Lite av helgens bravader

Jag började skriva ett blogg-inlägg igår på farsgubbens dator men så slutade hans uppkoppling att fungera så jag fick spara ner på diskett för att jag hade ju ändå skrivit en del redan... *morr*
Men så här kommer alltså gårdagens blogg med en viss uppdatering. =)
Kameran har varit min lilla följeslagare nu under helgen och därför är tanken att det kommer komma upp lite bilder från lördagens festkväll, det är inga avancerade bilder utan det är några bilder på ett gäng tjejer som råkar betyda en del för mig. Första bilden är på mig och Terese, vi har känt varann sen 8'de klass iaf. Vi hängde ihop en del och hade alltid skitkul. Terese är min absolut äldsta och bästa vän.Sen har vi ju 2 andra goa gummor, Thessan vill aldrig vara med på kort och har en riktigt "kamera-radar" som kan lukta sig till en kamera med 20 mils avstånd. Så Thessan är hon som hela tiden döljer sig bakom händer och fötter. =)Däremot lyckades jag få en bild av henne utan några händer och fötter i närheten.
Suss är en annan gumma (jag och Suss är yngst av oss *hihi* måste det tilläggas) och hon är förbannat go. Suss har dem absolut goaste kommentarer och påståenden att man bara älskar henne. =) Thessan och Suss har jag känt sen gymnasiet och vi har också alltid haft skoj ihop, jag och Thessan hade väl inte direkt förutsättningarna att bli "bästa" vänner när vi började gymnasiet då vi kom från 2 rivaliserade skolor men vi övervann "hatet" och blev vänner. =) Ser både Thessan och Suss som mina absolut goaste vänner, även om vi haft duster som gjort oss ”osams” och varit från varann ett tag…


Söndagen innebar ett besök hos min farmor, min söta lilla farmor som inte kände igen mig. Hon frågade mig vad jag hade gjort, jag hade ju blivit så "smal". Min kusin kom dit med, hon bor i Lindesberg och sist jag träffade henne var på min fasters begravning för iaf 1.5 år sen. Det var skoj att se henne... =)

Min moster och morbror fick sig ett besök från oss med, jag tankade lite mamma. Gittan och mamma är jättelika så det är skönt att få krypa in i Gittans famn och få en kram.


Promenad ute i Sundbyholm blev det med farsgubben och Fredde, länge sen jag var där men det ser ju likadant ut.

Fler bilder kommer senare...


Nu ska jag gå och umgås med lokförarn ♥... =)

Puss och kram

Kommentarer

Populära inlägg