Fortsätt till huvudinnehåll

Shopping, tävling och semester. =)

Nu bär det snart av ut i "solstolen", fast jag sitter nog i skuggan ändå.
Har varit i staden idag, en sväng till bolaget för att inhandla lite vin till helgen och sen in på Elgiganten för att inhandla en ny minneskortsläsare. Efter det blev det en sväng ut til lokförarns mormor. Jag hade lovat henne att komma på min semester så jag svängde även in på ett kondis för att köpa med mig en Budapest-bakelse åt henne, det gillar hon. =)
Men hur som haver, nu är jag hemma och jag har mumsat sill och potäter till middag, blev ingen nubbe idag inte... Så nu ska jag ut och sätta mig i groggis med en go bok, korsordstidning och en kopp kaffe och bara ha semester. =)


Måste ju först berätta att jag igår fick hem ett stort paket i brevlådan. Fundersam på vad det kunde vara för jag visste inte varför det kom. Det var från en tidning som jag prenumerat på en tid... Det kluckade även om paketet, oroväckande, ja något... När jag väl öppnade det visade det sig att jag deltagit i en tävling som jg glömt bort... Jag vann, ett helt set med "rengörings och kropps attiraljer"... vilken lycka. Jag brukar aldrig vinna nåt.=)
Tjingeling!

psst...
hörru tjejen, (du vet vem du är) hur gick det? *nyfiken som f*n* =)

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Tummen upp eller tummen ner?

Facebook.
Tummen upp, gilla eller likes.Det här resonemanget har jag läst på flera ställen, det här med att gilla olika statusuppdateringar, foton eller dylikt.
Vad gillar du?
Gillar du alls?
Gillar du allt?

Jag har en vän som beklagat sig lite till mig för att min vän i sin tur har en vän som gillar precis allt min vän gör. Det kan vara statusar, foton, incheckningar. ja, you name it. Varenda spår hon lämnar på facebook gillas. Hon börjar tröttna då det även kan komma spydiga kommentarer som kan uppfattas som stötande. Sen att relationen mellan dem är något komplicerad och hon känner att hon inte kan ta bort människan gör det hela något svårare.

Vad hade du gjort?

Sommarsemester 2017, del 1

Den här sommaren går nog till historien som den bästa hittills. Vad det beror på kan jag inte riktigt säga men jag är verkligen supernöjd med den. På måndag går jag tillbaka till jobbet, full av energi att ta mig an höstterminen. Sommaren är inte slut bara för det men dom spontana resorna som sträcker sig flera dagar är nog slut. 😜
En vecka for vi neråt och gjorde Skåne. Vi har inte riktigt än listat ut det hela med ställplatser/campingplatser och är helt enkelt nya på det. Vi stod en natt på parkeringen till Kosta Outlet och shoppade loss lite dagen efter. 

Där blev jag med hatt... vet inte när jag ska använda den men fin är jag i den. 😂
Efter det hamnade vi i Blekinge, hade tänkt Karlskrona men det blev Ronneby hamn. Fint ställe men det blåste väldigt i anslutning till havet. 
Sen blev det Skåne, Åhus seaside... med kändis-spoting. 😉
Syns det vem det är? 😉


Sen blev det en tur till Kivik där vi handlade lite gottis samt gick upp på den södra delen på Stenshuvud. Vackert så det förslog …

Semester-mode

Semester... ledighet utan några måsten, att bara få vara och ta dagen som den kommer. Lata dagar i hängmattan med en bra bok, sola och bada. Äta jordgubbar med grädde, äta glass i stora lass. Grilla till kvällen, både kött och halloumi, grönsaker, bearnaisesåser, rosé eller bubbel med fina vänner. Ostrukturerade måltider, sent och mycket... 
Nja, inte det här året. Nog för att jag ligger i hängmattan och läser, äter oanständiga mängder med jordgubbar men utan grädde. Gräddglassen är utbytt mot isglass, vi grillar men vinet avstår jag, inte varje gång dock. Motionen gör jag direkt på morgonen, morgonpromenad och sen kettlebelltränimg. Jag får andra härliga rutiner under semestern. Promenad och gofrulle på balkongen, kaffe i skuggan med min bok. Jag har det bra helt enkelt. Jag fortsätter att åka in på mötena på Viktväktarna för det vill jag inte missa. Det är liksom min tid och den är värdefull! För några veckor sen frågade coach Lena vad man hade för plan inför sommaren. Skulle man gå …