Fortsätt till huvudinnehåll

Det gick nog bra...

Nu är halva veckan passerat och det känns skönt, tidig morgon imorgon (jag börjar kl 6) men då blir det en tidig hemgång. Skönt! =)

Lönesamtal idag, det gick bra. Vi diskuterade kring underlaget som jag skrev i gårmorse på jobbet, jag försökte skriva det tidigare (typ 03.20 för att jag inte kunde sova) men det var ju ingen smart idé. Det finns dock en liten nackdel, jag har blivit anställd med en lärarlön och den är mycket högre än vad en förskollärare har. Detta innebär att min chef inte kan ge mig någon jättehöjning, men hon sa att hon skulle inte "nolla" mig så någon höjning kan jag förvänta mig. Detta kommer i början av juni men gäller från 1 april så det bli en lagom fin lön då med lite extra pengar. =)

Mina kalorier idag
Mat: 2001 kcal
Motion: -397 kcal
Summa: 1604 kcal
Steg hittills: 15 015

Idag har det varit rätt lugnt, vi har haft pedagogresurser på jobbet så vi "ordinare" personal kunde planera och dona med annat. I morgon har vi personalmöte på fm vilket passar mig alldeles utmärkt eftersom jag har tidig dag. Skulle haft det på eftermiddagen så ingen är ju nöjdare än jag, jo... Mari förstås som också har tidig dag. =)
Tog en promenad nu i kväll med gubben, Dagens bild är tagen från promenaden. I morgon åker han till Stockholm. Då ska han upp till GreenCargos huvudkontor och träffa the big boss... Hoppas han sköter sig. =)

Ha de gott!
Kram på er

Kommentarer

  1. Det är otroligt vackert utefter kanalen. Det är supermånga bilder som du tagit som man skulle kunna förstora och ha som tavlor för de är så vackra.
    Ha en bra dag!
    Love U
    syrran

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en kommentar! Ställer du en fråga svarar jag i samma inlägg och ibland kan jag till och med kommentera det du skrivit så kika gärna in igen...

Populära inlägg i den här bloggen

Tummen upp eller tummen ner?

Facebook.
Tummen upp, gilla eller likes.Det här resonemanget har jag läst på flera ställen, det här med att gilla olika statusuppdateringar, foton eller dylikt.
Vad gillar du?
Gillar du alls?
Gillar du allt?

Jag har en vän som beklagat sig lite till mig för att min vän i sin tur har en vän som gillar precis allt min vän gör. Det kan vara statusar, foton, incheckningar. ja, you name it. Varenda spår hon lämnar på facebook gillas. Hon börjar tröttna då det även kan komma spydiga kommentarer som kan uppfattas som stötande. Sen att relationen mellan dem är något komplicerad och hon känner att hon inte kan ta bort människan gör det hela något svårare.

Vad hade du gjort?

Sommarsemester 2017, del 1

Den här sommaren går nog till historien som den bästa hittills. Vad det beror på kan jag inte riktigt säga men jag är verkligen supernöjd med den. På måndag går jag tillbaka till jobbet, full av energi att ta mig an höstterminen. Sommaren är inte slut bara för det men dom spontana resorna som sträcker sig flera dagar är nog slut. 😜
En vecka for vi neråt och gjorde Skåne. Vi har inte riktigt än listat ut det hela med ställplatser/campingplatser och är helt enkelt nya på det. Vi stod en natt på parkeringen till Kosta Outlet och shoppade loss lite dagen efter. 

Där blev jag med hatt... vet inte när jag ska använda den men fin är jag i den. 😂
Efter det hamnade vi i Blekinge, hade tänkt Karlskrona men det blev Ronneby hamn. Fint ställe men det blåste väldigt i anslutning till havet. 
Sen blev det Skåne, Åhus seaside... med kändis-spoting. 😉
Syns det vem det är? 😉


Sen blev det en tur till Kivik där vi handlade lite gottis samt gick upp på den södra delen på Stenshuvud. Vackert så det förslog …

Semester-mode

Semester... ledighet utan några måsten, att bara få vara och ta dagen som den kommer. Lata dagar i hängmattan med en bra bok, sola och bada. Äta jordgubbar med grädde, äta glass i stora lass. Grilla till kvällen, både kött och halloumi, grönsaker, bearnaisesåser, rosé eller bubbel med fina vänner. Ostrukturerade måltider, sent och mycket... 
Nja, inte det här året. Nog för att jag ligger i hängmattan och läser, äter oanständiga mängder med jordgubbar men utan grädde. Gräddglassen är utbytt mot isglass, vi grillar men vinet avstår jag, inte varje gång dock. Motionen gör jag direkt på morgonen, morgonpromenad och sen kettlebelltränimg. Jag får andra härliga rutiner under semestern. Promenad och gofrulle på balkongen, kaffe i skuggan med min bok. Jag har det bra helt enkelt. Jag fortsätter att åka in på mötena på Viktväktarna för det vill jag inte missa. Det är liksom min tid och den är värdefull! För några veckor sen frågade coach Lena vad man hade för plan inför sommaren. Skulle man gå …