Tisdag passerar förbi

Jaha, så har den här dagen också passerat utan smärta.
Blev ingen morgonpromma idag då jag var tvungen att åka med T till bilmeken utifall de inte hade lånebil. Vi lämnade in vår lilla bil idag för att de skulle ordna hjullagret fram, det var ett missljud.
Men de hade lånebil så det gick smärtfritt, jag kunde åka till jobbet direkt utan problem.
Det blev däremot en lunchpromma idag och det var skönt, att få komma ut och komma "bort" en stund som stimmet från barnen. Jag älskar mitt jobb men ljudnivån är ibland oerhört hög.
Jag är inte 100% frisk än, hade vattengympa idag och det var tungt i vissa lägen. Hostan slog in och jag trodde att lungorna skulle komma upp. Det är lugnt nu men jag får ta det lugnt med motionen fortfarande, dumt att ta ut sig så jag blir sjuk igen.

Idag visar SAM bra många steg, jag har en omvandlingstabell där jag omvandlar vattengympan till steg och det blev många steg det. Bra! 19 974 steg totalt... =)

Nä mina vänner ( ni är inte många som läser men några... ) nu ska jag hoppa i säng och läsa lite innan John Blund kommer... Nån som minns sången?

Puss och kram!!

Kommentarer

 1. Hej min älskade lillasyster!
  Jag hoppas att allt är bra och att gubbens födelsedag flöt på som den skulle. Jag hade tänkt att vi skulle ringa igår och önska honom grattis och det var meningen att barnen skulle ringa men som vanligt dök det upp något emellan, nämligen Mie. Efter detta glömde jag helt bort att ringa. Vi får ringa ikväll istället.
  Ha en skön dag!
  Love U
  Syrran

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en kommentar! Ställer du en fråga svarar jag i samma inlägg och ibland kan jag till och med kommentera det du skrivit så kika gärna in igen...

Populära inlägg