Fortsätt till huvudinnehåll

Shopping...

Tjolahopp...
Skrev inget igår...jag var så trött att jag bara passerade datorn och klappade lite på den och sa:
- Vi ses imorgon...
Jag var helt slut, men det är ju inte så konstigt. Jag har dragit på mig en förkylning så orken är väl kanske inte riktigt vad den ska vara. Näsan är täppt och hostan är i antågande.
Detta innebära att motionen får bli låg nu i ett par dagar, några lättare promenader bara.

Vågen visade minus igår, -0.5 och det känns ju helt okej. =)
Däremot har jag dragit på mig en förkylning, näsan är täppt och jag har lite hosta, inte mycket men ändå. Har därför lagt ner motionsschemat, tar några lätta promenader bara för att komma upp i steg.
Var in till Tornby idag och handlade lite grejer, bland annat har jag köpt en ”Detox”-grej på hälsokost som jag tänkte jag skulle dricka nu i ett par dagar. Rensa kroppen litegrann inför våren. =)
Hittade annars jättesöta små grejer som jag ska skicka till Wilmer, kan ju inte berätta/visa vad det är då jag inte vet om hon läser min blogg. Tror inte hon gör det dock, har hon adressen ens?!? Innan jag skickar iväg det vill jag att gubben ska se sen ska jag skicka det med posten. Försökte hitta mig ett par jeans men det är ju svårt. Allt ska ju vara jättehögt i midjan, hittade inte några jeans som var snygga.

Imorgon ska vi in med bilen till Rejmes, T ska prata med dem och så byter dem vinterdäck på bilen under tiden. Jag tvättade bilen idag och det är så kul att se så fin han blir när det är gjort. =) Gubben blir överraskad tror jag...

~Mina kalorier idag~
Mat: 2197 kcal
Motion: -0 kcal
Summa: 2197 kcal
Steg hittills: 17 162 steg

Kram på er!

Kommentarer

  1. Bra stegat trots förkylning!
    Kul med shopping... Jag ska nog inte shoppa på ett tag nu. Brände en del pengar förra veckan :)
    Vad är det för Detox du ska köra? Berätta hur det går! Sov gott och krya på dig! Kram

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en kommentar! Ställer du en fråga svarar jag i samma inlägg och ibland kan jag till och med kommentera det du skrivit så kika gärna in igen...

Populära inlägg i den här bloggen

Tummen upp eller tummen ner?

Facebook.
Tummen upp, gilla eller likes.Det här resonemanget har jag läst på flera ställen, det här med att gilla olika statusuppdateringar, foton eller dylikt.
Vad gillar du?
Gillar du alls?
Gillar du allt?

Jag har en vän som beklagat sig lite till mig för att min vän i sin tur har en vän som gillar precis allt min vän gör. Det kan vara statusar, foton, incheckningar. ja, you name it. Varenda spår hon lämnar på facebook gillas. Hon börjar tröttna då det även kan komma spydiga kommentarer som kan uppfattas som stötande. Sen att relationen mellan dem är något komplicerad och hon känner att hon inte kan ta bort människan gör det hela något svårare.

Vad hade du gjort?

Sommarsemester 2017, del 1

Den här sommaren går nog till historien som den bästa hittills. Vad det beror på kan jag inte riktigt säga men jag är verkligen supernöjd med den. På måndag går jag tillbaka till jobbet, full av energi att ta mig an höstterminen. Sommaren är inte slut bara för det men dom spontana resorna som sträcker sig flera dagar är nog slut. 😜
En vecka for vi neråt och gjorde Skåne. Vi har inte riktigt än listat ut det hela med ställplatser/campingplatser och är helt enkelt nya på det. Vi stod en natt på parkeringen till Kosta Outlet och shoppade loss lite dagen efter. 

Där blev jag med hatt... vet inte när jag ska använda den men fin är jag i den. 😂
Efter det hamnade vi i Blekinge, hade tänkt Karlskrona men det blev Ronneby hamn. Fint ställe men det blåste väldigt i anslutning till havet. 
Sen blev det Skåne, Åhus seaside... med kändis-spoting. 😉
Syns det vem det är? 😉


Sen blev det en tur till Kivik där vi handlade lite gottis samt gick upp på den södra delen på Stenshuvud. Vackert så det förslog …

Sommar 2017, del 2

Vi åkte hem och mellanlandade dels för att det var dags för sophämtning samt vägning hos vv för mig. Jag hann tvätta upp det vi använt under första delen och tur var det för tvätt har vi med oss hem nu. 🙈 Vi for på fredagen och första stoppet var i Borensberg för att tanka lite vatten hos Eldarna. Vi har inget bra vatten som vi vill ha i vattentanken i bilen. Sen knappade vi in Laxå på gps'en för ett litet stopp på systembolag och Ica. Kan säga att i Laxå känner alla alla, vilket gjorde att jag blev rätt så uttittad på Ica. 😜😂Andra stoppet blev Hällefors, ett ställe som tydligen var en gammal restaurang som numera var nerlagd. Men att stå på deras veranda och titta ur över landskapet var fantastiskt. 

Nästa stopp var Sälen, jag som aldrig åkt slalom har heller aldrig varit i Sälen. Vi såg startfållan till Vasaloppet och juvelen fick jobba hårt i backarna upp. Vi parkerade bilen och gick en bit på södra Kungsleden innan vi parkerade bilen nere i Lindvallen. Bestämde oss för att lå…