Något bättre idag

Idag har värmen varit mycket bättre, det har fläktat mer och det känns bra. Det är inte fullt lika varmt i sovrummet heller längre så förhoppningsvis kommer man kunna sova gott inatt.

Annars har det inte hänt mycket här hemma, man tar det liksom mest lugnt när det är så här varmt. Har förövrigt fått värmeutslag på halsen, ser ut som jag fått vattenkoppor... Jättesnyggt?!?

Har börjat läsa, snart utläst till och med, Sommardöden av Mons Kallentoft, spännande är det och har haft svårt att släppa den under dagen. Knappt så jag har "tid" att sitta här utan jag vill läsa, läsa och återigen läsa. Ett glas rosé och en god bok kan göra en varm dag underbar. =)

Imorgon bär det iväg i brumbrum-bilen igen, bara över dagen troligtvis dock den här gången. Vi pratar om att åka till Söderköping och äta glass på Smultronstället och sen åka en sväng utmed kusten, kanske äta mat på restaurangen i Stegeborg. Vi får se... =)

Tjingeling! ♥

Kommentarer

 1. Det låter mysigt!
  Hoppas värmeutslagen försvinner snart......
  Det är lite jobbigt med värmen men man ska väl inte klaga på sommaren.
  Miss U
  Love U
  syrran

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en kommentar! Ställer du en fråga svarar jag i samma inlägg och ibland kan jag till och med kommentera det du skrivit så kika gärna in igen...

Populära inlägg