Fortsätt till huvudinnehåll

Skivan är funnen

Den låg på ett ställe och helt enkelt skrattade åt mig... Jag har letat på just det stället, jag har till och hållt i skivan och ändå inte sett den.
Det är helt otroligt hur man kan bli så blind...

Nu är som sagt skivan funnen och numera placerad i skivstället på min skrivbord, ingen risk att den kommer bort igen alltså... Eller ja, till nästa gång som jag bestämmer mig för att använda den. =)

Däremot hittade jag en skiva som jag fått av far min, en skiva med bilder från hans dator. På den skivan finns en mapp som heter Min älskade Eulalia som då var smeknamnet på min mamma. Den innehöll både bilder från innan mammas cancer gjorde sig synlig, både skrämmande och hemska. Bilder från mammas bergravning och begravningskaffet efteråt. Jag hittade en bild som jag tycker är oerhört vacker och som jag väljer att sätta in här.
Jag saknar min mamma, hon var min bästa vän och jag pratade med henne iaf minst 1 gång om dagen. Hon fanns där i alla lägen och ställde upp och jag känner sorg att hon inte hann uppleva mina barn, mamma hade gärna sett att det kommit en liten flicka... Vi får väl se sen när det händer, vad det blir. =)

Mår annars mycket bättre idag, ringde till vårdcentralen bara för att höra hur länge detta kan hålla i. Sjuksköterskan som jag pratade med sa att influensan kunde hålla i upp till 2-3 veckor, hallå?!? Usch, det vill jag inte...
Ska vara hemma i morgon också men sen måste jag gå tillbaka till jobbet, jag blir galen att gå här hemma och inte vara ute eller göra nåt alls.

Puss och kram!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Tummen upp eller tummen ner?

Facebook.
Tummen upp, gilla eller likes.Det här resonemanget har jag läst på flera ställen, det här med att gilla olika statusuppdateringar, foton eller dylikt.
Vad gillar du?
Gillar du alls?
Gillar du allt?

Jag har en vän som beklagat sig lite till mig för att min vän i sin tur har en vän som gillar precis allt min vän gör. Det kan vara statusar, foton, incheckningar. ja, you name it. Varenda spår hon lämnar på facebook gillas. Hon börjar tröttna då det även kan komma spydiga kommentarer som kan uppfattas som stötande. Sen att relationen mellan dem är något komplicerad och hon känner att hon inte kan ta bort människan gör det hela något svårare.

Vad hade du gjort?

Sommarsemester 2017, del 1

Den här sommaren går nog till historien som den bästa hittills. Vad det beror på kan jag inte riktigt säga men jag är verkligen supernöjd med den. På måndag går jag tillbaka till jobbet, full av energi att ta mig an höstterminen. Sommaren är inte slut bara för det men dom spontana resorna som sträcker sig flera dagar är nog slut. 😜
En vecka for vi neråt och gjorde Skåne. Vi har inte riktigt än listat ut det hela med ställplatser/campingplatser och är helt enkelt nya på det. Vi stod en natt på parkeringen till Kosta Outlet och shoppade loss lite dagen efter. 

Där blev jag med hatt... vet inte när jag ska använda den men fin är jag i den. 😂
Efter det hamnade vi i Blekinge, hade tänkt Karlskrona men det blev Ronneby hamn. Fint ställe men det blåste väldigt i anslutning till havet. 
Sen blev det Skåne, Åhus seaside... med kändis-spoting. 😉
Syns det vem det är? 😉


Sen blev det en tur till Kivik där vi handlade lite gottis samt gick upp på den södra delen på Stenshuvud. Vackert så det förslog …

Sommar 2017, del 2

Vi åkte hem och mellanlandade dels för att det var dags för sophämtning samt vägning hos vv för mig. Jag hann tvätta upp det vi använt under första delen och tur var det för tvätt har vi med oss hem nu. 🙈 Vi for på fredagen och första stoppet var i Borensberg för att tanka lite vatten hos Eldarna. Vi har inget bra vatten som vi vill ha i vattentanken i bilen. Sen knappade vi in Laxå på gps'en för ett litet stopp på systembolag och Ica. Kan säga att i Laxå känner alla alla, vilket gjorde att jag blev rätt så uttittad på Ica. 😜😂Andra stoppet blev Hällefors, ett ställe som tydligen var en gammal restaurang som numera var nerlagd. Men att stå på deras veranda och titta ur över landskapet var fantastiskt. 

Nästa stopp var Sälen, jag som aldrig åkt slalom har heller aldrig varit i Sälen. Vi såg startfållan till Vasaloppet och juvelen fick jobba hårt i backarna upp. Vi parkerade bilen och gick en bit på södra Kungsleden innan vi parkerade bilen nere i Lindvallen. Bestämde oss för att lå…