Fortsätt till huvudinnehåll

Bomullsvantar, kortison och skor

Jaha, så var det dag 5 i mitt godis-fria liv. Det känns helt okej faktiskt... Kul att göra det tillsammans med någon som blir verklig, som kan ha lite koll på att jag inte äter nåt.

Liten tillbaka-blick från mitt besök på vårdcentralen och besöket hos distriktan. Det hon sa var väl egentligen inget nytt under himlen men det var ju ändå skönt att få det bekräftat. Det är soleksem och jag får smörja med kortisonsalva. Det som däremot känns lite trist är att jag blir tvungen nu (medan jag fortfarande har utslagen) att bära bomullshandskar när jag är ute. Det ser inte klokt ut men det får väl vara för den här gången då. Distriktan sa också att om det inte blev bättre efter helgen skulle jag höra av mig för att i så fall träffa en läkare. Annars var det sollotion för barn som gällde för mig till en början, tills kroppen vant sig vid solen. Men som sagt, bomullshandskar, kortison och fet salva så ska det här gå över, det försvinner av sig själv och det visste jag ju förstås.

Idag har jag varit med Malin och handlat lite, hon ska ut i morgon med ett gäng kompisar och ville ha nåt nytt och då fick man ställa upp som smakråd, det är kul tycker jag. Däremot är det inte kul då alla andra var på stan med...
Hon hittade en jättefin klänning som passade henne jättebra, kul när man hittar nåt så. Själv skulle jag ha skor och skor blev det... 3 par på Skopunkten, en hemsk affär om man som jag bara älskar skor... =) Annars blev det inte så mycket mer, visst tre par skor är väl ändå tillräckligt men tredje paret fick jag ju gratis. =)

Den vita ballerina-skon är svart men jag hittade ingen bild på just den på Skopunktens hemsida, dem vita pumpsen är i brunt skinn, supersnygga. =) Den svarta skon ser annorlunda ut i verkligeheten och är supersköna. Nu får våren jättegärna komma i dubbel mening.

Jag hoppas att du, Malin får en härlig kväll i din nya klänning! =)

Kram på er

Kommentarer

  1. Halloj Sara.. G.B "fixade" in mig på din blogg... KUL VA hmmmm.Vill bara ge dig ett litet råd, använd INTE hårclips i urringningen i år... med tanke på ditt exem. Ha´det gott, MASSOR av KRAMAR från oss i Fågelsta

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en kommentar! Ställer du en fråga svarar jag i samma inlägg och ibland kan jag till och med kommentera det du skrivit så kika gärna in igen...

Populära inlägg i den här bloggen

Tummen upp eller tummen ner?

Facebook.
Tummen upp, gilla eller likes.Det här resonemanget har jag läst på flera ställen, det här med att gilla olika statusuppdateringar, foton eller dylikt.
Vad gillar du?
Gillar du alls?
Gillar du allt?

Jag har en vän som beklagat sig lite till mig för att min vän i sin tur har en vän som gillar precis allt min vän gör. Det kan vara statusar, foton, incheckningar. ja, you name it. Varenda spår hon lämnar på facebook gillas. Hon börjar tröttna då det även kan komma spydiga kommentarer som kan uppfattas som stötande. Sen att relationen mellan dem är något komplicerad och hon känner att hon inte kan ta bort människan gör det hela något svårare.

Vad hade du gjort?

Sommarsemester 2017, del 1

Den här sommaren går nog till historien som den bästa hittills. Vad det beror på kan jag inte riktigt säga men jag är verkligen supernöjd med den. På måndag går jag tillbaka till jobbet, full av energi att ta mig an höstterminen. Sommaren är inte slut bara för det men dom spontana resorna som sträcker sig flera dagar är nog slut. 😜
En vecka for vi neråt och gjorde Skåne. Vi har inte riktigt än listat ut det hela med ställplatser/campingplatser och är helt enkelt nya på det. Vi stod en natt på parkeringen till Kosta Outlet och shoppade loss lite dagen efter. 

Där blev jag med hatt... vet inte när jag ska använda den men fin är jag i den. 😂
Efter det hamnade vi i Blekinge, hade tänkt Karlskrona men det blev Ronneby hamn. Fint ställe men det blåste väldigt i anslutning till havet. 
Sen blev det Skåne, Åhus seaside... med kändis-spoting. 😉
Syns det vem det är? 😉


Sen blev det en tur till Kivik där vi handlade lite gottis samt gick upp på den södra delen på Stenshuvud. Vackert så det förslog …

Sommar 2017, del 2

Vi åkte hem och mellanlandade dels för att det var dags för sophämtning samt vägning hos vv för mig. Jag hann tvätta upp det vi använt under första delen och tur var det för tvätt har vi med oss hem nu. 🙈 Vi for på fredagen och första stoppet var i Borensberg för att tanka lite vatten hos Eldarna. Vi har inget bra vatten som vi vill ha i vattentanken i bilen. Sen knappade vi in Laxå på gps'en för ett litet stopp på systembolag och Ica. Kan säga att i Laxå känner alla alla, vilket gjorde att jag blev rätt så uttittad på Ica. 😜😂Andra stoppet blev Hällefors, ett ställe som tydligen var en gammal restaurang som numera var nerlagd. Men att stå på deras veranda och titta ur över landskapet var fantastiskt. 

Nästa stopp var Sälen, jag som aldrig åkt slalom har heller aldrig varit i Sälen. Vi såg startfållan till Vasaloppet och juvelen fick jobba hårt i backarna upp. Vi parkerade bilen och gick en bit på södra Kungsleden innan vi parkerade bilen nere i Lindvallen. Bestämde oss för att lå…