Fortsätt till huvudinnehåll

Mums... =)

Igår var vi ute på "lokal" och åt och mumsig var det. Jag åt en slussvaktarpanna med fläskfilé, oxfilé, nån form av dijonsenapssås, baconkross med färska champinjoner och till det var det klyftpotatis. Allt detta serverades i en gjutjärnsstekpanna, det var lite kul och allt sköljde jag ner med ett glas gott rödvin. Det blev ingen cykling till Kanalkrogen
för lokförarn kom hem "försent", tåget hans var försenat så det blev bil. Och eftersom det var min semester som skulle firas så blev det ju han som fick köra... *hihi* Men gott var det... =)
Efter det gick vi en sväng i Berg, det är oerhört vackert i Berg så jag fotade lite och så avslutade vi det hela med en mjukglass i vandrarhemskiosken.

Imorgon bär det av mot Eskilstuna/Strängnäs, det ska bli jätteskoj att komma "hem" lite. Se syrran och barnen, pappa, tjejerna och hälsa på hos mamma och få prata en stund. Jag ska åka med lokförarn till Hallsberg för att sen åka tåget därifrån. I Eskilstuna sen hämtar min far upp mig och bjuder mig på lunch hemma, efte det får jag låna bilen av honom (gulle du) så jag kan åka till syrran.
Lördag sen hoppas jag på att få träffa tjejerna, kanske gå ut och ta en öl eller nåt. Har kameran laddad så den åker med och förhoppningsvis blir det lite bilder. =)

Kram på er!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Tummen upp eller tummen ner?

Facebook.
Tummen upp, gilla eller likes.Det här resonemanget har jag läst på flera ställen, det här med att gilla olika statusuppdateringar, foton eller dylikt.
Vad gillar du?
Gillar du alls?
Gillar du allt?

Jag har en vän som beklagat sig lite till mig för att min vän i sin tur har en vän som gillar precis allt min vän gör. Det kan vara statusar, foton, incheckningar. ja, you name it. Varenda spår hon lämnar på facebook gillas. Hon börjar tröttna då det även kan komma spydiga kommentarer som kan uppfattas som stötande. Sen att relationen mellan dem är något komplicerad och hon känner att hon inte kan ta bort människan gör det hela något svårare.

Vad hade du gjort?

Sommarsemester 2017, del 1

Den här sommaren går nog till historien som den bästa hittills. Vad det beror på kan jag inte riktigt säga men jag är verkligen supernöjd med den. På måndag går jag tillbaka till jobbet, full av energi att ta mig an höstterminen. Sommaren är inte slut bara för det men dom spontana resorna som sträcker sig flera dagar är nog slut. 😜
En vecka for vi neråt och gjorde Skåne. Vi har inte riktigt än listat ut det hela med ställplatser/campingplatser och är helt enkelt nya på det. Vi stod en natt på parkeringen till Kosta Outlet och shoppade loss lite dagen efter. 

Där blev jag med hatt... vet inte när jag ska använda den men fin är jag i den. 😂
Efter det hamnade vi i Blekinge, hade tänkt Karlskrona men det blev Ronneby hamn. Fint ställe men det blåste väldigt i anslutning till havet. 
Sen blev det Skåne, Åhus seaside... med kändis-spoting. 😉
Syns det vem det är? 😉


Sen blev det en tur till Kivik där vi handlade lite gottis samt gick upp på den södra delen på Stenshuvud. Vackert så det förslog …

Semester-mode

Semester... ledighet utan några måsten, att bara få vara och ta dagen som den kommer. Lata dagar i hängmattan med en bra bok, sola och bada. Äta jordgubbar med grädde, äta glass i stora lass. Grilla till kvällen, både kött och halloumi, grönsaker, bearnaisesåser, rosé eller bubbel med fina vänner. Ostrukturerade måltider, sent och mycket... 
Nja, inte det här året. Nog för att jag ligger i hängmattan och läser, äter oanständiga mängder med jordgubbar men utan grädde. Gräddglassen är utbytt mot isglass, vi grillar men vinet avstår jag, inte varje gång dock. Motionen gör jag direkt på morgonen, morgonpromenad och sen kettlebelltränimg. Jag får andra härliga rutiner under semestern. Promenad och gofrulle på balkongen, kaffe i skuggan med min bok. Jag har det bra helt enkelt. Jag fortsätter att åka in på mötena på Viktväktarna för det vill jag inte missa. Det är liksom min tid och den är värdefull! För några veckor sen frågade coach Lena vad man hade för plan inför sommaren. Skulle man gå …