Fortsätt till huvudinnehåll

Välkommen till världen

I dag har det varit en trött dag, det är helt otroligt vad jag varit trött.
Men blir man väckt 2 nätter i rad av att det kommer hem någon som kryper ner i sängen så blir det väl lätt så. Eftersom gubben min är lokförare har han något lustiga arbetstider och kommer både hem och försvinner nattetid ibland.
Men i morgon är det "sovmorgon" så jag börjar inte så tidigt, hade tänkt stava i morgonbitti för jag tycker det är så skönt att motionera på morgonen. Det är ju typ bara jag ute och det är rätt skönt. =)

Idag blev det även en långpromenad i det vackra vädret med kärleken. Han åkte inte förrän nu (22.00, ja lustig tid) så vi hann umgås lite innan han försvann. =)
SAM och stegmätaren för jobbet visar nu 16 939 och jag har lite kvar att göra här innan jag lägger mig så förhoppningsvis så ska den visa över 17 000 sen. =)

Fick förövrigt ett sms idag från en kompis, det stod så här:

Hej. Nu är vi en fam. Idag kl 11.16 föddes vår lilla son. Kram vickan

Tänk så underbart, en liten bebis har det kommit i Västerås. Har ingen aning om vad han ska heta men får säkert veta det senare. Det är deras första barn... Önskar jag kunde åka och kika på honom men det går inte, får försöka lösa det när jag är i Strängnäs/Eskilstuna och hälsar på.
Men ett stort grattis till Vickan och Peter... och till den lilla bebisen säger vi, välkommen till världen!! =)

Nope, nu måste en Sara hoppa i säng!
Sov gott och dröm sött!

Kram på er

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Tummen upp eller tummen ner?

Facebook.
Tummen upp, gilla eller likes.Det här resonemanget har jag läst på flera ställen, det här med att gilla olika statusuppdateringar, foton eller dylikt.
Vad gillar du?
Gillar du alls?
Gillar du allt?

Jag har en vän som beklagat sig lite till mig för att min vän i sin tur har en vän som gillar precis allt min vän gör. Det kan vara statusar, foton, incheckningar. ja, you name it. Varenda spår hon lämnar på facebook gillas. Hon börjar tröttna då det även kan komma spydiga kommentarer som kan uppfattas som stötande. Sen att relationen mellan dem är något komplicerad och hon känner att hon inte kan ta bort människan gör det hela något svårare.

Vad hade du gjort?

Sommarsemester 2017, del 1

Den här sommaren går nog till historien som den bästa hittills. Vad det beror på kan jag inte riktigt säga men jag är verkligen supernöjd med den. På måndag går jag tillbaka till jobbet, full av energi att ta mig an höstterminen. Sommaren är inte slut bara för det men dom spontana resorna som sträcker sig flera dagar är nog slut. 😜
En vecka for vi neråt och gjorde Skåne. Vi har inte riktigt än listat ut det hela med ställplatser/campingplatser och är helt enkelt nya på det. Vi stod en natt på parkeringen till Kosta Outlet och shoppade loss lite dagen efter. 

Där blev jag med hatt... vet inte när jag ska använda den men fin är jag i den. 😂
Efter det hamnade vi i Blekinge, hade tänkt Karlskrona men det blev Ronneby hamn. Fint ställe men det blåste väldigt i anslutning till havet. 
Sen blev det Skåne, Åhus seaside... med kändis-spoting. 😉
Syns det vem det är? 😉


Sen blev det en tur till Kivik där vi handlade lite gottis samt gick upp på den södra delen på Stenshuvud. Vackert så det förslog …

Semester-mode

Semester... ledighet utan några måsten, att bara få vara och ta dagen som den kommer. Lata dagar i hängmattan med en bra bok, sola och bada. Äta jordgubbar med grädde, äta glass i stora lass. Grilla till kvällen, både kött och halloumi, grönsaker, bearnaisesåser, rosé eller bubbel med fina vänner. Ostrukturerade måltider, sent och mycket... 
Nja, inte det här året. Nog för att jag ligger i hängmattan och läser, äter oanständiga mängder med jordgubbar men utan grädde. Gräddglassen är utbytt mot isglass, vi grillar men vinet avstår jag, inte varje gång dock. Motionen gör jag direkt på morgonen, morgonpromenad och sen kettlebelltränimg. Jag får andra härliga rutiner under semestern. Promenad och gofrulle på balkongen, kaffe i skuggan med min bok. Jag har det bra helt enkelt. Jag fortsätter att åka in på mötena på Viktväktarna för det vill jag inte missa. Det är liksom min tid och den är värdefull! För några veckor sen frågade coach Lena vad man hade för plan inför sommaren. Skulle man gå …