Tillbaka på stenåldern...

Lämnade in min mobil idag på Telias butik i Tornby. Ena knappen hade ju gått sönder och man måste ju få det åtgärdat innan garantin går ut.
Jag frågade om de hade lånetelefon, då min gamla mobil krånglade som f*n innan jag bytte, testade den igår med och strulade lika mycket. Men visst hade dem en lånetelefon, ingen så ny som den jag har men jag sa att det var helt okej.
Det känns dock som om man tillbaka på stenålder med lånetelefonen... och tillråga på allt är den en Nokia...
Men, det skulle ta upp till ca 2 veckor innan jag skulle få tillbaka den, under den tiden kan jag faktiskt leva med den här lånetelefonen.

♥ ♥ ♥

På jobbet har vi smågrupper (familjegrupper kallar vi dem) där vi i personalen är ansvariga för 6-7 barn, vi äter frukt ihop, har familjegruppstid där man planerar sin egen tid och sen lunch ihop. Alla grupper har djurnamn, finns det nåt dagis där det inte finns djur?!? Min grupp kallas iaf för Fjärilarna och jag är då fjärilsmamman... *hihi* Lätt som en fjäril... *haha*
Hur som helst fick vi ett nytt tillskott i vår grupp i dag, än så länge heter hon Systeryster men jag ska tillsammans med barnen döpa om henne. =) Visst är hon söt?

Kram på er

Kommentarer

Populära inlägg