Fortsätt till huvudinnehåll

~ 8 april 2008 ~

Regnet det bara öser ner, jag blir blöt om både skor och strumpor…
Ja, det regnar här och det är inte alls kul… fast det är klart. Hellre regn än snö i dagsläget. =)

Vad har hänt idag då annars?
Ja, det blev ingen morgonpromma för mig i morse heller, vet inte om jag är på gång med en förkylning eller nåt. Är väldans täppt i näsan och det svider i halsen.
Däremot blev det en lunchpromma, det är skönt att komma ut och göra nåt annat. Lyssna på radion i min nya mobil ☺ och bara njuta en stund. =)
Vattengympa blev det också ikväll och idag körde hon ett annat program som var jättejobbigt. Kul, men jobbigt. Nu är det bara 1 gång kvar på terminen och det känns jättetrist, det är så många roliga tanter där som man definitivt kommer sakna.
Funderar på att fortsätta gå till simhallen på tisdagar, att bara simma men jag vet inte. Nåt ska jag hitta på dem dagarna för att inte helt släppa på det.

Nu har jag sett en bild på lilla Wilmer och så söt han är. Jag mailade Vickan att vi måste träffas för att jag måste få snusa på honom. Små bebisar luktar så himla gott… =)

En stor kram vill jag också lägga in här till Malin… Kärleksbekymmer kan göra många orkeslösa och lite smådeppiga. Är det nåt så finns jag här, Malin! ♥

Mina kalorier idag
Mat: 2031 kcal
Motion: -575 kcal
Summa: 1456 kcal
Stegen för dagen: SAM visar 18 228 och då är vattengympan inräknat efter omvandlingstabellen på omvandlar'n


Puss och kram på er!

Kommentarer

 1. Du är så duktig!
  Jag saknar dig lite.....vore kul att få skvallra och fnissa lite så där som bara vi kan göra......

  Sköt om dig!
  Love U and miss U
  Syrran

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en kommentar! Ställer du en fråga svarar jag i samma inlägg och ibland kan jag till och med kommentera det du skrivit så kika gärna in igen...

Populära inlägg i den här bloggen

Tummen upp eller tummen ner?

Facebook.
Tummen upp, gilla eller likes.Det här resonemanget har jag läst på flera ställen, det här med att gilla olika statusuppdateringar, foton eller dylikt.
Vad gillar du?
Gillar du alls?
Gillar du allt?

Jag har en vän som beklagat sig lite till mig för att min vän i sin tur har en vän som gillar precis allt min vän gör. Det kan vara statusar, foton, incheckningar. ja, you name it. Varenda spår hon lämnar på facebook gillas. Hon börjar tröttna då det även kan komma spydiga kommentarer som kan uppfattas som stötande. Sen att relationen mellan dem är något komplicerad och hon känner att hon inte kan ta bort människan gör det hela något svårare.

Vad hade du gjort?

Sommarsemester 2017, del 1

Den här sommaren går nog till historien som den bästa hittills. Vad det beror på kan jag inte riktigt säga men jag är verkligen supernöjd med den. På måndag går jag tillbaka till jobbet, full av energi att ta mig an höstterminen. Sommaren är inte slut bara för det men dom spontana resorna som sträcker sig flera dagar är nog slut. 😜
En vecka for vi neråt och gjorde Skåne. Vi har inte riktigt än listat ut det hela med ställplatser/campingplatser och är helt enkelt nya på det. Vi stod en natt på parkeringen till Kosta Outlet och shoppade loss lite dagen efter. 

Där blev jag med hatt... vet inte när jag ska använda den men fin är jag i den. 😂
Efter det hamnade vi i Blekinge, hade tänkt Karlskrona men det blev Ronneby hamn. Fint ställe men det blåste väldigt i anslutning till havet. 
Sen blev det Skåne, Åhus seaside... med kändis-spoting. 😉
Syns det vem det är? 😉


Sen blev det en tur till Kivik där vi handlade lite gottis samt gick upp på den södra delen på Stenshuvud. Vackert så det förslog …

Semester-mode

Semester... ledighet utan några måsten, att bara få vara och ta dagen som den kommer. Lata dagar i hängmattan med en bra bok, sola och bada. Äta jordgubbar med grädde, äta glass i stora lass. Grilla till kvällen, både kött och halloumi, grönsaker, bearnaisesåser, rosé eller bubbel med fina vänner. Ostrukturerade måltider, sent och mycket... 
Nja, inte det här året. Nog för att jag ligger i hängmattan och läser, äter oanständiga mängder med jordgubbar men utan grädde. Gräddglassen är utbytt mot isglass, vi grillar men vinet avstår jag, inte varje gång dock. Motionen gör jag direkt på morgonen, morgonpromenad och sen kettlebelltränimg. Jag får andra härliga rutiner under semestern. Promenad och gofrulle på balkongen, kaffe i skuggan med min bok. Jag har det bra helt enkelt. Jag fortsätter att åka in på mötena på Viktväktarna för det vill jag inte missa. Det är liksom min tid och den är värdefull! För några veckor sen frågade coach Lena vad man hade för plan inför sommaren. Skulle man gå …