bilder att man kan framkalla och rama in och på så sätt ha vackert "konst" på väggarna.


Måndag imorgon och jag jobbar, de har bestämt att vi ska ses och ha en "personaldag" som egentligen innebär att vi träffas, pratar skit och ja "slösar" på en ledigdag... eller jag får ju lön förstås för att jag är där så man kanske inte ska klaga. Tanken var att vi skulle ha setts den 5 januari men så blev inte fallet.

Sen är förhoppningen att träffa Åsa på tisdag, det beror dock lite på hur allt fortlöper med handling och allt annat som behöver göras till nyår.

Nu är det lite tv-dags, ses i morgon. =)

Tyckte utsikten var vacker, fyra lite vindpinade tallar

Kommentarer

  1. Tallar? Ser ut som granar tycker jag - och på den bilden jag ser är de fem till antalet... Men bilden är jättefin! ;o)

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en kommentar! Ställer du en fråga svarar jag i samma inlägg och ibland kan jag till och med kommentera det du skrivit så kika gärna in igen...

Populära inlägg i den här bloggen

Tummen upp eller tummen ner?

Facebook.
Tummen upp, gilla eller likes.Det här resonemanget har jag läst på flera ställen, det här med att gilla olika statusuppdateringar, foton eller dylikt.
Vad gillar du?
Gillar du alls?
Gillar du allt?

Jag har en vän som beklagat sig lite till mig för att min vän i sin tur har en vän som gillar precis allt min vän gör. Det kan vara statusar, foton, incheckningar. ja, you name it. Varenda spår hon lämnar på facebook gillas. Hon börjar tröttna då det även kan komma spydiga kommentarer som kan uppfattas som stötande. Sen att relationen mellan dem är något komplicerad och hon känner att hon inte kan ta bort människan gör det hela något svårare.

Vad hade du gjort?

Sommarsemester 2017, del 1

Den här sommaren går nog till historien som den bästa hittills. Vad det beror på kan jag inte riktigt säga men jag är verkligen supernöjd med den. På måndag går jag tillbaka till jobbet, full av energi att ta mig an höstterminen. Sommaren är inte slut bara för det men dom spontana resorna som sträcker sig flera dagar är nog slut. 😜
En vecka for vi neråt och gjorde Skåne. Vi har inte riktigt än listat ut det hela med ställplatser/campingplatser och är helt enkelt nya på det. Vi stod en natt på parkeringen till Kosta Outlet och shoppade loss lite dagen efter. 

Där blev jag med hatt... vet inte när jag ska använda den men fin är jag i den. 😂
Efter det hamnade vi i Blekinge, hade tänkt Karlskrona men det blev Ronneby hamn. Fint ställe men det blåste väldigt i anslutning till havet. 
Sen blev det Skåne, Åhus seaside... med kändis-spoting. 😉
Syns det vem det är? 😉


Sen blev det en tur till Kivik där vi handlade lite gottis samt gick upp på den södra delen på Stenshuvud. Vackert så det förslog …

Semester-mode

Semester... ledighet utan några måsten, att bara få vara och ta dagen som den kommer. Lata dagar i hängmattan med en bra bok, sola och bada. Äta jordgubbar med grädde, äta glass i stora lass. Grilla till kvällen, både kött och halloumi, grönsaker, bearnaisesåser, rosé eller bubbel med fina vänner. Ostrukturerade måltider, sent och mycket... 
Nja, inte det här året. Nog för att jag ligger i hängmattan och läser, äter oanständiga mängder med jordgubbar men utan grädde. Gräddglassen är utbytt mot isglass, vi grillar men vinet avstår jag, inte varje gång dock. Motionen gör jag direkt på morgonen, morgonpromenad och sen kettlebelltränimg. Jag får andra härliga rutiner under semestern. Promenad och gofrulle på balkongen, kaffe i skuggan med min bok. Jag har det bra helt enkelt. Jag fortsätter att åka in på mötena på Viktväktarna för det vill jag inte missa. Det är liksom min tid och den är värdefull! För några veckor sen frågade coach Lena vad man hade för plan inför sommaren. Skulle man gå …