Shopping...

Tjolahopp...
Skrev inget igår...jag var så trött att jag bara passerade datorn och klappade lite på den och sa:
- Vi ses imorgon...
Jag var helt slut, men det är ju inte så konstigt. Jag har dragit på mig en förkylning så orken är väl kanske inte riktigt vad den ska vara. Näsan är täppt och hostan är i antågande.
Detta innebära att motionen får bli låg nu i ett par dagar, några lättare promenader bara.

Vågen visade minus igår, -0.5 och det känns ju helt okej. =)
Däremot har jag dragit på mig en förkylning, näsan är täppt och jag har lite hosta, inte mycket men ändå. Har därför lagt ner motionsschemat, tar några lätta promenader bara för att komma upp i steg.
Var in till Tornby idag och handlade lite grejer, bland annat har jag köpt en ”Detox”-grej på hälsokost som jag tänkte jag skulle dricka nu i ett par dagar. Rensa kroppen litegrann inför våren. =)
Hittade annars jättesöta små grejer som jag ska skicka till Wilmer, kan ju inte berätta/visa vad det är då jag inte vet om hon läser min blogg. Tror inte hon gör det dock, har hon adressen ens?!? Innan jag skickar iväg det vill jag att gubben ska se sen ska jag skicka det med posten. Försökte hitta mig ett par jeans men det är ju svårt. Allt ska ju vara jättehögt i midjan, hittade inte några jeans som var snygga.

Imorgon ska vi in med bilen till Rejmes, T ska prata med dem och så byter dem vinterdäck på bilen under tiden. Jag tvättade bilen idag och det är så kul att se så fin han blir när det är gjort. =) Gubben blir överraskad tror jag...

~Mina kalorier idag~
Mat: 2197 kcal
Motion: -0 kcal
Summa: 2197 kcal
Steg hittills: 17 162 steg

Kram på er!

Kommentarer

  1. Bra stegat trots förkylning!
    Kul med shopping... Jag ska nog inte shoppa på ett tag nu. Brände en del pengar förra veckan :)
    Vad är det för Detox du ska köra? Berätta hur det går! Sov gott och krya på dig! Kram

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en kommentar! Ställer du en fråga svarar jag i samma inlägg och ibland kan jag till och med kommentera det du skrivit så kika gärna in igen...

Populära inlägg