Fortsätt till huvudinnehåll

Dag 3

Jaha, så har dag 3 i mitt "icke-godis-ätande-liv" passerat utan att jag har noterat det. Brukar det inte vara dag 3 som är jobbig eller en av många dagar kanske man ska säga? Men är det inte runt dag 3 som man känner av någon form av "socker-sug"?

Hur som helst, fräknarna är på full framfart i ansiktet och mina kinder är lika röda idag som de var igår. Det har ju som sagt varit utevistelse idag med, från runt 10 fram till att jag gick hem 16.30. Mycket rörelse idag med men jag är inte uppe i några 19 000 steg men räknar jag med gympan ikväll så är jag där och nosar lite tror jag.
Idag har jag ringt till vårdcentralen om mina händer, jag är alldeles knottrig och daner. Det kliar och jag håller på att bli galen. Detta har varit återkommande varje år men jag har inte kommit mig för att söka för det. Ja, jag vet... *skäms* Anledning till att jag nu ringt är för att jag igår fick lov att ta av mig förlovningsringen, det kliade och gjorde jätteont.
Sen har jag självsprickor på pekfingrarna, små "blåsor" under huden som sen spricker och gör skitont.

Imorgon är det föreläsning med på kvällen, vi ska gå på en med jobbet som handlar om fantasipåsar. Det ska bli intressant, kanske kan få några nya tips till jobbet.

Mina kalorier idag
Mat:2100 kcal
Motion: -691 kcal
Summa: 1409 kcal
Steg: 22 784 (gympan medräknad)


Kram på er

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Tummen upp eller tummen ner?

Facebook.
Tummen upp, gilla eller likes.Det här resonemanget har jag läst på flera ställen, det här med att gilla olika statusuppdateringar, foton eller dylikt.
Vad gillar du?
Gillar du alls?
Gillar du allt?

Jag har en vän som beklagat sig lite till mig för att min vän i sin tur har en vän som gillar precis allt min vän gör. Det kan vara statusar, foton, incheckningar. ja, you name it. Varenda spår hon lämnar på facebook gillas. Hon börjar tröttna då det även kan komma spydiga kommentarer som kan uppfattas som stötande. Sen att relationen mellan dem är något komplicerad och hon känner att hon inte kan ta bort människan gör det hela något svårare.

Vad hade du gjort?

Sommarsemester 2017, del 1

Den här sommaren går nog till historien som den bästa hittills. Vad det beror på kan jag inte riktigt säga men jag är verkligen supernöjd med den. På måndag går jag tillbaka till jobbet, full av energi att ta mig an höstterminen. Sommaren är inte slut bara för det men dom spontana resorna som sträcker sig flera dagar är nog slut. 😜
En vecka for vi neråt och gjorde Skåne. Vi har inte riktigt än listat ut det hela med ställplatser/campingplatser och är helt enkelt nya på det. Vi stod en natt på parkeringen till Kosta Outlet och shoppade loss lite dagen efter. 

Där blev jag med hatt... vet inte när jag ska använda den men fin är jag i den. 😂
Efter det hamnade vi i Blekinge, hade tänkt Karlskrona men det blev Ronneby hamn. Fint ställe men det blåste väldigt i anslutning till havet. 
Sen blev det Skåne, Åhus seaside... med kändis-spoting. 😉
Syns det vem det är? 😉


Sen blev det en tur till Kivik där vi handlade lite gottis samt gick upp på den södra delen på Stenshuvud. Vackert så det förslog …

Sommar 2017, del 2

Vi åkte hem och mellanlandade dels för att det var dags för sophämtning samt vägning hos vv för mig. Jag hann tvätta upp det vi använt under första delen och tur var det för tvätt har vi med oss hem nu. 🙈 Vi for på fredagen och första stoppet var i Borensberg för att tanka lite vatten hos Eldarna. Vi har inget bra vatten som vi vill ha i vattentanken i bilen. Sen knappade vi in Laxå på gps'en för ett litet stopp på systembolag och Ica. Kan säga att i Laxå känner alla alla, vilket gjorde att jag blev rätt så uttittad på Ica. 😜😂Andra stoppet blev Hällefors, ett ställe som tydligen var en gammal restaurang som numera var nerlagd. Men att stå på deras veranda och titta ur över landskapet var fantastiskt. 

Nästa stopp var Sälen, jag som aldrig åkt slalom har heller aldrig varit i Sälen. Vi såg startfållan till Vasaloppet och juvelen fick jobba hårt i backarna upp. Vi parkerade bilen och gick en bit på södra Kungsleden innan vi parkerade bilen nere i Lindvallen. Bestämde oss för att lå…