Fortsätt till huvudinnehåll

Måndag hela veckan...

Det känns banne mig som om det är måndag för jämnan... =(
Det var så gott att sova i morse, framförallt var det gött när klockan ringde. Det kändes lite surt att idag behöva gå upp 05.45 för att åka till Motala och Charlottenborgsskolan för ett "sammanträde" med andra förskolepersonal. Det var jättetrevligt väl där och det var kul att höra hur de andra gör vid olika tillfällen. Det som gjorde att det kändes surt var det faktum att jag idag börjar kl 9 då jag stänger på förskolan. Så jag fick helt enkelt 2 timmar komp bara så där...

I morgon är det 1 april, brukar du lura nån?
Jag brukar vara så helt urdålig på att hålla masken så jag lär inte lura nån. Jag kan däremot lugnt påstå att jag kommer bli lurad, brukar gå på tidningarnas påhitt och det mesta andra som man utsätts för... =)
I morgon startar också vår stegtävling vi ska ha på jobbet och inom kommun. Det tråkiga är att jag har en egen stegmätare som jag är supernöjd med men jag måste ju ha likadan som alla andra. I fredags hade jag på mig båda för att se hur mycket det skilde på dem emellan och då visade min egen stegmätare hela 3000 steg mer än vad den andra gjorde.

I morgon hade jag tänkt mig en stavpromma på morgonen och den ska banne mig bli av. Risken finns nämligen att jag inte kan åka på vattengympan imorgon, men det återstår att se.
T åkte för dryga timmen sen och blir borta ända till natten till onsdag, jag tror han är hemma igen runt 02. Stackar'n... idag startar dock hans sista examination, jag hoppas och tror det kommer gå bra.

Vilket underbart väder det har varit idag, solen har visat sig och kastat strålar på oss och barnen. Det var dryga 20 grader i solen ett tag... =) Är våren äntligen här?

Nu ska jag ta och diska innan Häxdansen startar.

Kram på er

Kommentarer

 1. Konstigt med stegräknarna, att de visar så olika! Omron är ju bäst :) Eller hur!

  Ha det gott! KRAM

  SvaraRadera
 2. Håller med dig om att det känns som måndag hela veckan. Alltid måndag, förstår inte!

  Nej ska nog inte lura ngn, är kass på det. :) Hoppas jag slipper bli lurad också. Ska ju bara vara hemma (och plugga) så borde klara mig.

  Kram!
  Hoppas det varit en BRA måndag iaf.

  SvaraRadera
 3. Det måste också vara biologiskt det där med att bli lurad och inte kunna lura själv. Jag har också supersvårt att hålla masken och går oftast på vad de luras med i tidningen. Idag gick jag däremot inte på det då det stog att de skulle satsa på ett nytt äventyrsbad i E-tuna uppe vid lasarettet och att de skulle satsa en miljard och att man skulle kunna simma med hajar där bland annat.....det låter eller hur! Det hade inte du heller gått på.
  Ha en underbar dag!
  Kram och Love U and miss U
  Syrran

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en kommentar! Ställer du en fråga svarar jag i samma inlägg och ibland kan jag till och med kommentera det du skrivit så kika gärna in igen...

Populära inlägg i den här bloggen

Tummen upp eller tummen ner?

Facebook.
Tummen upp, gilla eller likes.Det här resonemanget har jag läst på flera ställen, det här med att gilla olika statusuppdateringar, foton eller dylikt.
Vad gillar du?
Gillar du alls?
Gillar du allt?

Jag har en vän som beklagat sig lite till mig för att min vän i sin tur har en vän som gillar precis allt min vän gör. Det kan vara statusar, foton, incheckningar. ja, you name it. Varenda spår hon lämnar på facebook gillas. Hon börjar tröttna då det även kan komma spydiga kommentarer som kan uppfattas som stötande. Sen att relationen mellan dem är något komplicerad och hon känner att hon inte kan ta bort människan gör det hela något svårare.

Vad hade du gjort?

Sommarsemester 2017, del 1

Den här sommaren går nog till historien som den bästa hittills. Vad det beror på kan jag inte riktigt säga men jag är verkligen supernöjd med den. På måndag går jag tillbaka till jobbet, full av energi att ta mig an höstterminen. Sommaren är inte slut bara för det men dom spontana resorna som sträcker sig flera dagar är nog slut. 😜
En vecka for vi neråt och gjorde Skåne. Vi har inte riktigt än listat ut det hela med ställplatser/campingplatser och är helt enkelt nya på det. Vi stod en natt på parkeringen till Kosta Outlet och shoppade loss lite dagen efter. 

Där blev jag med hatt... vet inte när jag ska använda den men fin är jag i den. 😂
Efter det hamnade vi i Blekinge, hade tänkt Karlskrona men det blev Ronneby hamn. Fint ställe men det blåste väldigt i anslutning till havet. 
Sen blev det Skåne, Åhus seaside... med kändis-spoting. 😉
Syns det vem det är? 😉


Sen blev det en tur till Kivik där vi handlade lite gottis samt gick upp på den södra delen på Stenshuvud. Vackert så det förslog …

Semester-mode

Semester... ledighet utan några måsten, att bara få vara och ta dagen som den kommer. Lata dagar i hängmattan med en bra bok, sola och bada. Äta jordgubbar med grädde, äta glass i stora lass. Grilla till kvällen, både kött och halloumi, grönsaker, bearnaisesåser, rosé eller bubbel med fina vänner. Ostrukturerade måltider, sent och mycket... 
Nja, inte det här året. Nog för att jag ligger i hängmattan och läser, äter oanständiga mängder med jordgubbar men utan grädde. Gräddglassen är utbytt mot isglass, vi grillar men vinet avstår jag, inte varje gång dock. Motionen gör jag direkt på morgonen, morgonpromenad och sen kettlebelltränimg. Jag får andra härliga rutiner under semestern. Promenad och gofrulle på balkongen, kaffe i skuggan med min bok. Jag har det bra helt enkelt. Jag fortsätter att åka in på mötena på Viktväktarna för det vill jag inte missa. Det är liksom min tid och den är värdefull! För några veckor sen frågade coach Lena vad man hade för plan inför sommaren. Skulle man gå …